Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (133. sayfa)

5 sn
16.713
Cevap
363
Favori
534.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu aralar öncelikler birçoğu için evet öyle. Kılıf ekran koruyucuları önemli.

Elinde eskimiş veya yeni bozulmuş birine üst seviye donanımlı bir cihaz Android ise Samsung S25 Ultra alma diyene şaşarım.

Alternatiflerin olmasını bir tüketici olarak çok isterim. Samsung Türkiye de de-facto lider zamane Nokia sı gibi hoş değil ...

Rekabet her daim son kullanıcılara bizlere tüketicilerin hayrına olmaktadır.

• myz1453 kullanıcısına yanıt

Uleeeennn  .

Bu yıl terso olunmaz umarım ... IMEI değiştirme anlık fiyat olarak makul olsa da sonrası var. Değişimi servisi veya neleri çalışmayacak dert ... Bootloader artacak sorun ... Bir de anlamsız aşırı pahalı ... Esas server a para vermek rezil bir durum ... O kadar para veren bekler normalini sonra garantili yasal olarak alır ..

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Samsung ve Apple tıkanmış halde. Çinlilere bulaşmaya insan biraz çekiniyor. Keşke piyasada LG olsaydı. En azından yenilik denerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın. LG, HTC, Sony keşke piyasada olsaydı. İlla Çin olacaksa da Huawei olsaydı; onun da kanatlarını kırdılar. Apple ve Samsung yenilik yapmamak için and içmişler resmen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blacksss kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Utanmadan iki marka da 3 seridir aynı kameraları kullanıyor. Kasalar aynı, ekranlar aynı, ses sistemleri aynı. İşlemciyi yenileyip yenileyip satıyorlar. Saçma sapan bi hale geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 19 Ocak 2025; 23:21:13 >
    Aslında en büyük suçlu biziz şahsım adına söylüyorum s22 s23 s24 ultra her sene değişim yaptım gereksiz yere sanki aralarında çok fark varmış gibi benim gibiler yüzünden de telefon firmaları ne de olsa çark böyle de dönüyor diye aynı kamera aynı batarya vs vs kullanıp duruyorlar

• blacksss kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle.

mühendislik ve yazılımda birinci kural: "çalışıyorsa dokunma". pazarlamaya uyarlarsak satılıyorsa dokunma.

ar-ge ye milyonlar harcamaktansa bunun onda birini pazarlamaya harca ve devam et. (her ar-ge nin sonucunda nitelikli birşey de çıkmaz, hatta çoğunlukla ürüne dönüşmez ve risklidir.)

Satışlar beklentinin çok altında kalırsa "seve seve" ar-ge çalışmaları artar. bkz. otomobil sektörü. marka algısının ekmeğini bir yere kadar yersin, sonra çinli abilerimiz alır o ekmeği elinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SRPR- -- 19 Ocak 2025; 22:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberler kötü bugün Samsung Shop a uğradım dedim S25 serisi 22 Ocakta tanıtılacak Dünya fiyatı da az çok belli TR fiyatı hakkında bilginiz var mı dedim eleman yok TR de Lansman 14 Şubat sevgililer gününde yapılacak dedi baktım ben daha çok bilgi sahibiyim uzatmadan çıktım..

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

hadi inşallah 

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    😂😂 bütün bayiler böyle ya

• 7 şubatta satışa çıkacağı yazıyor çoğu yerde yani tanıtımda 2 hafta sonra, sanırım s24 serisinde aynı olmuştu

• saitates kullanıcısına yanıt
    Geçen sene öyle olmadı hocam. Biz buradan birkaç kişi ertesi gün aldık direkt cihazı.

lg zamanında vardı yapamadı

• saitates kullanıcısına yanıt

doğrudur hocam bende öyle gördüm ama bir ihtimal telefonlar erken geliyor o tarih e kadar lansman kampanaysı geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 20 Ocak 2025; 0:7:0 >
  • Lansman günü bayileri bilgisi olacaktır gidip zorlayın hatta bayiye değin ki bakın sizden aldım aldım yoksa internetten alacağım akşama kalırsa  

• Geçen sene lansman'ı 1 aya uzatmışlardı. Heralde satış mı düşük oldu da öyle yaptılar bilmiyorum. O iki haftayı da duruma göre uzatabilirler.

Neyse belki yarın birileri net bir fiyat vs bilgi öğrenir😀

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle sen yine lansmandan alacaksın cihazı listede ilk sırada senin ismin gözüküyor 😄

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Uzamasın da eğitim indirimi gelsin :)

• caryting C kullanıcısına yanıt
    😀😀 Ya hocam vallahi tutmaya çalışacağım kendimi.

İki şeye bağlı: biri takas desteği, ikincisi hediye. Mesela, takas desteği lansmana özel 10.000'in üstünde olursa ve 5.000 üzeri bir hediye verirlerse (mesela kulaklık veya saat gibi), eğitim indirimini beklemeye gerek kalmaz çünkü aynı paraya gelmiş olur.

Easycep ile devam ederlerse S23U'yu takasa verecek misiniz hocam?
    Bir de takas desteği lansmana özel fazla olursa yine de eğitim indirimini bekler misiniz,

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.