< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (132. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bu bence sahte. Hepsi LTPO AMOLED ekran ama öyle yazmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
techolay
Snapdragon 8 Elite için 7 Çekirdekli Yeni Sürüm Geliyor - Techolayhttps://techolay.net/snapdragon-8-elite-7-cekirdekli-yeni-surum/wccftech
Qualcomm Now Has A Snapdragon 8 Elite Version With A 7-Core Cluster, Making It One Less Core Than The Flagship Chipset That Was Announced In Octoberhttps://wccftech.com/snapdragon-8-elite-with-7-core-cpu-exists/Buradan yapılacak bir yorum / analiz elbette kesin değildir teyide muhtaçtır : Samsung for Galaxy ifadesiyle performans çekirdekleri hız aşırtılıp diğer düşük veya orta performans çekirdeklilerin saat çarpanlarını da düşürerek özelleştirilmiş SoC kullanmaktadır . Yoksa for Galaxy modelleri 8 yerine 7 çekirdekli olandan mı gelecek ? Tahminim bu yönde . Son 2 yıldır AB ve AC varyantlıları kullanırdı bu yıl böyle birşey yapılmamış ama farklı isimlendirme ile 2 çeşit var. Beklenen s düşük orta seviyelilerle karıştırılmasın onla alakası olamaz aynı ürün sayfasında yer alamaz kategorisi farklı ve ilerde resmiyet kazanacak.
SM8750-3-AB ile gelirse rezalet derim ... Boşuna mı soğutma kazanını ciddi oranda artırdı da hafiflik kazandırdı ...
Bekleyip göreceğiz ...
Umarım SM8750-AB ile gelir ...
-
Üstad nerdesin sen ya bilimsel yorumlarını özlemiştik😉alacakmısın 25 ultra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne olur almasın.. lütfen almasın.. s25 ultra rezalet çünkü.. üstadımızın üzülmesini istemeyiz.. o bizim kıymetlimissss...
😁😁alıştık ona ama
Biz kendimizden vazgeçeriz.. yeter ki ona bişi olmasın, üzülmesin.. rezil rezalet felaket olan bir telefon olan s25 ultra ile mücadele etmesin.. sorumluluğu biz alıyoruz.. o yeter ki almasın.......
Appleye geçmesi için tüm maddi manevi desteğe hazırım, yeter ki uzak dursun buradan.
Alabilirim. Ruh halime ve cihaz hakkındaki gelişmelere bağlı ... S23 Ultra da aynısı olmuştu . S24 Ultra da direk kısa kararım sürdü yani lansmandan sonra birkaç gün bekledim ilk alan ben olmak istemedim . Şuan S24 Ultra ile devam ediyorum.
Yedek cihaz Pixel 9 Pro XL veya yaza doğru esaslı olacak Pixel 10 Pro XL ı da bekleyebilirim. Bence uzun bir süre değil ... Android 16 Final sürümlü olarak satışa çıkacak. Pixel ler için Türkiye'de resmi garantili satışı da olacak deniliyordu ve satışlarını da GSM Operatörlerince yapılacakmış ... Geçen yıl farklı sızıntılar ve kaynaklara göre öyle idi. Son raddede herşey olabilir...
Bu konuyu açan benim kendim devrettim anonimleştirdim ... Ara ara aylardır zaten buradayım işte :) :
https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-ultra-ana-konu-sm-s938b--158775988?q=%40smart1978
Bazıları illallah olmuş . Cihaz almasam da ara ara bakarım .
S25 Ultra özellikle S24 Ultra ya nazaran esaslı bir yenilik yok. Donanımsal olarak 320 MP kamera destekliyor ama Samsung inatla 200 MP tercih ediyor. Gerçi bence sensörü ile Qualcomm un tüm nimetlerini 50 MP de kullanılıyor.
Qualcomm dan nemalanılacak kamera ayarları pek yok gibi :
Triple Camera (MFNR, ZSL, 30 fps): 48+48+48 MP
Single Camera (MFNR, ZSL, 30 fps): 108 MP
Single Camera: 320 MP
MFNR: Multi Frame Noise Reduction
ZSL: Zero Shutter Lag
Şarjı teoride 45Watt ama pratikte 25Watt süre olarak 3-5 dakika erken sağlatıyor bunun için 25 ten 45 watt a şarj etmek şaka gibi ...
Ekranı inatla 8 bit panel 16.7 Milyon renk ... Keşke FRC li 10 bit olsaydı veya FRC li 12 bit ile gerçek 10 bit sunardı. HDR içerikleri solgun vs göstermezdi canlı doğal düşük renk derinliği ile çekişmezdik . Color Banding, Black Crush da malum 8 bit olmasıyla sağlam ilintilidir ... Yazılımsal bazı şeyler yapıyorlar ama inatla 10 bit e geçmiyor. Rakipleri orta ve üst seviye telefonlarında Android te sunmaktadır ... Samsung feyz almalıdır şarj etme hızları kadar ekran renk derinliği ile. Kamerası malum video da 10 bit HDR10+ ama ekranı 8 bit HDR olarak sunmaktadır ama HDR içerikleri de aşırı karanlık kalıyor :/ .... Youtube daki HDR içeriklerine de fazla kanılmamalı Youtube bitrate de kırpıyor ... Dolby Vision desteklese ama Samsung temelde Dolby Vision destekleme özellikle kendi markası ile bir ürünü varsa telefon tablet veya TV ...
Yazılımsal olarak ekranda S23 Ultra daki gibi bazı ufak ama önemli özellikler donanımsal olması ile bakalım sadece S25 Ultra ya has ne olacakmış hep beraber göreceğiz. Mantıksal argümanlarla kendimi ikna etmek istiyorum.
-
Samsung takasta S24 Ultra'nın üstüne 35K üstü ister mi sizce arkadaşlar?
Aynen smart reis pek yenilik gözükmüyor kendine has bir kaç zımbırtısı olabilir dediğin gibi bekleyip görelim ayrıca senle aynı renk mor s24 ultra kullanıyoruz😃 ama bu pixel falan açmaz seni yani resmi satışı da yok canın sıkılır burası gibi hareketli forum bulamazsın😃
40k beklentim
256 gb baz model 12 gb ram, 512 gb ve 1 tb'lık versiyon 16 gb ram kesin gibi
35e anlaşalım :) 4
40 çok yaaaa
30-32 arası beklemeden hızlı geçiş olabilir....
Artık keyfime göre takılırım ne de olsa Ana Konu sahibi değilim... Keyfim derken çay kahve muhabbetleri filan değildir. S25 Ultra odaklı. Bazen rakipleri daha iyisidir çıkar ondan da bahsedilir vs ..
Eksi yanlarını da artık birileri bahseder. Behsedilmezse ben de keyfime göre belki bahsederim.
Bak belki diyorum ... :D ....
-
Smart tagleriniz değerinde alınır...
40 K farka değecek bir değişiklik olmayacağı için 30/35 arası diyorum yada iyimsel bakıyorum :)
500e gidiyor ikinci elde sıfır :)
Burada eksi yanlarından daha çok kılıf ekran koruyucu server kaydı vb. muhabbetler dönüyor😃
Server kaydı kırmızı çizgimiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X