< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şimdi eve geldim üstadım bir kurulum yapayım paylaşırım . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 6 Şubat 2025; 21:1:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
buradan kayıt olabilirsiniz tc kimlik no sistem ile eşleşirse 2.aşamaya geçer. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 6 Şubat 2025; 21:1:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 6 Şubat 2025; 21:2:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Valla hocam telefon almaya çalışıyoruz adamların umrunda değil :) Ama her saat başı mail, mesaj atmayı biliyorlar 25 ultraya geçin diye. İş müşteri hizmetlerine, desteğe geldi mi tırt. Yapacak bişey yok s24 ultradan devam, demek ki geçmemem lazımmış öyle anlıyorum :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonda oluyor ama bilgisayar benim için daha rahat oluyor. Gizli sekme yok, iki sitede de çerezler açık ve OBS ile ekran video kaydı alıyorum. |
Sepette beyaz kablosuz şarj aleti var mı acaba? Beyaz şarj aleti kalmadı diye bizi bekletiyor olabilirler mi? Cihazı gelenlerden foto atanlarda hepsinde şarjları siyah galiba. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |