< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (705. sayfa)
-
-
Aynen hocam gece siyahından bahsediyorum. Normal mağazada var ama kamu mağazasında gözükmüyor bile. Normal siyah yada gri alarak ilerleyeyim o zaman çok teşekkürler
-
Apple iPhone alırken sitesinde iade hariç değişim seçeneği sunuyor degil mi Türkiye'de?
Benim ekranda falan iz yoktu da arka kameranın üstünün bir tanesinde çok ufak toz vardı ama takılmadım açıkçası. Bir de jet black rengi olunca benden önce teslim alıp iade yollamış biri olamaz zaten. Şarjı da kutudan %60'ın üstünde bir seviyede çıkmıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hoparlör hakkında Alvin de dediğimi söylemiş x (formerly twitter)Alvin (@sondesix) on Xhttps://x.com/sondesix/status/1887882196926783769?t=SNChB4IyJcNBVzIQfWwOtg&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Spigen ekran koruyucu kullanan var mı nasıldir s24 ultra için benks almıştım ama parmak izi okumuyordu düzgün şekilde bunda nasıl
Farklı önerilere açığım
Benimki aşırı tozluydu hocam. Kamera hatasını paylaştığım gündeki resimdeki gibi çıktı. Tozlar orda da gözüküyor. Belki fabrikasaldır. Apple 3 kere değişim hakkı sunuyor iade dışında. Mi Online Store da da değişim var aynı şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Cihaz ateş ediyor maşallah. Hocam ekran koruyucunun Anti reflection özelliği var mı? Varsa performansı nasıl? Memnun musun? Bir de parmak izi okuma performansı nasıl?
Türkiye Mi bile mi sunuyor?
Yani keşke Samsung'ta bunu yapsa. Kozmetik sorun falan denk gelse stres olmadan rahatça değiştirirdik böyle olunca.
Evet hocam, hem Apple hem de Mi Store ikisinde de değişim yaptım. Huawei de de olabilir.
Teşekkür ederim hocam.
Hocam, var ama bence Samsung orijinal yansıma önleyici ekran koruyucu bu konuda daha iyi. Parmak izi performansını da açıkçası beğenmedim. Belki bende bir sorun vardır ama bazen birkaç defa okumuyor, bazen de çok basmazsam okumuyor. Bendeki koruyucu mu sadece böyle bilemedim.
Samsung'a mail atalım belki onlarda ileride eklerler. İade yerine bu çok daha mantıklı.
Shane SymondsyoutubeClarifying something on MKBHD’s S25 Ultra Review. This is a big update for Samsung devices moving forward! Final day for S25 Ultra preorder deals ➡ https://howl.link/xce6g4lvjekqc #mkbhd #s25ultra #samsung Affiliate links are in this description. I may earn a commission at no extra charge to you.https://www.youtube.com/watch?v=0M7JbfK4Kk0&feature=youtu.be
3A kablodan 45Watt Samsung şarj aletinden 45Watt ile şarj etmeyi görmektesiniz....
Yani illa 5A 5 Amperlik kablo kullanmanıza gerek kalmamıştır. S25 Ultra da artık 15V 15 Volt desteği de gelmiştir.
-
Lansman kodu olan varsa özelden gönderebilir mi arkadaşlar
Yani değişim olmaması gerçekten saçmalık değişim yapsalar hem banka puanlarımız vs de gitmez. Hepimiz atalım CEO kısmı vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 7 Şubat 2025; 18:35:6 >
-
Atalım hocam. Böyle şeylerde dikkat çekmek için toplu atmak gerekiyor. Hayır iade yerine onlar içinde mantıklı olur.
Hayat çok garip, s25U sipariş verirken easy cep korkusuna elimdeki s23u cihazı değişime göndermemiştim. İlana koydum arayan soran pek yoktu, dün s25u gönderildi az öncede gelip s23U’yu nakit aldılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaça sattınız hocam?
35 , garantisi bitmişti. Ortalama ederine gitti diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sipariş verecektim fakat sepete ekle butonuna bastıktan sonraki 2. sayfada yarıda kalıyor işlem. farklı tarayıcı ile denedim sonuç aynı, sanırım bir update geliyor. Sepete tamamen ekleyebilen oldu mu şu an?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X