Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (129. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 33 Misafir (7 Mobil) - 40 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
14.099
Cevap
338
Favori
449.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 sene önce ye kadar ben de sizin gibiydim hocam ama artık bağımlı oldum sanırım :) kendimi kontrol edemiyor ve değiştirmek istiyorum ister istemez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bu sızan AI özellikleri zaten Gemini standart özellikleri. Ben extra ne ekleyecekler hala anlayamadım

• Son 3 gunde Sirbistan, Makedonya ve Kosova’da fiyatlari kontrol ettim. Krismis mrismis sebebi ile kampanyalar vardi ama simdi s24u fiyatlari asagi cekilmeye basladi. Sanirim s25u hazirliklari…

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Keşke büyük değişiklik olsa veya her yıl değilde gerçekten 2 yılda bir sağlam değişiklik yapsalar..

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Niye ne oluyor ki hocam bu uygulamalara ?

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Kullanım kolaylığı, alışkanlıklar vs. vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Ha ben kaldırıyorlar bu uygulamaları sandım :) ben de hep default uygulamaları kullanırım da korktum.

Sadece mesajlar uygulamasında Google mesajları kullanıyorum.

• s23 takas desteği hediyeler vs olursa fiyatta 256 için 80i geçmezse direk 22 ocak gecesi siparişi geçerim

• Çerçeveler çok ince olacagı kesin ekran koruyucu alacak olanlar kesinlikle SİYAH kenarsız ekran koruyucu tercih etsin

16 pro/pro max serisinden gördük baya ekrandan yiyen korumalar vardı ki apple dan daha ince olacagı söyleniyor çerçevelerin.

örnek bunun gibi.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]amazon
    Ibywind 2 Paket Ekran Koruyucu İçin Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 6,8",9H Sertlik Temperli Cam,1 Adet Kamera Lens Koruyucu,1 Adet Arka Karbon Fiber Film,Hava kabarcığı yok,Kurulumu kolay
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNYXQ167
  • Yeni S Pen in özelliklerinde "Air action" dan bahsedilmiyor. Bluetooth un olmadığı nerdeyse kesinleşti.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Acaba Bluetooth versiyonlu kalemi ayrıca aksesuar olarak falan mı satacaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Ocak 2025; 15:6:34 >
    Bugün sabah kalabalık aile toplantısı fotosunu uzaktan kalemle çektim.. işimizi gördü.. olmazsa -1

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bence ihtiyaç duyanlar için Bluetooth versiyonu ayrı satabilirler gibi geliyor bana. S-Pen Ultra Edition falan gibi.

Yani kızıyorum da muhtemelen ellerinde kullanıcıların ne kadarının Bluetooth özelliğini kullandıklarının bilgisi vardır. Demek ki çok az bir kısmı kullanıyor ki kalsırma riskini alıyorlar.

Beni almaktan vazgeçirecek olay Türkiye'ye 16GB Ram olan versiyonun gelmemesi olur. Kesin almam bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Ocak 2025; 15:16:28 >
    Hala doğru olmamasını umit ediyorum. Kalemi tutupta özelliklerini kısmak niye? Zaten total olarak yeni modele beklenilen ölçüde iyileştirme yapmadın bide üstüne mevcut olandan götürmenin ne manası var, anlayamıyorum.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Herhalde gerçekten kalkmış hocam. Bu kadar söylendiğine göre.

Kesin ayrı kalem satacaklar, aynı Fold Edition kalın kalem gibi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Ocak 2025; 15:48:49 >
    Kalemden bari kısma be Samsung. Yani bir cihaz nasıl geliştirilemez resmen ders veriyorlar.

• Bir de 12GB ram ile gelsin tam olsun:)

Burada çoğumuz geçmiyormuş bir de...

o zaman s25+ yükleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer kalkmışsa kalkmıştır, haricen satılması da saçma olur. Bu ürünün içinden zaten bir kalem çıkıyor onu çöpe atıp niye bağlantı özelliği olanına para verelim? Cihaz benim gözümde topal ördek konumuna düşmek üzere..

12 GB Ram'dan 16 GB Ram'a çıkmasının önümüzdeki 2-3 sene içinde deneyime hiçbir spesifik katkısı olmayacak. Sadece 16 GB Ram var diyeceğiz, 12 GB ramlı modelle %99.9 aynı deneyimi alacağız. Ama Spen'de özellik kısıntısı olursa bu bariz bir kayıp olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 19 Ocak 2025; 16:5:23 >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.