Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (127. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 39 Misafir (7 Mobil) - 44 Masaüstü14 Mobil1 Android
5 sn
9.532
Cevap
278
Favori
307.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok başkan gayet güzel, gold olanı feminen duruyor :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 19 Ocak 2025; 0:24:31 >
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    video açılmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • X Elite işlemciler Zenbook laptoplara geliyor.

Keşke Samsung Elite işlemciyi kullandığı laptopları da Türkiye'de satsa da tam bir ekosistem oluşturabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Ocak 2025; 0:40:20 >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Ben tıkladığımda yönlendiriyor ve direkt açıyor, çok enteresan.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Samsung Laptoplar çok güzel, Mac alternatifi gibi. Kalite vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

Şimdi de Note 3 teki benzer S Pen bağlantı şeklini kullanmışlardır diyorlar.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Getirmiyor adamlar inatla. Yurtdışından alabilirim ama o kadar para verip garantisiz cihaz da kullanmak istemiyorum.

Acaba ilerleyen dönemde tekrardan getirirler mi?

Bazı Samsung uygulamaları sadece Samsung laptoplarda çalışıyor. Github ile açık kaynak kodlu yazılımla diğer markalarda kullanma yöntemleri var ama onunla da uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Ocak 2025; 1:17:45 >
  • Söylentiye göre lansman günü One UI 7 dağıtımına başlayacakmış Samsung. Ama çoğu özellik S25'e özel. Ve gösterilen yeni özelliklerin çoğu Marttan sonra diğer serilere gelecekmiş. 7.1 veya direkt 7 üzerinden. Alışıldık bi durum tabi. Öncesinde de farklı değildi.

Uzun zaman sonra Tab S10 Ultra için hücresel veri getirdiler. Bence onlarda gelebilir gibi. Samsung kendisi de artık ürünleri satıyor. Her şey gelebilir. Yüzükte geldi geçte olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 19 Ocak 2025; 1:20:6 >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Eskiden de diğer cihazlara OneUI 6.0 geliyordu ama Ekim sonu gibi erken geliyordu. Yeni cihazda OneUI 6.1 sürümü ile çıkıyordu. Bence bu kadar insanları bekletmişken direkt 7.1 verilebilirdi.

Gerçekten çok farklı deneyimi var tavsiye ederim. Samsung uygulamalarının tamamına yakını var, ama bazıları çok stabil değil. Quick share çok fazla kullanıyorum, geçen gün bir şey dikkatimi çekti; dosya paylaşımı yaparken her iki cihazda wifi kapalı olunca dosya gönderimi aşırı hızlı oluyor. Wifi üzerinden nedense çok yavaş oluyor.

Ben book pro 360 kullanıyorum, elden çıkarıp book 4 pro alacağım.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Buraya getirseler direkt alacağım valla hocam.

• S24 plus verip s25 plus alma düşüncem var.

One ui 8 test ediyor Samsung , A serisinde yanlış hatırlamıyorsam, esas gelişme 8 de diyorlar,7 iş olsun s25 çıkıyor yeni sürüm ayağına veriyor gibi Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

gemini ile olan her şey gelecek

• bugün bir kaç telefon işi yapan arkadaşım ile görüştüm tehminleri 80k ya çıkması bunun dışında olacak her rakam - yazar diyorlar.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• webtekno
    Samsung Galaxy S25 Ultra Fiyatı, Tasarımı ve Özellikleri
    https://www.webtekno.com/samsung-galaxy-s25-ultra-fiyati-tasarimi-ozellikleri-h154680.html

"Fiyatı

Geldik en keyif kaçırıcı bölüme. Samsung, geçtiğimiz yıl Ultra modelin fiyatını 1199 dolardan 1299 dolara çıkarmıştı. Bu nedenle Galaxy S25 Ultra'nın global fiyatında bir zam beklenmiyor ve yine 1299 dolar fiyat etiketiyle karşılaşmamız son derece olası. Peki Türkiye fiyatı ne alemde olacak?

Samsung Galaxy S24 Ultra, Türkiye'de 69.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu ki bu, o günün kuruyla 2324 dolara denk geliyordu. Samsung Türkiye'nin bir zam ya da özel bir yerel fiyatlandırma yapmaması halinde bu yıl da benzer bir fiyat etiketi bekleyebiliriz ki bu, Galaxy S25 Ultra'nın 82.499 TL olabileceği anlamına geliyor.

Burada ilginç nokta şu; halihazırda satışta olan Galaxy S24 Ultra'nın fiyatı da 82.499 TL. Dolayısıyla 22 Ocak gecesi şöyle bir senaryo ile karşılaşacağız: Ya Samsung Türkiye, Galaxy S25 Ultra'ya dolar bazlı bir zam yapacak ve yukarıda belirttiğimizin üzerinde bir fiyat etiketiyle karşılaşacağız. Ya da Galaxy S24 Ultra'nın fiyatında 3-4 bin TL bandında bir indirimle karşılaşacağız."

Bu senaryoda şu anki samsung shop s24 ultra 512 satış fiyatına ve folddaki s24 ultra 512 geri alım fiyatına göre;

86,5 - 8 - 45 = 33,5 ödenecek

33,5 - 3 (hediyeler) = 30,5 fiili fark

Geçen sene 26,5 fiili farka geçmiştim, bu sene 30,5..

Bu şekilde olursa geçen seneki şartlarla aynı olur.. ucuzlamasını vs beklemem gerçerim gibi geldi bu senaryoda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 19 Ocak 2025; 7:32:12 >

• Hazırlıklar tam gaz devam ediyor demek ki pazaryerleri tarafında.. fiyat bilgisi de vardır da işte.. içerilerden tanıdık vs lazım :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.