< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 Saat:21:00 TSİ (123. sayfa)
-
-
Üstad sen böyle diyorsan uzak durmak lazım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat bankası super şube böyle bir kampanya verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köşeli tasarım bana da güzel geliyor fakat kullanım açısından cihazın sağ alt köşesinin avuç içine baskı uygulaması durumu da var. Kıvrımlı tasarım bu açıdan daha kullanışlı ve konforlu olabilir.
-
Ben zamanında Sony köşeli modeller kullandım çok fazla parmak ağrısı yapıyor. Bu yüzden 24 ultra almak istemedim.
Banka app'lerine kadar girmişler demek ki.
Fiyatı Türkiye standartlarına göre makul bir seviyede belirlemeleri durumunda bu kadar reklam yapmalarına da gerek kalmaz. En iyi reklam fiyattır.
-
S24U'nın görünüşüne, performansına, pil durumuna söylenecek söz yok. Fakat telefonun sağ alt köşesi avuç içine giriyor resmen :)
-
-
Hala kesinleşmedi galiba BT varmı yokmu diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır ama hala iyi bir kaynaktan böyle bir şey duymamış olmamız iyi.
çok saçma olur kaldırmaları ya ben kaldırılmaz diyorum
Aynı dertten muzdaripim hocam. S25unun kıvrımı çok değil, tam ideal ayarlamışlar kesinlikle. Şuan bu mesajı yazarken bile avuç içine baskı var geniş bir ağrı yayıyor avuç ortasından baş parmak köküne doğru.
Aklıma geldi de bu yeni one ui 7 sürümüyle birlikte yapay zeka uygulamaları paralı mı olacak? Öyle bir şey duydum ama sorayım dedim. O konuda aynı ücretsiz devam ederler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 18 Ocak 2025; 16:46:58 >
+Psikolojik etkisini de düşünürsek okurken bile baş parmağıma ağrı girdi :)
-
Ben de S22 Ultra kullanıyorum köşe batmaması için yüzüklü kılıf kullanmaya başladım ondada ekran büyük olduğu için baş parmağım uzamaya başladı 😅
S25 Ultra için iyi bir takas desteği ve fiyatlamada uygun tutulursa geçebilirmişim gibi geliyor yoksa telefonumdan ultra memnunum.
Note 9 dan sonra bildiğin dikdörtgen yaptılar. Note 9 tasarımı çok iyiydi
Şu an Hepsiburada s24 ultra 52000 niyeti bozmak üzereyim biri tutsun beni
Sabit odaklı ön kamera koymuşlar ve o fiyat segmentine hiç uymamış. Merak edenler için söyleyim, bunu hiçbir Youtuber anlatmıyor.
Sabit odak, belli bir mesafeden kameranın net çektiği tek bir açı vardır ve sizin gerinizde bir insan veya grup varsa eğer bunları otomatik netlemez. Özellikle çoklu grup çekimlerinde büyük sıkıntı yaratacaktır bu durum. Buraya bir örnek bırakıyorum. Foto, izin alarak paylaşılmıştır. Öndeki arkadaş çok net, çünkü sabit odağın içerisinde ama arkadaki insanlar hayalet gibi. Heeeeee, benim için çok bir önemi yok, ben yalnızım, ben grup özçekimleri çekmem v.s diyen adam için sıkıntı olmaz. Vivo X100 Ultra'da böyle bir sıkıntı yok ama onu belirteyim. O nedenle hep derim, Ultra Ultra'dır.
-
Üstad tek kelime ile berbat. Uyarı ve bilgilendirme için teşekkürler. X200Pro ❌
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani yahu ben göremedim. Varsa öyle bir şey alayım hemen.
62'yi 52 yazdı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 18 Ocak 2025; 17:37:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X