Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (128. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 49 Misafir (10 Mobil) - 55 Masaüstü14 Mobil
5 sn
9.648
Cevap
279
Favori
309.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vatan bilgisayar da bazen yanlışlıkla sızdırıyorlar fiyatta yazıyor ilanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl iyi fiyata geçiş yapmışsınız hocam. Bu sene de aynı fiyata geçiş olsaydı keşke :) ama dediğiniz gibi 30 yada max 32 bine yakın bir geçiş bedeli olacak gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 29 ödemiştim ilkten.. 2 tane kılıf hediye almıştım.. onlar toplamı 2,5tan sattım.. böylece geçiş 26,5a gelmişti.. geçen seneki 26,5 bu seneki 38 falan aslında.. yani 30-32 gibi bişeye geçersek iyi gibi...

Bakalım hocam artık, göreceğiz bu hafta içi ne olacağını nasipse.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Bu ülkede malesef telefon değişirken bile en iyi senaryoda telefonun üstüne bir telefon parası daha veriliyor, eskisi çöpe gidiyor gibi bir şey. Alırken bir sürü vergi içinde para ödüyorsun, sonraki yıla kadar telefon değer kaybedince bu kez yeni vergili telefon fiyatıyla birlikte makas çok fazla oluyor. Bizim fark ödediğimiz tutar ile yurt dışında bir kaç aya yeni telefon alınabilir. Hans zaten hat dahil taksiti ayda 50 Euro takılıyor. Ah ulan... Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Bu özellik listesi doğruysa 12 gb ram ile geliyor ayrıca kalemindede bluetoth özelliğinin kaldırıldığı söyleniyor 😌

• Arkadaşlar merhaba
    2017 Ağustos da çıkan ve benim Kasım da aldığım efsane note 8 den bu arada hala taş gibi💪 s25 ultra 1 TB Türkiye de satışı olursa 16 GB ram olan modeli alıp bu sefer 8 değil 10 yıl kullanmak istiyorum artık benim alma seviyem şarz olmayan güneş enerjili falan telefon 😂olur herhalde,neyse uzun zamandır bu telefonu bekliyorum para da ayrıldı ama note 8 takasda pek para etmez zaten kalsın kenarda,şimdi tüm forum arkadaşlarıma soruyorum fiyat 1 TB 16 GB ram için 140 bin falan rakamlar dolaşıyor ben ihtimal vermiyorum olursa doların ileriki aylarda 45 TL üzeri çıkarsa belki o da,sormak istediğim şunlar;16 GB Türkiye de satılırmı yoksa yine çin vb ülkelerdemi olur çarşamba fiyat belli olucak ama yine de bilgi sahibi ve duyum alan arkadaşlar varsa yeşillendirirse sevinirim benim beklentim 1 TB 16 GB olan model 99 bin olucak vergi dahil👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 19 Ocak 2025; 10:10:19 >
  • fener16 kullanıcısına yanıt
    1 TB her modelde geldi bu zamana kadar. O da 16 gb olacak. 12'liği olmayacak diye biliyorum. Ama yukarıdaki liste öyle demiyor. Ancak fiyat tahmininiz çok fazla. Ülkemizde o fiyata satılmaz satılamaz. Maksimum 100-105 bandında olur. İlk haftalarda 512gb fiyatına satılır zaten. 10 yılda bir cihaz değiştirmek istiyorsanız forumda çok dolaşmayın derim 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 19 Ocak 2025; 10:14:53 >
  • Farkındayım ama gaza gelmem 🙂bir arkadaş s23 ultra takas verip s24 ultra bu yılda s25 ultra yine takasla bu kadar değilim note 8 den belli sanırım 👍

• Ama telefonun özellikleri ve ileride çıkıcak sorunları da en sevdiğim forum olan buradan öğrenebiliyorum👍

• S25 Ultra'nın yurtdışı fiyat tahminleri var mı ?

Usd veya Euro olarak ve 512 Gb / 1 TB olarak..

Ben yine yurtdışı olarak almayı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 19 Ocak 2025; 10:45:38 >
  • fener16 kullanıcısına yanıt
    Aynı kafadayız. Emektar telefonum Samsung Galaxy Note Fan Edition 7. yılının başlangıcında tüm çabalarıma rağmen ömrünü tamamlayıp açılmayınca mecbur 2023 Ekim ayında S23 Ultra 512gb - 12gb ram'li versiyonunu almak zorunda kaldım. Eğer o harika telefon çalışsaydı yeni bir telefon almazdım. Mottom, bir telefonu bozulana dek kullanmak. Umarım S23Ultra da en az 6 yıl gider.

16gb ram'li 1tb depolamalı S25Ultra alırsan kronik bir sorun olmazsa en az 8 yıl arkana bakmadan kullanırsın

• imtr kullanıcısına yanıt

1600 euro civarı.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat olur. Nerdeyse yurtiçi fiyatının yarısı..

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Bende öyle tahmin ettiğimden beklmekten vazgeçtim, s26 ya bakarız artık

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Evet geçen sene bu zamanlar s25 kesin sensör değişir diye konuşuyorduk,Samsung da Apple e benzedi. Değişimler çok yavaş

• mikarichi kullanıcısına yanıt
    Görüşleriniz için tşkler.Samsung 7 yıl güncellemeyle yavaş yavaş yazılımla bozmazsa tabii😅ama bozamaz artık 16 GB ram yani..

• Ama samsung un kendi uygulamalarını arayacağım büyük ihtimalle; samsung klavye, samsung internet,samsung galeri hep çok kullandığım uygulamalardı

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.