Samsung shop uygulamasındaki siparişler kamu shopda görünmüyor,kamu shopda ki siparişler de samsung shopda görünmüyormuş bu bilgiyi sonradan öğrendim. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (434. sayfa)
-
-
evet doğrudur da ben kamu da ki siparişleri göremiyorum şuan tarayıcı ile ilgili sanırım
-
İş ortakları ve kamu, bu bölümlerden hangisinden satın almışsan oradan giriş yapman gerekiyor.Gene bulamazsan sipariş sonrası onay maili geliyor o mailin alt kısımlarında hesabıma git seçeneği ile erişim sağlıyabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 29 Ocak 2025; 23:3:47 > -
Yok aynı hala...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazondan aldım ben de ama kamu mail adresi buldum gibi.
ordan siparişimi geçince iptal ederim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın 75.500 güzel fiyat
-
Amazon kaç tane sattı acaba tükendi hemen
Bence bunlar bi hata yaptı ama sonradan satışı kapattılar
-
En çok satılanlarda 1e girecek kadar da hata yapmazlar yaw:))
Sağ tarafda yazana baksana (Bu ürünün tekrar stoklara girip girmeyeceğini bilmiyoruz.) :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 29 Ocak 2025; 23:8:25 > -
hata değil hocam, cihazı çok satanlar listesinde 1. sıraya çıkararak bu fiyatı kapattılar, şimdi alıcılar çok satanlar listesine girince s25u'nun 1. sırada olduğunu görüp "aaaa en çok satılan buymuş bunu alayım" diyerek 83500 TL'den sipariş verecekler, herkes senin benim gibi araştırarak almıyor...
-
Amazon'un lansman fiyatından 8000 tl daha ucuza satması bir yana,
Şu an easycep'te;
sıfırı 83bin olan s25 ultra 512gb: 40bin
sıfırı 66bin olan s24 ultra 512gb: 45bin
sıfırı 80bin olan iphone 16 pro 256gb: 60bin TL.
şu durum beni samsung'dan buz gibi soğuttu.
siparişimi iptal edip iphone'a geçeceğim kısmetse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyluke34 -- 29 Ocak 2025; 23:9:59 >
75e bile bu kadar satildiysa iyi fiyata aldık diyelim 71,5 üstüne kılıf şarj tag derken bide 1k iyzico felan:)) gerçi amazonda da alırken iyzico kullanılıyor mu acaba
Tamamen Reklam desene
-
Amazondan garantiden 1000₺ Bonus alan vardı
Hep böyle yazıyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben şahsen 16pm arıyorum şu an kafama göre hatta hb kapıda değişime bakıyorum
Sipariş verirken otomatik olarak beyaz kablosuz şarjı atıyordu sepete belki bulamam diye öyle sipariş verdim. Şimdi arkadaşım kodunu deniyor siyahı veriyor. Siparişi iptal etmeden bunun rengini değiştirebilirler mi acaba hiç deneyen oldu mu?
-
sıfırı 83bin olan s25 ultra 512gb: 40bin
sıfırı 66bin olan s24 ultra 512gb: 45bin
bu mantıklı mı? bence değil. düzeltilecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değer kaybını düşünüyorsun iPhone her zaman daha öndedir ama dneyim ve alışkanlıklar başka bir boyut ben bedava verseler iPhone zor gecerim:)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X