Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (117. sayfa)

5 sn
8.704
Cevap
266
Favori
277.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ortak bir metin ile bombalayalım bence

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Titre bak beeeaaa! :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

Gerçekten renkleri çok kötü bu yıl. İnşallah özel ve güzel renklerde gelir sürpriz olarak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vazgeçilmezim siyahtan devam ederim nasipse ben :)

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    İşte maalesef gruplarda arayan arkadaşlar da oluyor. Denk gelirse haberdar ederim. Bence vivo aksesuar konusunu pas geçmemeli. Buraya nasıl telefon getiriyorsa orijinal ne ekipman varsa getirmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 17 Ocak 2025; 17:22:40 >
    Harbiden ya😀

Ben şunu yazdım gerçekten işsizliğin son noktası. Samsung benim kadar Samsung'u düşünmüyordur;

Merhaba,

Adım ........ Halihazırda S24 Ultra kullanıcısıyım ve lansmanda S25 Ultra'ya geçmeyi düşünüyorum. Her sene lansmanda en yeni Ultra modelini alan biriyim (her sene lansmanda bize yüksek fiyattan satıp bir ay sonra başka yerlerde %15 daha ucuza satmanıza rağmen).

Telefon takas olayında sadece ben değil, benim gibi birçok kişinin de bu sene lansmandan telefonu almaktan vazgeçtiğini belirtmek istiyorum.

Takas için Easycep firmasıyla hala bu kadar çok insan mağdur olmasına rağmen çalışmaya devam ediyorsunuz. Bu durum, tahmin ettiğinizden çok daha fazla sayıda insanın Samsung markasına güvenerek takas ile sitenizden alışveriş yapmasını engelliyor ve özellikle bu sene lansmanda S25 serisi alımlarını olumsuz etkileyecek.

İnternette çok basit bir aramayla son altı aydır yüzlerce insanın ödemelerini alamadığını, takas desteklerini alamadığını görebilirsiniz. İlgili firma hala aynı bahanelerle çok sayıda insanı mağdur etmeye devam ediyor.

Sadece Ekşi Sözlük, Şikayetvar ve Forum Donanım Haber gibi platformlarda bile son yazılanları okuduğunuzda durumu rahatça görebilirsiniz. Bu durum uzun süredir devam etmesine rağmen ne yazık ki Samsung, bu firma ile çalışmaya devam ediyor.

Benim gibi Samsung markasını seven ve her sene en yeni modele geçen çok sayıda müşteriniz Forum Donanım Haber forum sitesinde aktif iletişim kuruyor. Bu sene sadece bu yüzden çoğu kişi lansman etkinliğinde telefon almayı düşünmüyor. Aramızda Easycep ile takas fırsatından faydalanıp aylarca parasını alamayan arkadaşlarımız var.

Eskiden kapıda takas seçeneğinde en azından direkt aradaki ücreti ödeyerek iade edilecek ücreti beklemek zorunda kalmıyorduk ve kendimizi koruyabiliyorduk. DRK aksesuar ile çalışmanız bittikten sonra bu seçenek ortadan kalktı. Kapıda takas yapsak bile yine ücretin tamamını ödüyoruz ve daha sonra Easycep firmasının bize telefon ücreti ve takas desteğini iade etmesini bekliyoruz. Easycep firması, insanların Samsung markasına olan güveni kullanarak müşterilerini mağdur ediyor.

Lansmana çok sayıda gün kaldı. Umarım insanların bu konudaki şikayetlerini dikkate alıp, farklı bir firmayla takas kampanyasını yaparsınız veya farklı bir çözüm sunarsınız. Genelde bu tarz şikayetlerimizi ne yazık ki Samsung Türkiye ciddiye almıyor, ancak bu kez farklı olacağını umuyorum.

İyi çalışmalar.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Mail adreslerini ver ben de çakayım bi mail üstat

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Biri bu;

Link 1

Bu da Başkan'a mail diye bir şey buna da attım;

Link 2

Metni whatsapp atar mısın pls :)

DRK Aksesuar ile çalışmaya keşke devam etselerdi. Değişeceğini pek sanmıyorum hocam. 2 ay önceden yazılsa değişebilirdi belki. Fakat yeni yıl da bunlarla çalışıtıklarına göre anlaşmayı yenilemişler. Koskoca Amazon.com.tr'nin umrunda değil bunların hiç olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Ocak 2025; 17:49:59 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam şansımızı denemiş oluruz en azından. Keşke daha önceden atsaydık.

Siz telefonu satarak aslında mantıklı iş yapmışsınız. Ben de şuan yedek telefonum olsa satarım da yok.

Geçen yıl takasla rezil oldum hocam. Bu yıl direkt satıp kurtulayım dedim. 52500 de iyi fiyattı sattım gitti.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Doygun renk yok gerçekten. Belki exclusive renkler de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Ocak 2025; 17:54:10 >

Aslında iPhone 16 ve 16 Pro serisi gibi yapmışlar. S25 Ultra'lar açık renk. S25 ve S25 Plus'lar koyu renk.

Baya iyi fiyat bence. Şuan 50 veren olsa zorlamam satarım da yenisini alana kadar telefon lazım.

İkinci el ucuza Android telefon alayıp onunla beklesem dedim de sonra 2016'da ki mevzular aklıma geldi. Şimdi bilmediğim birinden telefon alıp sakat bir iş yapmak istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Ocak 2025; 17:55:47 >
    Ben vazifemi yaptım.. her iki bağlantıdan da aynı mesajı ilettim.... artık keyifleri bilir.. bu lansman için aksiyon alamazlar da.. işte sonrası için beeeelki bişi olur düşük ihtimal.

Renk olayında bence iPhone'ları fazla takip ediyor Samsung. Geçen sene lansman rengi zaten direkt aynısıydı.

Bu Easycep işini bilmeyip lansmanda direkt atlayanlar olursa şimdiden yazıyorum, Şikayetvar'da bir milyon tane şikayet açılacak.

En azından benim gibi çok kişi var derken yalan söylemediğim belli olur :)

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.