< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (679. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Şantiyeci bir arkadaşımın verilerini androidden iphoneye geçirmiştik. Hatırladığım kadarıyla bu şekilde kablo yöntemi olmuyordu sadece wifi ile çalışıyor. Tersine kablo destekliyordu. Çok ciddi grup ve sohbet yoğunluğu vardı. Her seferinde temizlememize rağmen kesin bi yerde takılıyordu ve nerdeyse 24 saat beklememize rağmen olmadı. En son ciddi bir temizlik yaptık. Dosya yöneticisinden eski medyaları da sildik sonra çat diye aktardı her şeyi. İki ayrı ekosistem olunca basit bir hata kilitliyor. Derin temizlik şart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O saatte gelmezler hocam yarına kalır sizin cihaz nasipse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amerikan başkanı dahil herkesi teyakkuza geçirmek lazım senin teslimat için Herkese yapılırdı da sana yapılmazdı bu, şu sayfada Samsunga en çok para kazandıran sensin, kıymetini bilmeleri lazım
Evet biraz uzun olmuş. Kullandığımız programlar yazılımda ne ile irtibat sağlıyor tam bilmek gerekiyormuş. Ben de dikkat edeceğim.
-
Bana da bu sabah geldi hocam 8 Şubat yazıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamen hepsijetin sorunu ya.. Samsung üzmedi bu lansman şu aşamaya kadar... cihaz gelir ve düzgün çıkarsa sorun yok.. ama hepsijete yalvardım ya.. dedim adam evin civarında dolanıyor 10 tane adrese uğradı 2 sokak ötede.. şunun nosunu verin bi hata bi karışıklık var halledelim diye.. yok kvkk yok veremiz yok onlar sizi arayacak... vs vs.. sistem önlerinde ne gösteriyorsa onu söylüyorlar papağan gibi.. çözüm üret çözüm diyorum dağıtım süreciniz devam ediyor diyor.. rezaletler ha.. yurtiçi mng falan olsaydı ben şimdiye telefonun kurulumunu bitirmiştim...
Bana da öyle geliyor.. yarına kalsa yine iyi.. iş adresine çevirip yarını transferle harcayıp pztesi salıya kalır ben yeterince bahtsızsam
Şimdilik idare etmelik 2 saniye geriye sayaçlı çekin derim. Bulanıklık çekme haline çözüm. Samsung belki de 1-2 veya 3 ay sonra düzeltebilir. Her zaman olmasa da bazen bulanık çekebiliyor.
-
Dediklerinize katılıyorum, ben hiç alamayacağımı bile düşünüyordum.
Bu sabah telefonda Avantajix ile detaylıca konuştuk. Sipariş numarası var mı & aktif mi, girilen tutar doğru mu ve Avantajix'den gelinmiş diye Samsung pazarlama ekibi ile bilgi talep ederek koordineli ilerliyoruz dedi. Benim alışverişim panele girildi, hem tutar doğru hem de hesaplanan onay bekleyen iade doğruydu. Konuştuğumuzun dışında ne oldu da tutarlar güncellendi onu anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 6 Şubat 2025; 20:29:56 > -
Bu arada :)
Şu mesajda geçici olarak ekran koruyucu siparişi verdiğimi söylemiştim dün.. ya arkadaş hastasıyım böyle ince esnafların adam ekran koruyucu aldım diye s25 ultra kılıfı hediye göndermiş.. kral ya kral... yani mali değeri zaten 100-150 liradır onu geçtim.. kullanırım kullanmam o da önemli değil.. ekran koruyucular dandik çıksa da artık mühim değil.. helal be esnaf abim :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160642590
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 6 Şubat 2025; 20:29:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bende de durum aynı, gruplar çok yok ama eski mesajları silmem pek mümkün gözükmüyor iş yüzünden kalmaları lazım. Umarım farklı bir çözüm vardır. Bugün samsung müşteri hizmetlerinden bir arkadaşla konuştuk, durumu araştırıp dönecegini söyledi, farklı bir şey olursa paylaşacağım
Abi şu an tamamen kargocunun keyfine seninki, istese günlerce sallar. Adamların teslim yeri yok, numara yok:)) Bizim teslimatlar içinde geçerli tabiii
Kamerada telefon sağlam ısınıyor. Video kaydı değil fotoğraf modunda bile 5 dakika olmadan ısındı telefon ya. Hiç ısınmıyor diyenler nasıl oluyor anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 6 Şubat 2025; 20:39:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bana da bankadan mesaj geldi bugün. 1000 lira bankkart lira hesaba yüklendi. kamu, lansman kodu derken 1000 de banka verdi iyi oldu :)
-
bende de farklı bir sorun var şimdi de mavi renk bitmiş bir türlü alamadım hala
Browser deniyorum sonuç aynı hocam çözemedim. Chrome, microsoft edge falan da denedim.
Lanet gelsin valla hepsijetten...
Trendyol express ile geldi mesela bugün ekran koruyucular... tam -4e garaja indiğimde adam aramış evdemisiniz diye.. evde kimse yoktu.. yukarı çıkınca iş yerinde teslimm edemedik bilgisi geldi.. aradım hemen gelen mesajdan direk kurye çıktı dedim böyle böyle.. tamam yol üstü denk gelirse bi daha uğrarım olmadı yarın getiririm dedi.. 2 saat sonra eve bıraktı.. muhattaplık yok ama hepsijette.. nasip kısmete kaldık..
Allahtan bizim orada bulunan mekanlarını keşfettim baskın yapıyorum
Bir keresinde 2 ürün aldım, ürünler acil. Cumartesi günü sırf o ürünler için ofise gittim ama bekle bekle yok ortada. Dağıtım mesajı gelmişti. Kafam attı gittim mekanlarına, dağıtımda olan paket orada duruyor. Ceza yememek için dağıtıma çıkardı göstermişler ama her yer kapalıdır diye dağıtıma çıkmamış hasbamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X