ortak bir metin ile bombalayalım bence |
Bildirim
ortak bir metin ile bombalayalım bence |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gerçekten renkleri çok kötü bu yıl. İnşallah özel ve güzel renklerde gelir sürpriz olarak... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 17 Ocak 2025; 17:22:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DRK Aksesuar ile çalışmaya keşke devam etselerdi. Değişeceğini pek sanmıyorum hocam. 2 ay önceden yazılsa değişebilirdi belki. Fakat yeni yıl da bunlarla çalışıtıklarına göre anlaşmayı yenilemişler. Koskoca Amazon.com.tr'nin umrunda değil bunların hiç olmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Ocak 2025; 17:49:59 > |
Geçen yıl takasla rezil oldum hocam. Bu yıl direkt satıp kurtulayım dedim. 52500 de iyi fiyattı sattım gitti. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Ocak 2025; 17:54:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aslında iPhone 16 ve 16 Pro serisi gibi yapmışlar. S25 Ultra'lar açık renk. S25 ve S25 Plus'lar koyu renk. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Ocak 2025; 17:55:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu Easycep işini bilmeyip lansmanda direkt atlayanlar olursa şimdiden yazıyorum, Şikayetvar'da bir milyon tane şikayet açılacak. |