İstanbul'da bazı bu evden aldırıp servise götüren hizmete verenlerin aynı gün yapılıp geri verilmişti ama Ankara'da nasıl olur bilmiyorum. Bu arada servise gidersen yedek cihaz veriyorlar ben alıyorum her gittiğimde. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (436. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Samsung sitesinden iyzico üzerinden Vakıfbank troy bankamatik kartını tanımlayarak ikinci siparişi vermiştim. İyzico 1000 TL hediye bakiye yükledi. Ayrıca vakıfbank troy 5000 TL harcama kampanyasından 200 TL, 2000 TL e-ticaret harcamasından da 75 TL bankomat para gelecek. Harcama yapmadan önce kampanyalara katılım yapmayı unutmayınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 29 Ocak 2025; 23:39:11 > -
tamir olmaması halindeki senaryolar daha iyi bir alternatif sanki, para iadesi yapılırsa direkt s25u parası çıkar adamın. tam yeni telefon alıp eskiyi satma arefesinde olan işe bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi olur ya... hanımın teli alcam kurulumunu ellemeden onun hattıyla.. tabletten insta üzerinden haberleşmek artık
Bu tür şahıslar sosyal medya da prim kasmak için mübalağacılık yaparlar. Teknik olarak anlatmaya çalıştığı makine arka kapağı açık içine gömülü olmayan bataryalı telefonların pilini 2 saniyede çıkarıp takmaktadır. Günümüz telefonlarında böyle bir şey mümkün olamayacağı için daha fazla merak edilecek durum yoktur.
-
Sorma abi.. hep forum yüzünden :) telefon çok yoruldu herkese ayrı ayrı yetişmeye çalışırken.. demek ki bi yerde pes etti havlu attı....
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Size çok uzak değilse Ankara Necatibey servisini(destek bilişim) öneririm. Daha önce Note 8, S7 edge, bu sene içerisinde de S23U, ve en son S22U için hizmet aldık. S23U'da ayni gün içinde kamera modülünü, S22U'da 2 saat içinde ekran+kasa+pili değiştirdiler garanti kapsamından. Üstelik en son s22u için gittiğimde yedek cihaz olarak s23fe verdiler. Personel de gayet bilgili.
Gitmeden önce 444 0 490 numaralı çağrı merkezini ararsanız stok konusunda bilgi veriyorlar.
Sorununuzun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle çok teşekkürler.. hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden.. canım sıkıldı ama napalım...
Necatibey Etlikten daha yakın ama orada araç bırakacak yer yok malum... etlik tarafındaki yeri sadece kolay park yeri açısından tercih edeceğim gibi... orayla ilgili deneyiminiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 29 Ocak 2025; 23:55:31 >
Samsung'un değişim politikası zaten tüketicileri ayrı bir hüsrana boğuyor. Para iadesi için cihazın mevcut bir arızası olması gerekli ki 6 aydan fazla kullanmadıysanız, bu yasadan yararlanabilirsiniz. Diğer türlü tek çareniz ikinci el piyasasında cazip fiyata satmak olacak.
-
amazon da 75 e olan gri s25u yok olmuş sipari şverenler iptal yedi mi ?
-
1 senesi yeni doldu işte.. lansmandan lansmana telefon değiştiriyoru.. dağa taşa da vurmadım ki cihazı.. orjinal şarj ile şarj et.. kılıf koruyucu aksesuarları dahi orjinal olsun.. ofis çalışanıyım bir de.. olacağı varmış demek ki.. Rabbım başka dert keder vermesin napalım... ama gerçekten çok acaip bir zamanlama
Etlik de bana acayip ters kalıyor o yüzden hiç fırsatım olmadı. İlk seferinde merkezi bir yerde olduğu için tercih etmiştim Necatibey servisini(bkz. Ankarada arabasız olmak. Her yol Kızılay), memnun kalınca değiştirmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu konu içinde birçok insanın en uygun fiyattan cihazı alması için canhıraş çabalayan 2-3 kişiden birisisin abi, makineyi çok yordun demekki, vardır onun da bir hikmeti, inşallah senin için en iyi olacak şekilde çözülür kısa vadede.
Uğur geçmiş olsun, umarım sorunsuz şekilde çözersin arıza olayını.
-
Maltepe caminin hemen üstündeki Maltepe otoparkına park ederseniz yürüme mesafesinde olması lazım o servis. Ama tabi trafik olacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır oraya gideceğim...
Amin diyeyim.. o işin şakası tabi... şu durumda dahi keyiflenmeye çalışıyoruz
Daha cihaz kimseye ulaşmadan lansman fiyatının 10-15k aşağısına düşmüş. Değer konusunda ne denilirse haklı bu Samsung'a.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sepette parladık kart seçerken btti uyarısı aldım, kısmet
Lansman kodu olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X