Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: plextor , Heisenberg58 , ErdemCirit Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.547
Cevap
361
Favori
527.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon da çok satılanlar da 1 numaraya yükselmiş:) Bayiiler boku yedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gördüğüm düşüyor.

Yine de tabi farklı düşünen vardır. Satarken ben telefonu adam bana yüz defa tamir falan görmedi değil mi diye sordu. Daha önce sattiklarimda da böyle oldu.

Tabi düşmeden satan da vardır.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Aylar önce bana da olmuştu. Hatta foruma yazmistim. Kapandı , bir süre tepki vermedi ,açma düğmesine basiyorim açılmıyordu, şarja takiyorum şarj almıyordu , bir süre sonra açıldı, hiç birşey yapmamıştım. Servisi aramıştım uzaktan bağlanıp bakmışlardi, birşey yok dediler. Bir daha olmadi

• @ugurtunc böyle bir video var dene

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]Saunderverseyoutube
    Learn how to fix Samsung Galaxy S24 Ultra not turning on. The fact that your Samsung isn't turning on may be daunting, but with the solutions in this video, your phone should turn on, and function like normal.
    https://www.youtube.com/watch?v=w_hJp6J_vDc
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Yetkili serviste tamir görse ne olacak yani saçma sapan şeyler. Yeni olmuş işte daha ne olsun. Bana da aynı şeyi soruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    Bana da kendiliğinden açılabilir gibi geliyor. Bazen yazılımsal oluyor.

• Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Bu durumda değişim ihtimali yok değil mi ana kart arızası varsa? Tamir mi diyorsun hocam? Deneyebileceğim başka yol yok değil mi reset kombinasyonları dan başka?

• Bitmiş, satış görünmüyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]amazon
    Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Gri, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-Telefon-Titanyum-Android-Garantili/dp/B0DT6WD95C?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&language=tr_TR
  • Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    Durduğu yerde mi açıldı yoksa bi süre bekledin sonra normal açma ile mi geldi ya da Hard resetle

• Apple da servis daha cihaz değiştirmemek için her şeyi yapıyor. Kamerasına kadar face id ye kadar her parçası artık değişiyor.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ama alıcılar genelde servis görmüş cihazı istemiyor. Siz benden daha çok sattınız hocam daha da iyi bilirsiniz. Ondan dedim ben de.

Heralde korkuyorlar bilmiyorum.

Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut yaklaşık 10sn sonra bir hareket olacak mı bak bakalım, bir şekilde bugda kaldıysa restart yapmasını sağlayacaktır.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Samsung bayileri böyle saçma sapan fiyattan piyasaya mal veren bi şirket ile nasıl ayakta duruyorlar acaba hayret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt

Ne stok varmış arkadaş çok satanlarda zirveye girecek kadar satmış.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Abi şöyle ki; eğer içindeki fotoğrafları sorun ediyorsan yazılımda da anakart değişiminde de ne yazık ki gider ama servisteki arkadaşlara sor yazılım modunda açılırsa sadece sistem dosyalarını yenileyen bir yazılım mevcuttu tahminen hala mevcuttur onunla denesinler açmayı ama açılmaya da bilir. Yok hiç görüntü gelmezse anakart değişecekse telefonu değiştirmeleri için parçanın hiç olmaması ve stoğa girmemesi gerekiyor. O da S24 Ultra için pek mümkün değildir.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Servis formu varsa bir sıkıntı olmaz. Sonuçta ikinci el cihaz. Ama dediğiniz gibi insan satarken çok yoruluyor. O var mı bu var mı. Fatura tarihi tam ne vs. Garip garip sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 29 Ocak 2025; 22:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doancrula

Ne stok varmış arkadaş çok satanlarda zirveye girecek kadar satmış.

Bitmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Ben çok şaşırıyorum ve gidince soracağım bayiye:) Şaka gibi

O ara eşimin telefonundan servisi aradım. Konuşuyorum filan, telefon duruyor köşede, heralde sıcaktı ısındı, biraz durunca kendine geldi diye düşünüyorum, yarım saat sonra filan açma düğmesine bastım açılmıştı.. hard reset vs yapmadim hiç birşey.. bir daha da olmadı Allah'a şükür .

• Doancrula kullanıcısına yanıt

Kamu indirimi olmayanlar için çok iyiydi fiyat Amazon yerine başka firma olsa kesin iade edilir derdim ama amazon herhalde yollar Tabi bi yanlışlık varsa Belki de o renk pek gitmediğinden erken bir indirim gelmiş de olabilir

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.