bulamadım hocam 52000 tlye s24 ultrayı |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (124. sayfa)
-
-
Bende Hepsiburada ya baktım, en düşük fiyat 63K şuanda
-
amazonda 256 gb sepette 60k ya düşüyor. 25 ultra 85 90k olur en az oralara çıkmam diyen için 60k güzel fiyat
-
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-serisinin-tanitim-videosu-sizdirildi-kilit-ozellikler-ortaya-cikti--160491790
Bu konuda tanıtım videosu ortaya çıktığı söyleniyor, cihaz hakkında fikir olarak, videoda açıkça görülüyor s25u..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün buraya bir arkadaş videoyu atmıştı
SamsungyoutubePrivacy on Galaxy AI | Samsunghttps://www.youtube.com/watch?si=L_0-JByOWBbFwTb_&v=vjsw6UvGWXw&feature=youtu.be
Bu sanırım S25U
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gri renk vardı stok hemen bitti ben kredi kartı limitini yükseltene kadar. Sonra sarı renk 54000 oda bitti sanırım
Bence de. Bezel aşırı ince sanki S25 serisi gibi.
Samsung heralde lansmanı tamamen yazılım üstüne kuracak gibi.
konu takip
Hoşgeldin hocam :)
hoşbulduk hocam. yaşlanan ve garantisi bitmeye yakın olan s23u ile vedalaştık. şimdi kaşıntımız başladı
Bazen dolandırıcılar da oluyor. Satıcısı kimdi?
Hocam sattın mı yoksa takasa mı vereceksin ?
hocam şubatta grantiai bitiyor. 512gb 37k ya sattım gitti. tertemizdi içim gitmedi değil. takasa sayacak olsa 25 bin desek ki vermezler o kadar artı 8 bin destek verse edeceği toplam 33k. takası beklemenin manası yoktu. anneme telefon alacaktık zaten. a55 aldım idareten. s25u ya yada s25+ geçersem a55 anneme vereceğim. ;) böyle bir plan bakalım ;)
BluemGrup yazıyordu hocam. Samsung Türkiye garantili. Dolandırıcı olabilir mi Hepsiburada da? Satıcıya para hemen aktarılmaz diye biliyorum
Daha önce konuda örneklerini çok okuduğumu hatırlıyorum.. ihtimal dahilinde..
Bilemeyiz tabi ama belki de Allah korumuştur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 18 Ocak 2025; 19:47:13 >
Gri renk 52 sarı renk 54 olarak satışta idi. Bir süre sonra stok bitti. Ben kart limitini arttırana kadar oldu bitti. Birde buraya yazarken zaman geçti :)
Valla kart işini halletsem alacaktım
Mantıklı hocam bence yaptığınız.
Furkan Karaca canlı yayında soruları yanıtlıyor. S24 Ultra S25 Ultra takas fiyatı ne olur diye sordum. 8 şubata kadar bu destek olacaktır ve çok çok iyi bir fiyata sahip olabileceksiniz onu net şekilde söyleyebilirim dedi :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X