< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (833. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
bugün sipariş vereli 15 gün oldu. En az 15 gün daha bekletecek gibi duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hızlı hareket etmek gerekiyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavi imleci Dört haneli şifrenin sonuna eklediğin iki sıfırın sonuna getir hızlıca iki defa silmeye bas ardından yine hızlı şekilde devam a bas
Varsayılan gelen zil sesi hangisi?
Galaxy Bells
-
Teşekkür ederim
444 ü aradım tekrar. 14 üne kadar kargolanacak diyor. Dedim dalga mı geçiyorsunuz 11 i dediniz. Öyle söz verdiler mi diyor, verdilerse bi aksama olmuştur kayıt açıyor yine. İçerde 300 tane kayıt oldu.. Çözüm 0 ... Başka telefonlara doğru kayıyorum vallahi sadece Kamu indirimi tutuyor beni. Yoksa Mi 14 Ultra ve x200 Pro civarında geziyorum şu anda
-
denedim olmuyor. benim tel s24 ultra beta 3 acaba ondan mı olmuyor.
-
Enteresan detaylar ...
sammobile
Galaxy S25 Ultra is cheaper than the S24 Ultra, with or without trade-inhttps://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-ultra-cheaper-than-s24-ultra-with-or-without-trade-in/ -
sonuç aynı, ok demeden olmuyor bende
-
enteresan değil ki, baktı s25 ne yaparsa yapsın s24 serisinin gölgesinde kalacak mecburen s24ü yazılımda geriye atıp s25i de bir şekilde cazip hale getirmeye çalışıyor. yazıdaki en önemli detay ise bu ucuzluğun amerikaya özel olması...
-
bende aradım durumu izah ettim ama yok hocam bunlar siparişte renk değişikliği işlemini bile sisteme daha yansıtmadılar artık akıllarına ne zaman eserse o zaman yollayacaklar ee bir de 2500 tl hediye çeki verdik diye de yavaştan alıyorlar yoksa başka izahı yok bu yaşatılan sorunun...
-
Ok mavi tık olarak kalacak ardından imleci sona getirip hızlıca 2 defa x basıp aralıksız devam a bastın mı
şu an yeni sipariş versen yarın kargolanır hocam. biz renk değişikliği olanlar bekleriz anca. ee madem bekleyecektik neden gece siyahını beklemedik. hemen göndericez dediniz ondan tamam dedik. ve de 2500 çek aklımızı çeldi evet dedik.
-
hocam aralıksız iki defa devama bassam pini dorulamak için ikinci kez girmemi söylüyor ya ne anlamı kalıyor o zaman anlamadım.
-
Sen ilk aşamayı dediğim gıbı yap ikinci devam kısmına dort haneli şifreni yazıp tekrar devama bas
Türkiye de belli ki dediğiniz gibi değilmiş.
-
aynen bu yüzden bekletiyorlar nasılsa kabul ettirdik 3 gün 5 gün hiç fark etmiyor adamlar için
-
Hocam böyle satmak diye kimse post atmasın. Yani satılmasının önünü açıyorsunuz. Bedava verilen kodu niye parayla almak ister bir insan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X