Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (130. sayfa)

5 sn
14.153
Cevap
338
Favori
451.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayal kırıklığı anlamında ben de sizin gibi düşünüyorum.

Bir yandan da aynı kamera iyileştirme sohbetlerini geçen sene S24 serisi çıktığında S25 serisi için yapmadık mı?

Adamlar utanmadan aynı kamera paketiyle senelerdir tepe model çıkarıyorlar.

Sızıntılar üzerinden konuşuyoruz ama öncelikli beklentisi kamera olan bir kullanıcı için S25 serisi önceki serilerden çok da farklı bir şey sunmayacaktır.

• Bu cihazı tercih etmemdeki en büyük sebep spen. Belki kalemi yuvasından hiç çıkarmayanlar bile vardır ama Samsungun elindeki veriler beni kesinlikle ilgilendirmiyor. Benim en çok kullandığım ekipmanı spen iken yeni çıkan cihazda geriye giden bir teknoloji için ekstra 35k para verirsem, iki gün sonra kendime etmediğim hakaret aşağılama kalmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marka, yeni model olayından ziyade ihtiyaç ve beklentilere göre cihaz seçmek lazım bana göre. S25U özelinde şimdiye kadarki duyumlara bakarsak hayal kırıklığı. Benim için öncelikli konular kamera>ekran>batarya. 3 öncelikli konuda da ilerleme yok. Kumlu ekran meselesinin çözüleceği söyleniyor sadece. Neyse spen gibi bir artısı var fotoğraf çekerken vb. işlemlerde işime yarar diye kendimi avuturken o da kalkacak gibi. Tek motivasyonum fiyat şuanda ama o da çok cazip olamayacak şu koşullarda. lansmanda sızıntılar doğru çıkarsa sanırım bir sonraki amiralleri bekleyeceğim emektarımla. Samsung üzüyor artık bizi. buds 3 pro aldım o da tam felaket çıktı. normalde bir ürün alırken iyi araştırır ve beklentilerime göre alırım sonuçta da memnun kalırım ancak ilk defa buds 3 pro fena üzdü beni. allahtan tabletten memnunum  

malesef işlemci, ram güncellemesi benim kullanım senaryomda pek fark yaratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SRPR- -- 19 Ocak 2025; 16:46:47 >

• herhalde gerçek değildir bu nasıl çerçeve kesin değildir yani  

https://x.com/feni_book/status/1880963563042525519

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 19 Ocak 2025; 16:54:26 >
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Gerçek değil, sahte.

A72 de bile o kadar çerçeve yoktu  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://x.com/kro_roe/status/1880947563475718576

samsung kore websitesinde 512 GB temel fiyat (indirimsiz) 1,841,000 won / 256 GB 1,698,000 won

fiyat artışı yapılmamış tek fiyatın arttığı yer avrupa gördüm Türkiye için de fiyat artışı olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 19 Ocak 2025; 17:7:59 >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Kore'de bile 12GB mı?

• -SRPR- - kullanıcısına yanıt
    Buds 3 Pro'dan neden memnun değilsiniz. Olumsuzlukları nelerdir, yardımcı olursanız sevinirim.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

öyle görünüyor belki online özel olabilir 16

1 TB online özel olduğunu yazmışlar yorumlarda

• Geliştirilmiş buhar odası aracılığıyla ısı kontrolü Pil kapasitesi önceki modelle aynıdır, ancak en son AP takılı olup pil verimliliğini artırır S25 3 tür: Önceki modele kıyasla 0,4 mm daha ince tasarım ● Ultra: Önceki modelden 13 g daha hafif, aynı kavisli S25 gibi kenar tasarımı

• Cidden kimsenin tanıdığı yok mu bizim burada hangi fiyat ve seçenekler ile satılacak 12GB mı 16GB mı vs gibi.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim s26 yı beklerim..

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Madem geçmiyoruz, başlığı kapatın da kurtulalım :) :)

Bu gece rüyamda müşteri temsilcisi ile fiyat belli mi diye konuşuyordum... belli değil cevabını aldım :) :)

• Gecmiyoruz diyenlerin hepsi aynı gece sipariş verir 😀😀

• ALTE A kullanıcısına yanıt

en büyük problemi şarjının çok sıkıntılı olması. samsung tarafı apple tarzı saplı kulaklık modeline yeni geçti ve üretimde ciddi acemilikleri olmuş gibi. bu konuyu kulaklık ile meşgul etmemek adına buds3 pro ana konusuna yazdığım ileti linkini paylaşayım. son ileti olarak benimki duruyor zaten.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160475262

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Zaten fiyatta uucz falan olmayacak.

İşte sıkıntı burada başlıyor, daha bize çooook satarlar aynı telefonu :) :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Abi yalnız Ram de 12 gelirse cidden işlemci harici tamamen aynısı olacak.
    Hoş geçen sene de işlemci ve ekran haricinde aynıydı da ben zaten orada geçerek hata yaptığımı kabul ediyorum.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Kalem konusunda ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler sanki kalkmış gibi gösterip bakın kalkmadı hadi s25u siparişi verin. Çok büyük bir lütuf etmişler gibi

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.