Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (119. sayfa)

5 sn
8.705
Cevap
266
Favori
277.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    apple dan daha çok yenilik var bence adamlar bir kamera tuşu eklediler hadi hayırlı olsun 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt
    Yav inşallah Samsung güzel anlaşılır bir sunum hazırlamıştır.

- Merhabalar

- Bu sene S25 yaptık aha mal bu parası da bu

- güle güle

Deyip geçiştirmez inşallah 🤣🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

Siyah almayı düşünüyordum. Kılıfla güzel duruyor diye. Ama çerçevenin siyah olmayışı düşündürecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s24u 256 amazon da 60k ya düşmüş sepette biraz bir indirim var gibi sanki s25u öncesi

aslında bu AI özelliklerinin hepsi s24u ya da gelecek işin aslı.

özellikle gece düşük ışık resmi gelişmiş zaten bu biliniyordu. güzel tanıtım videosu ama bence yetersiz veya AI yeniliklerinin arkasına sığınıp işlemci ve 16 gb ramden dolayı umarım şişirmeceye gitmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 17 Ocak 2025; 19:15:46 >

geçen yıl yansımaz paneli bile söylemediler. Apple yeni renk tanıtımı bile yapıyor lansmanda sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 17 Ocak 2025; 19:7:15 >
    dikkatimi çeken tek şey '' kumlu ekran yok '' onun dışındakiler ile ilgilenmiyorum...

• Kumlu yok artık çakıl şeklinde diyormuş 😀🤣🤣🤣

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    😄😄😄😄😄 bu iyiydi..

• Ne taktınız kuma ya 😁

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Çerçeveye renk anlamında ne kadar az müdahale edilirse o kadar iyi bence. Cihazda renk bütünlüğü sağlanılacak diye çerçeveye renk kaplaması yapıyorlar bir süre sonra soyuluyor ve iğrenç bir görünüm oluşuyor. S22 Ultra bu bariz bir sorundu, S23 Ultra'da da vardı ama daha azdı, şahsen ben yaşamadım. S24 Ultra'yı durum ne bilmiyorum ama bir soyulma sorunu olduğunu sanmıyorum. Kasanın çizilmesi üstündeki kaplamanın soyulmasından iyidir bana göre. Bu bağlamda metalin doğal renginde yada alaşım düzeyinde renklendirilerek cihaza uygulanmasının en iyi yöntem olduğuna inanıyorum.

S22 Ultra'da ki kaplamanın soyulmasına örnek: 

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 17 Ocak 2025; 19:54:32 >

• erditepe kullanıcısına yanıt
    erdicim seni bizle beraber kumsuz s25u almaya davet ediyorum aaa ama dur sen s24u dan memnundun dimi? 😄 😄 😄 😄 şimdi olmadı sen bu durumdan şikayetçi değildin. Sen en iyisi ne yap biliyor musun s24u kullanmaya devam et rahat 3 yıl götürür seni s27u da buluşuruz 😄

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Aslında mesela bendeki hastalık yoksa s24 udan s25 u ya geçmenin hiçbir mantığı yok

• Bir tek bana mı bu üç renk de beyaz gibi geliyor?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Hocam 24u dan memnunsan hiç geçme inan bana değecek hiçbir özellik yok ben şu sürekli bahsettiğim sorun olmasaydı bende s24u ile devam ediyordum yani işin kısası gereksiz bir Upgrade olur

S24 ultradan s25 ultraya geçmenin hiçbir esprisi yok... ama geçmeseydik de hala s20 ultrada olurduk.. :) devam devam.. ön saflara doğru ilerleyim :)

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Hepsi beyaz değil mi zaten??? :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim 🤣

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Erdi hocam bence sen de geçeceksin bak söyleyim şimdiden :) ama hemen değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 17 Ocak 2025; 19:59:34 >
  • ön siparişte saat veya kulaklık verirse 99% alacağım diğer türlü fiyatına göre s24u veya 25u arasında seçim yapılabilir... s24u 65-70 civarında 512gb modeli var

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.