Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (131. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 21 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
16.646
Cevap
363
Favori
532.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu telefon işi hastalik hocam hepimiz farkındayız neredeyse hiçbir degisikik olmayacak zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar lansman hediyeleri diye bi şey duydum bilenler yazarmı bizde katılalım 🙈neler veriyorlar gidemesekde eski lansmanlara katılan varmı aramızda😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 19 Ocak 2025; 17:33:34 >
  • Kalemden Bluetooth özelliğini kaldırmışsa eğer o o telefon sittin sene ( 60 sene ) almam. Zaten almayacağım da. S PEN'de bluetooth kırmızı çizgimizdir.

• mikarichi kullanıcısına yanıt
    Benim note 8 de yoktu ertesi yıl note 9 çıkmıştı kalemdeki Bluetooth üstüne bi de sarı lacivert renkle gelmişti note 9 ve kalem🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 19 Ocak 2025; 17:37:47 >
  • fener16 kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung sitesinden lansmana kayıt olmadıysanız olun kablosuz şarj ve SmartTag verecek. Onun haricinde ekstra bir şey olursa o gün öğreniriz.

Lansman etkinliğine giderseniz ekstradan bir şeyler olabilir, olmayabilir. Oraya gitmek için bayilere sormanız lazım.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bugün sordum Kutup Samsung bayisine gene ama bir bilgi yok dediler.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Bence biliyorlar, söylemiyorlar hocam. Son gün öğrenecek olmalarına açıkçası inanmıyorum.

Ayrıca üç rakamlı fiyat da kırmızı çizgimiz ve ayrıca 1 TB li modeli 512 GB dan satın almak ön siparişde ve ayrıca 16 GB ram de olmazsa olmazımız 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 19 Ocak 2025; 17:41:15 >
    Samsungun sitesine veya uygulamaya git.. kaydol de.. tüm reklam izinlerini tikle.. mail adresini vs hepsini doğru gir.. mailine kod gelecek.. lansman döneminde ürünü alırken onları da sepete ekle kodu ekle muhtemelen onlar bedavaya gelecek.. sanırım telefonu eklediğimizde ön kayıt harici verecekleri lansman hediyesi de sepete otomatik gelecek..

Ön kayıt lansman hediyeleri ikili kablosuz şarj cihazı.. ve smart tag..

Lansman hediyesi muhtemelen en dandik kılıf.. çok düşük ihtimal buds3 düz model.. daha düşük ihtimal watch 7 40-44 mm veya watch 6 40-44mm

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Yanıt için tşk ler kayıt olmuştum smart tag ve ikili şarz cihazı için kodum var shop da ve mağazada geçerli dedi müşteri hizmetleri 200 ad sınırı varmış kodum var ama 23 Ocak da Perşembe günü İstanbul emaar AVM de Samsung dan alıcam note 8 i emektarıda oradan almıştım 200 ad sınır yerine herkese verilse keşke👍belki emaar Samsung da bi şeyler verir..

Senin Note 8 sahibi olarak ertesi yıl Note 9'un tam da istediğin gibi olması çok iç acıtıcı bir durum...

1tb depolama - 16gb ram olan S25Ultra'nın 2 rakamlı sayılarda kalmasını zor görüyorum. Bir ihtimal psikolojik sınır diye 99.999 TL yaparlar mı acaba diye de düşünmüyor değilim

Dolar 35 ken alırsak aldık sonrası bilemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 19 Ocak 2025; 17:56:47 >
    Ben de bir bayi ile görüştüm ve bence gerçekten bilmiyorlar. Zaten 22 sinden itibaren ön sipariş alacaklarını ay başından itibaren stokların geleceğini söylediler.

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Aslında geçen senelerde çoğunda ertesi gün cihaz oluyordu. İlginç gerçekten.

DRK aksesuar gittikten sonra ilk S serisi satışı olduğu için acaba cidden bu kez cihaz ertesi gün bütün teknoloji marketlerinde olmayacak mı ?

Samsung'un direkt kendisinin olmasıyla bir şeyler farklı olacaksa bu kez olur yoksa aynı şekilde devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Ocak 2025; 18:7:5 >
  • the_tourist kullanıcısına yanıt
    nasıl kaldırılır ya varya bunlar telefonu almayalım diye direniyor resmen umarım yanlış bir iddiadır

Konunun ilk mesajında kayıt linki mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biliyor hepsi. Bugün senelerdir simayen tanıdığım çalışana sordum, şu an bilmiyoruz demedi "şu an bilgi veremiyoruz" dedi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Bence de biliyorlar hocam ya.

Biri şu fiyatları ve Ram seçeneklerini öğrense de rahatlasak😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Ocak 2025; 20:57:4 >
    Bilmediği için veremiyor 😄

" onu söyleyemiyoruz " :) :) :)

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.