bu arada buds 3 pro da telefonda şu ayarları yapınca ses YORUMSUZ 360 ses aktif ekolayzır dinamik (zevke göre değişir) gelişmiş kalite seçenekleri. UHQ ses aktif |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (704. sayfa)
-
-
-
-
tamam hocam teşekkürler. sormamım sebebi değişimden, iadeden gelen açılmış telefonları bize gönderirler mi kontrol amaçlı sordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 7 Şubat 2025; 17:57:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size 27 aralık geldiyse artık o civar gelir herhalde ocakları görürüz
iphone genelde 2 ay ara oluyor kullanım ve üretim arasında
-
daha iade edilecek kadar teslim edildiğini sanmıyorum edilmiş olsa bile hemen kutulanıp tekrar gönderecek kadar hızlı değillerdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 7 Şubat 2025; 17:59:36 > -
Cihaz geldi.
Fakat sorunum var. Açılışta kurulumda Wifi ye bağlıyorum. İnternet olmadan bağlı uyarısı veriyor. Bağlı ama internet yok. 3 farklı Wifi'de denedim. Niye saçmalıyor bu?
Düzeltme:
Adımı atladım. Cihaz açılınca bağlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 7 Şubat 2025; 18:4:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim kargolama tarihi 4 mart diyor o zamana kadar.
Ne zaman aldınız ve ne renk hocam ?
Muhtemelen lansman özel siyah rengidir:
Ben 5inde sabah 10 gibi aldım direk 28ine attı. Sizin marta atmış acaba ne zaman aldınız baya merak ettim…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu pil sağlığı olmasaydı iyiydi. Zaten zar zor satıyoruz ikinci elde şimdi bir de pil sağlığı kaç hocam sorularında beraberinde gelecek.
-
Bağlı olmayabilir mi?
yazılımsaldır hocam düzelir normal ama cihazı çok sevdim
-
Hayırlı olsun, darısı başımıza
Deneme yüzüğü nasıl ücretsiz oldu acaba
ekranın en altında kılcal 2 adet çizik fark ettim bugün. 1'er milmetre ya vardır ya yoktur. direkt ışık kaynağına tutarken aşırı dikkatli bakınca fark ediliyor sadece. ama dün ilk kez kullanmaya başladığım telefonda hemen 2 adet kılcal çizik oluşması can sıkıcı doğrusu. belki de aldığımda da vardı fark etmedim. normalde belli olmuyor çünkü. spigen'i bekleyemeceğim bugün-yarın gidip bi ekran koruyucu taktıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 7 Şubat 2025; 18:13:47 > -
Sanırım en güzeli cihazı alır almaz piyasada telefonculardan basit birşey taktırmak. Sonra spigen vs piyasaya çıkınca değiştirilir.
Eğitim indirimi aktif olmayacak mı arkadaslar bilgisi olan var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hocam. Yarına kalsa yine iyi. İki sene önce benim telefonum bir hafta kayboldu. Ortalığı birbirine katmasaydım bulacakları da yoktu.
Arkadaşlar şimdi sipariş geçicem ama kamu mağazasında titanyum siyah göremiyorum. Kamu mağazasının stoğu farklı mı, beklesem stoğa girer mi ne yapmalıyım sizce?
-
bağlı hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X