Lansman kodu olan varsa talibim dostlar özelden yazarsanız sevinirim |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (832. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Lansman kodu olup da satmak isteyenler pm ile iletişim kursun lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 ultra için ilk güncelleme 23 şubatta yayınlanmış bu cihaz için muhtemelen o tarihleri bulur herhalde..
bana da aynı cevabı verdiler az önce, kopyala yapıştır resmen. kurumsal bir firmada olmaması gereken bir işleyiş maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepimiz yazalım ya bende yazacağım ama ne fayda....
renk değişikliği sonrası bugün kargo mesajı alan var mı ?
-
Şikayetvardan dönüş olursa haber verebilir misiniz?
denedim işe yaramadı bende
-
parmak izi ve yüz tanıma yaptıysan onları kaldırıp deneyin
Ben Amazon’dan da almıştım. Bir sorun çıkarsa diye dediğim de oldu kamera da toz çıktı iade kodu her şey hazır Samsung Shop un, Amazon’un keyfini bekliyoruz. Şimdi ulaştım yakın zamanda stoğa girmesini beklemiyoruz diyorlar, onun için hep tarihi ertelemek zorunda kalıyoruz diyorlar şaka gibi. Dilerseniz iptal edebilirsiniz diyor tam tokatlıklar gerçekten
Kamu indirimi ile ben de aranıza bugün katıldım.
bir insanın her telefonunda da kamerasında toz çıkmaz ki :) 16 pmax dan sonra bunda da mı kamerada toz seni buldu :)
-
16 proda benim ilk defa yaşadığım fiziksel hatalarla karşılaştım, kamerada toz, sarımsı ekran, hoparlör cızırtısı vbvb
bu telefonda normal yani. ama s25u sorunsuz geldi fiziksel olarak, sadece arka camın kasayla birleştiği kısımda (görmesi çok zor) siyah yapıştırıcı benzeri bir çizgi var 1-2 mm uzunluğunda. diğer kısımlar problemsiz. bunun için de iade etmeye gerek duymadım
-
şarj istatislikleri (3.5 günlük telefon)
100 / 7% kadar 6.5 saat ekran açık 22 saat bekleme verdi her türlü ayar açık wifi mobil karışık (wifi mobil veri konum kişiselleştirme bluetooth wallpaper aod beyaz tema...) ekran görüntüsü almayı unuttum. normal kullanım - ek olarak 3 kez geekbench testi yaptım.
bir soru soracağım iostaki measure uygulaması var mı androidde? S24te bulmuştum şimdi adını hatırlayamadım. kamerayla ölçüm yapılan uygulama
-
quote:
Orijinalden alıntı: rbilgin
parmak izi ve yüz tanıma yaptıysan onları kaldırıp deneyins24 ultrada da vardı onlar ama çalışıyordu hocam.
-
Merhaba,
Belki yardımcı olur. Galaxy Store uygulamasından Quick Measure indirebilirsiniz.
https://www.samsung.com/au/support/mobile-devices/using-quick-measure/?srsltid=AfmBOoolyHv_QsQkTu6SpC1E2js_o1M04tNiu_xfxa-foMlWXKq9luP5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venain -- 12 Şubat 2025; 13:29:13 > -
Şaka maka telefon yok ha ortada hala
-
evet hocam buydu teşekkür ederim
-
Hocam 16 pro max te yüzde 99 unda kamera da toz var. Evet bunda da buldu.
Yalan söylemiyorum bu arada s25 ultra da da yaygın Twitter da bakarsanız keyfime iade etmek bende istemem. İsterseniz aldığım fiyata size vereyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 12 Şubat 2025; 14:39:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X