< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (122. sayfa)
-
-
hocam parasal bir sıkıntı yok da 90 aldığın şey 70 e düşünce ve bunun olacağını biliyorsan rakamlar örnektir sadece verdiği his çok koyuyor bunu bir de telefoncuya satarsan 55 e satacaksın ki o zaman ooooo bakalım bir açıklansın da nelere olacak bakalım
-
Şimdiden yazıyorum S25Ultra pişmanlıktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
256 gb 79 bin
512 gb 89 bin
1 tb 99 bin
Tahminim +/- 5 değişebilir
Yüzde 99 şu an samsung store daki güncel s24 ultra fiyatına çıkacak bence.
-
Evet o da mantıklı hocam
Çalışılmış fiyat ile ancak
88.999
93.999
98.999
TL olarak bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
256 GB fiyatına 512 GB verirse, 512 GB 94K olmuş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 18 Ocak 2025; 1:55:39 >
Her şeyini geçtim beni asıl meraklandıran kamera performansı bu cihazın.
S22’den kalan kameralar ile CPU güncelleyerek verim elde edip daha ne kadar idare edecekler bilmiyorum.
Android tarafında Çinli rakipler uçtu gidiyor. Şu durum bi belli olsun Vivo x200 Pro alıp geçebilirim.
Cihazın fiyat durumuma ek olarak, bu takas işini çözmeli Samsung. Burayı mutlaka takip ediyorlar. Duy artık şu sesimizi SamsungTR. Tansu Yeğen olsaydı Samsung’un başında 50 kere çözmüştü bu sorunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Ocak 2025; 2:5:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün mail attım bu konuyla alakalı bugün aradılar. Birkaç arkadaş daha attı buradan. Belki bir aksiyon alırlar. Takas olmadan almak imkansız.
Kamera konusunda aynen size katılıyorum hocam. Bu sene değişmeliydi bence. Cidden işlemci sayesinde çok iyi performans mı bekliyorlar anlamıyorum.
Şaka gibi fiyatlar 😬 nasıl satış yapacaklar, karşında 2.eli ölmeyen, sürekli değerini koruyan Apple var iken , Samsung şu fiyatlarla işi zor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön kamerayı çok kullanan birine ben X200 Pro önermiyorum :) Benim için önemli değil diyen adamı memnun eder ama...
-
Kaliteli fotoğraflar çekiyor tamam eyvallah ama bas çek olayı özellikle biraz loş ışıkta iyice çekilmez hale geliyor. Kameralar çok hantal toparlıyor kendini, ofis içinde veya bir yerde 30-40 cm den evrak falan filan çekerken iso değeri artıyor, ekran bulanıklaşıyor tam lens değiştirdi görüntü daha iyi olacak derken daha kötü oluyor. Geniş açıya kendimiz geçiyoruz bu kez görüntü sağa sola sünük değişik bir şey oluyor. Eski telefonlarımda çok daha hızlı ve iyiydi gündelik fotoğraflarda. Bu cihazların kamerası kamyon gibi. Yapay zeka olmasın çoğu toplayamaz fotoları
(not : kamera lenslerini temizliyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnan ben şahsi olarak değiştirmek istemezdim ama haklı nedenlerim var.
-uv koruyucu yaparken cihazın güç tuşunu, ekran kenarını, kalem kaplamasını pert ettim. Kozmetik sorunlu.
-köşeler sivri ve elimin içinde kola deliği oluştu
-ekran koruyucu derdinden kendimi dağa taşa vurdum. En iyi varyanta geçtim ama yine bant jelibon gibi oluyor, ekran yemek aşçısı telefonu gibi parmak izi ve yağlı.
-pwm değeri çok düşük, hassasiyetim var. Bazen ciddi baş dönderip ağrı yapıyor, s24u da bu değer iki katına çıkmıştı fakat yine düşük, deneyeceğim.
-güncelleme süresi vb bunlar benim için faktör değil. Bu cihazlar da yeteri kadar uzun zaten.
-16 pme geçecektim fakat ellematik algılama sorunları baş gösterdi.
Bunlara istinaden uygun mudur hocam? Tşk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşte bu yüzden iphone 15 veya 16 pro max geçme arefesindeyim, bazen evde koleksiyonumda ki telefonları biraz yakından çekmem gerekiyor iso değeri artınca görüntü kötü oluyor
Ben halen karar veremedim. S24U cihazım taş gibi kılcal çiziksiz 3 aylık.
Bu şartlarda S25U'ya geçmek çılgınlıkmış gibi geliyor.
Her şey 22 Ocakta belli olacak, o gece aldım aldım, almadım bir daha da almam
-
Bu olanlardan sonra S25Ultra denen zımbırtı telefonu almayı düşünüyorsan o telefona UV'li ekran koruyucu takmaman lazım. Telefonu ekran koruyucusuz kullan. piktir et. Ben Ekran koruyucusuz kullanıyorum. Premium dokunma hissi harika. 5 yıllık ömrü olan bir telefon için aksesuara bir sürü para harcamaya gerek yok.
Ayrıca uygun değildir
Ben de cihazdan çok memnunum ama şeytan öyle bir dürtüyor ki resmen savaşıyorum. Üstelik köşeli tasarıma nasıl bayılıyorsam kıvrımlı yuvarlak köşelerden de bir o kadar nefret ediyorum. Görünürde işlemci ve geniş açı kamerası hariç değişen bir durum da yok.
-
Bu PWM değeri ciddi sıkıntı.
Samsung da iPhone da çok düşük.
Ultra dan X6 pro ya geçtim,gözlerim bayram etti,baş ağrısını unuttum.
İnsan 1000$ lık telefondan 300$ telefona geçince rahat eder mi,ben ettim...
Çılgınlık her zaman haz verir hocam 😁 sadece düşünmeniz gereken husus ekonomik kısmı. 30-40k vermek için yeterli mi yenilikler?
Ben mesela geçen sene S22U'dan S24U'ya geçerken çok sebebim vardı. Aradaki fark ve kazanacağım ekstra özellikler tatmin ediciydi ki öyle oldu.
Ben 26 veya 27'yi beklicem. Şimdilik böyle. Ama cihaz çıkınca elime alır bir bakarım yine de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X