Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (681. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (9 Mobil) ve 54 Misafir (13 Mobil) - 52 Masaüstü22 Mobil3 iOS1 Android
5 sn
16.513
Cevap
362
Favori
525.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de iki telefon, 2 adet şeffaf kılıf, 1 adette watch ultra var. Şarj aleti ya da tag kodu girmedim. Adamların beleş ürünlerini istediğim halde dona kaldım 🙈

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Hocam ziraat bankası kartı ile mi aldınız eğer öyleyse iptal edicem ziraat kartımla almak için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gemini türkçe olmuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Telefon ne renk?

• 44 plaka kullanıcısına yanıt

Türkçe kullanıyorum.

• saitates kullanıcısına yanıt

Yorumlarda maalesef kötü dediler.

Karanlıkta açmasını istiyorsan, honor magic 7 pro da ki sensörü koymaları lazım. Ama Samsung maliyetten kısıyor. Para da para diyor.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hepsijet komşuya bırakmış..
    Kuzu ile ilgileniyorum şu an 🙂 çağ atladım resmen👍
    Sana kızılırmı çok emeğin var çok uygun aldım..🙏sayende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 6 Şubat 2025; 21:24:52 >
  • fener16 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.. bi şekilde seni cihaza kavuşturduk da.. bizim talihsizliğimiz önce gece 23e kadar devam edecek.. sonrası Allah kerim.. o gemi bir gün gelecek Mecnun Abi..... ;(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 6 Şubat 2025; 21:28:36 >
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Mavi renk

• Arkadaşlar ben s23u kullanıyorum ama bir tık aktif olduğu için buraya yazdım. Dün telefonumu servise verdim. Verdikten sonra google chrome rengi mora döndü. Ayarlardan temayı açık ve ardına koyu yaptıktan sonra eski karanlık tema rengine dönüyor ama bir süre sonra tekrar bozuluyor. Nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 6 Şubat 2025; 21:25:53 >
  • fener16 kullanıcısına yanıt
    Un elek... yanlış numara.. anladın sen onu :) :)

• tekseker kullanıcısına yanıt

Hocam ilk defa yeşili teslim alan gördüm. Ne zaman sipariş verdiniz. 30.01 de verdim hiç hareket yok.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Ayarlara tekrardan bakayım, pardon menüsü ara yüzü İngilizce ymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 6 Şubat 2025; 21:36:57 >
  • Windows 11 kullanıcısına yanıt
    İyi ki koymuyor. iPhone'da yara bandı gibi dinamik adaya bak bak sıkılıyor insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal bilek kullanıcısına yanıt

evet hocam ziraat bankası kredi kartı yada bankkart ile oluyor 25 bini geçtiği için 1000 lira puan veriyor banka. ama alışveriş öncesinde bankkart mobil uygulamasını indirin kampanyalar kısmından elektronik ve beyaz eşya alışverişlerinize 1000 tl bankkart lira kampanyasını bulup katılın sonra ödemeyi yapın

• tekseker kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın bende yeşil aldım fotoğraflarda göründüğü gibi mi begendiniz mi hocam

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

hocam samsung sadece ön kamerayla çalışabilen 3d yüz tanıma geliştiriyormuş belki s26 veya s27de olabilirmiş. yanlış hatırlamıyorsam böyleydi

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt

Kampanya uygulamadan katılmanız gerekiyor, sadece bir kere geçerli oluyor. Ödeme seçeneklerinde iyzico var oradan yapıyorsunuz.

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu
    3 gün sonra bankadan bu mesaj geldikten sonra yüklemişlerdi bank kart liraları.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Temperliler kalın oluyor, sadece ekranda kılcal çizikler için ince bir koruyucu olsa yeter ama koruyucu yok düzgün. Siz koruyucuyu denediniz mi ?

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.