< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (702. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ekran 24u da neyse o arkadaşlar teknoloji olarak. Güneşte parlamayan ekranlarda görüntü çok keskin olmuyor bunu bilerek alın. Yukarıda bir arkadaş daha yazmış evet telefonda mat bir ekran koruyucu takılı gibi sanki. Ne yaparsanız yapın ekran kristal gibi net olmuyor.
Evet biraz can sıkıcı bir durum. Ancak artısı açık havada ekranı kullanabiliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş olacağına varıyor valla.. bugün her yeri ayağa kaldırdım sonuç yok.. karışıklık bir tur daha karışıklık yiyince eksi eksi artı olur misali teslimat yaptılar...
Düşünsene adres değişti ama sisteme henüz yansımadı diye ev tarafındaki dağıtıma gidiyor.. teslim edilmiyor.. sonra adres değişiyor iş adresi görünüyor.. orada dağıtıma çıkmasını beklerken bir bakıyorsun eve teslimat yapılıyor.. biz de eve kargo beklemediğimiz için evi boş bırakıyoruz.. hanım çocuğu okuldan almış eve gelirken bina girişinde karşılaşıyor...
Nerden baksan HepsiTırt işi....
Cihazla ilgili bilgi edinirim diye takip ettiğim konu bir kişinin kargocu sızlanma duvarına dönmüş. İki mesajdan birinde aynı kullanıcının sızlanmaları. Sıktı bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi, iki sene önce aynısı Kolay Gelsin'de benim başıma geldi, o gün sana diyecektim de moralini bozmayayım diye söylemedim. Adresini asla değiştirmeyeceksin. Çünkü sistemde değişiyor ama kargoları eğer ilk konuma göre ayırdı iseler geçmiş olsun. Keşke değiştirmeseydin.
benim s25 ultra jet black geldi bugün ama süphelendim sanki kutu önceden açılmış ve kapatılmış gibi ekran da bir adet parmak izi mevcuttu sarj seviyesi %15 çıktı
-
Hocam sevgililer günü kampanyası geçerli mi hala? alanlar vardı diye hatırlıyorum 1000 tl
-
Bana göre panel kesinlikle farklı..
En önemlisi "banding" sorunu ortadan net bir şekilde kalkmış.. Akşam tabletle çekebilirsem test ekranında ikisini de çekmeye çalışacağım. Bariz fark var. Ama günlük kullanımda banding-grain vs zaten farkedilmez, o konuda zaten ekran takıntılı ya da hassas olmayan ayırt edemez iki ekran arasındaki farkı.
Anti-reflection bir yüzeyde yapılan nano-aşındırma işlemi olduğu için evet diğer ekranlardan bu açıdan farklı ama bunun sağladığı avantaj/dezavantaj oranını kıyaslarsak ben anti-reflection'dan yana tercih kullanırım. Çünkü QHD ile ulaşılan keskinlik görme düzeyimin bile çok üstünde.
-
Hanımın aklına uyduk.. ertesi gün hastanedeyiz tüm gün kaçırırız dedi.. ondan.. ben de işe gelsin dedim de işte ne bileyim ya... iki ters bir düz etti bugün bi şekilde.. bi daha da tövbe..
Haklısınız hocam.
Geçerli olması lazım 16 şubattı sanki bakayım
Kaçır abi. Gerekirse komşuya bıraktırın. Asla adres değişikliği yapmayın. Benim kargom 1 hafta kayboldu, böyle zar zor bulduk.
Müşteri hizmetleri diye birşey var ama alakası yok müşteriyle de hizmetle de.. hepimize ders olsun :)
Düşünmüyorum gerekn yok
bende S24 ultra var şuan aramid fiber kılıf ile şarj ve nfc de sorun yok şeffaf ile de sorun yaşamadım.
Anladım hocam Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz Koruma olarak iş görür bence Ben çok kaba kılıfları sevmiyorum Şeffaf olması da telefonun rengini modelini görmek isterim
Benimkide kameralar ve arka kapak çok tozlu idi
dostum kayıt açıyorlar başka çözümü yok, kayıt açtır problemle ilgili 2 saat sonra alırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X