< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (433. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Şimdi sıra diğer sayfalarda, mutlaka ya n11 yada HB benzer fiyata satar 1-2 gün içerisinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakalım başımıza neler gelecek.. şu an samsungdan ve samsung cihazlardan
Buz gibi soğudum... belki ilk anlamdaki duygulardır.. duruma göre daha sakinken değerlendireceğim ama...
Sıkılmaz mı ya tabi sıkılcak bizlerin de canı sıkıldı en az senin kadar. Hepimizin başına gelebilir bu.
Smart hocam Samsung'dan aldığın erken gelse bile bence iade et. Gerçekten 91k verilmez.
samsung da kamu kısmında siparişler gözükmüyor 3 farklı browser da denedim bende mi sorun var ki
-
Aynen öyle. Bir de en önemlisi sağlık gerisi yalan. Cihaz olur bir şekilde.
Çok iyi anlıyorum. Geçen sene ben bu yüzden iPhone aldım işte. Geçiyor zamanla o his abi. Sen bir servise git belki çok basit şekilde çözülür.
Hayırlı olsun Kenan abi... sağolasın.. bazı şeyler nasip kısmet işte
Ben şarjda tutmadım, etkisi olmadığıni görünce çıkardım... Bilgisayara da takmıştım üstte bir arkadaş da söylemiş, öyle bir deneyin.. acaba ısındı da mı öyle oldu diye kılıf vs çıkarıp havalandırdım.. sonrada uyandı meret ... Umarim sizinki de aynı şekil olsun..
Bende görünüyor, sorun yok.
Buradan tıklayıp giriş yapmayı deneyin Bu şekilde görünmesi lazım
-
Denedim şimdi, görüyorum.
-
Servis getirin bakalım diyor ne desin adamlar.... kendi kendine gidip kendi kendine gelmesi de ilginç... bu piller ısınınca mı kendine geliyordu.. ya da devrelere sıcak mı iyi gelir.. sarı serum mu verem ben buna
-
Bende bir sıkıntı yok. Kamu sayfasındaki hesabınızda olduğunuzdan emin olun.
-
Üstad bende ilk bu şekilde siparişimi görememiştim,bilmediğim için dolanrılıldım sandım çok paniklemiştim.Sendemi o duruma düştün yoksa :)
-
kamu sayfasındayım endişeniz olsın
ama bilmem ne safari de ne edge de ne chrome da aynı benim laptopdan kaynaklı kesin ne neden acaba cache de temizledim
-
Ben iptal geçmem hocam. 512 gece siyahı çok uygun fiyata geldi. Bu fiyata çin telefonu vermezler. 75'e de düşsün bence. Cihazın ederi o TR şartlarında. Zaten 91 veren tek bir kişi dışında kimseyi de ne gördüm ne duydum. Fakat bu kamu ile cihaz çok sattı. Çevremde iphone'dan tamamen kopanlar var. 16Pm dokunmatik hassasiyeti malum. İnsanlar bu sene memnun olamadılar o tarafta.
-
yok benim siparişim var paniklemedim de bir şey kontrol etmek için girdim açılmıyor ama ilginç şekilde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X