< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 17 Ocak 2025; 21:15:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 Saat:21:00 TSİ (121. sayfa)
-
-
Hislerimi okuyorsuuun 🤪
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz durmayız bi şimdi değişiriz bi de o zaman :) :)
Yavaştan konuya intikal edeyim dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
88 e verdim hocam buradan Antalya da
-
Hocam biz aynı şeyleri geçen sene de S25 serisi için söylüyorduk sızıntılarda da öyle söylüyorlardı :) bence hiç belli olmaz.
çok iyi vermişsin 256ysa çok çok iyiye vermişsin
-
iPhone ne zaman güncellerse Samsung ta o zaman günceller
Hoşgeldin.
Aynen s25 tekli sayı çok büyük değişiklikler ile gelecek şeklinde konuşuluyordu :D
256 hocam ben son kullanıcıya veriyorum hocam telefoncuya falan satarsan en az 5-6 fark eder
-
Aynen öyle hocam ondan şimdi S26 Ultra'da olacak falan hiçbir geçerliliği yok. Kimse bilmiyordur. S27 serisinde de olabilir.
Onu ısrarla diyen birisi vardı ama diğer konuyu aradım taradım bulamadım Major değişiklikler tekli sayılarda olur diyip duruyordu
Ben gerçekten bu sene büyük değişiklik olur diye bekliyordum da yamulduk😀
gayet iyi hocam dediğin gibi telefoncuya versen 80 der sana belki daha düşük. Umarım tam sattığın parayla alırsın s25u üstüne para vermek zorunda kalmazsın
-
Ama en büyük değişim s22 serisinde olmuştu, o yüzden ben tek çift olayına takılmadım hiç
Bu sene Samsungta mali taraf çok sıkıntılı muhtemelen cihaz başına max kar ile çalışmak istiyor bu sene s25 de, aynı eski panel, kamera sensörleri ve bataryayı koyup yoluna bakacak + Apple ı bekliyor majör değişiklikler için, onu kopyalamak daha kolay , kendisi risk alıp majör değişiklik yapıp patlama ihtimalini düşürüyor,olabildiğince min risk alıyor Samsung
-
valla hocam kararsızım aslında
-
neden hocam
-
hocam fiyatın normain üstünde olacağını düşünüyorum ve değiştirirken zarar çok oluyor ama çok da istiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X