Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (116. sayfa)

5 sn
9.054
Cevap
272
Favori
291.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamera deliği ve ekranı biraz daha büyümesi ile delikten tutturamaz. Yanlar kadar alt ve üst kısımlar da açıkta kalacaktır. Geçiş olacaksa heba edilebilir.

• termomuk kullanıcısına yanıt

Geçen yılda Samsung online store daki güncel s23 ultra fiyatına çıkmıştı s24 ultra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun...tabi bir gelsinde izlenimlerimi.yazarım

• DODANLI kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, orda da uyduruk şeyler var:)

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. O yüzden aynı fiyatla çıkabilir demiştim ben de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ice'ın paylaştığı kaliteli renderlar. Hala favorim beyaz renk 😍

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

ben mavi düşünüyorum ama resimde mürekkep bitmiş gibi görünüyor )) beyaz da hoş mavimsi kalem ile iyi duruyor.

Beyazda kamera halkaları çok gözüme giriyor...

Siyah güzel ama arka rengi güzel.. yanlar gümüş gibi olacaksa siyah olmasının çok anlamı kalmıyor.. çok zıtlık oluşturmuş sanki...

Mavi güzel ama bana çok tatlış be feminen geliyor.. bana göre değil...

Gri titanyum neyse en uyumlu o gibi.. ama o da bana hitap etmiyor.. :)

Renk konusunda bi kararsız kaldım ya :)

(Kesin alıyoruz da bi de renge karar veremiyoruz işe bak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 17 Ocak 2025; 16:19:6 >
  • Samsung'a dün Easycep meselesi ile ilgili burada konuştuklarımızı yazarak mail attım. Muhtemelen yakında dönüş yaparlar.

Çoğu kişi Easycep ile çalıştığınız için lansmandan telefonu almayı düşünmüyor vs dedim.

Bugüne kadar hiçbir olayda bizim lehimize bir şey yaptıklarını görmedik ama keşke Getmobil vs ile değiştirseler.

Umut işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Ocak 2025; 16:26:5 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Ben de siyah rengi bir beğeniyorum bir beğenmiyorum. Kalitesiz telefonlara benziyor biraz.

Beyaz en güzeli gibi.

• Krallar gibi S23Ultra'mı bırakıp da S25 Ultra'ya geçmem

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bu sınırlı zamanda hiçbir aksiyon almazlar.. alamazlar... sonrası için inşallah sonuç verir.

Yurtdışında kendileri alıyor Türkiye de niye böyle saçma sapan firmalarla anlaşıyorlar anlamıyorum. Apple Online Store takas değişim ise Türkiye yok.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Aradılar şimdi. Çok uzun bir şey söyledi; işte görüşleriniz çok önemli vs. şeklinde. Kesinlikle bu konu hakkında görüşeceğiz vs. dedi ama pek umudum yok.

Dedim ki, sadece ekşi sözlükte bu ay iki kişi ücretini hala alamadım yazmış. Aylardır niye şikayetleri dikkate almadığınızı anlamıyorum; sizin şirketiniz değil, boşuna size olan güven sarsılıyor dedim.

Hepsiburada Getmobil ile çalışıyor ve insanlar memnun. Lansmana da çok az kaldı zaten. Bu kadar kısa sürede bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Belki daha fazla kişi yazsa gerçekten ciddiye alabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Ocak 2025; 16:30:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0llingMan

Ice'ın paylaştığı kaliteli renderlar. Hala favorim beyaz renk 😍

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Kesinlikle beyaz renk çok güzel duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0llingMan

Ice'ın paylaştığı kaliteli renderlar. Hala favorim beyaz renk 😍

Çok dandik renkler. Siyah ve beyaz, renk değil zaten. Nerede S10 Plus'ın yılan yeşili rengi, nerede bunlar Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Ocak 2025; 21:21:28 >

Benim de favorim beyaz oldu, yalan değil. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

ben bugün 16 pm telefonumu sattım 3-4 gün kafamı dinleyeceğim s25u fiyatına göre ya iphone u geri alırım veya s25u alırım

hocama akılları varsa piyasada düşeceği fiyata çıkarsınlar ön siparişten sonra yukarı çeksinler yoksa güm

hocam DH samsung telefon yöneticisiyim deseydin Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.