Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (134. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 22 Misafir (6 Mobil) - 27 Masaüstü12 Mobil1 Android
5 sn
16.716
Cevap
363
Favori
534.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    spen BT olayı doğru olursa sıkıntı bence kesin teyit alırsak ordan başka bir özellik kaybı görmedim umarım doğru çıkmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bu takas işi için mail atmıştım. Bugün aradılar. Konuşmanın özeti: “ Ben Kadı’ya derdimi anlatıyorum. Kadı bana sikini sallıyor “du.

Fakat yine de aşırı şikayet alıyorlar. Ben takas yapma şeklini değiştireceklerini düşünüyorum.

Cihazı almak için ise acele etmeye hiç gerek yok. Zaten yeni gelen bir şey de yok. Piyasası otursun. Sorunu yok ise duruma göre bakarız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    100'e çıksa... eğitim indirimi ile 85 oluyor.. orada da normal takas desteği yine oluyor ve mevcut telefonu aşağı yukarı aynı fiyata alıyor değil mi?

Peki eğitim indiriminde hediyeler oluyor mu?

Ya da %15 zaten hediyeler dahilden daha ucuza geldiği için hediyenin canı cehenneme mi?? :)

Tabi bi de işin easycep boyutu var......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 20 Ocak 2025; 0:32:15 >
    Beni de aradılar. Konuşmanın çoğu iki saat benim mailde yazdığımı bana geri anlatmak oldu.

Umarım bir aksiyon alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 20 Ocak 2025; 0:34:34 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Geçen sene eğitim indiriminde hediye olmadı. Takas desteği vardı sonra kalktı sonra tekrar geldi.

Sadece şu var atıyorum lansmana özel takas desteği 16k falan olursa bu eğitim indiriminde olmaz. 8k falan yaparlar diye düşünüyorum.

Bu eğitim indirimi olayını da patlatacaklar diye korkuyorum da bakalım.

Bu ölçekteki firmalar isteselerde ani manevra yapamazlar easyceple yapılan bir sözleşme vardır ve bu konu sadece samsung tr ile alakalı değildir.bu yüzden hadi vazgeçelim diyerek vaz geçemezler atam

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Eğer öyle olursa bekleyeceğiz abi mecburen.

Eğitim indiriminin gelmesi 1 ay sürer. Telefonu satarım o arada en kötü beklerim.

Lansmanda üste para vererek alacaz

Abi takas desteğine bağlı. Ekstra hediye yoksa, olsa da herhalde kulaklık olur en fazla. Eğer takas desteği yine 8-10k olursa, lansmandan almanın hiçbir anlamı olmayacak.

Aynı benim geçen sene başıma gelen gibi olur. Bir ay sonra eğitim indiriminden almak daha mantıklı olur.

Lansmandan almamız için lansmana özel takas desteğinin fazla olması lazım, yoksa gerçekten alınmaz.

Bir ay sonra 70'e aldığım telefonu 57k'ya aldım geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 20 Ocak 2025; 0:46:29 >
    Amazon Tr de easycep ile çalışıyordu hocam. Şikayet çok olunca silip attılar easycep’i.

Hala Easycep ile çalışmıyor mu amazon hocam?

O amazon kardeşim 🤣

Bana müşteri hizmetleri şikayet çok gelince onlarla çalışmayı bıraktık dedi İngiltere numarasından arayıp. Kontrol etmedim ama yanlış bilgi verdiğini düşünmüyorum. Hatta şimdi baktım takas seçeneğini bulamadım.

Abi cidden acele etmeye gerek yok. Takas desteği eğer yine 8-10k olursa eğitim indirimini bekleyelim. Anlamı yok yüzde 15 fazla para vermenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 20 Ocak 2025; 0:56:25 >
    S24 aldım amazondan , easycep telefonuma 150 TL fiyat biçince amazonu aradım, telefona hat takıp 3 hafta falan kullanmış olmama rağmen sorgusuz sualsiz telefonu gönderin paranızı iade edelim dediler. Kulaklığım 8 ay sonra bozuldu ,hangi servise götürmem lazım diye aradım amazonu , kulaklığın bozulması bizim hatamız sizi servisle uğraştırmayız ürünü bize gönderin paranızı iade edelim dediler . Bunun gibi bi kaç olay daha yaşadım , o yüzden çok mecbur kalmadıkça Amazon dışından alışveriş yapmıyorum , özellikle elektronik ürün alırken

• Arkadaşlar şuan sizce S24 Galaxy almak mantiklimi ? yoksa bekleyip S25 Plus mi almaliyim ?

S24 Galaxy suan Almanyada 1000 euro ,S25 Plus in 1.149 euro Euro ile çıkacagi söyleniyor sizce 150 euro fazla verip S25+ mi almaliyim yoksa S24 Galaxy mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu görseldeki kamera görünümü çok hoşuma gidiyor. sık sık karşıma çıkıyor insta da.
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• a.turkanoglu kullanıcısına yanıt

bunu bende gördüm bu çok iyiydi ama maaleaef bu değil

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

hafta sonu amazon da 60.000 di bence alınır

• geçip geçmeme konusunda kararsız olanlara tablo yapmış adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 20 Ocak 2025; 7:8:31 >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.