Gerçekten öyle ben siparişi iptal edicem bir kaç ay sonra 35 40 kere yurt dışı alırım deneyimlerim. Kendimi enayi gibi hissediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (432. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
En son iPad Pro sattım. Servis sıfırla değiştirmişti. Biliyorsunuz Apple kutusuz değiştiriyor. Bana kutusunu niye açtınız nasıl sıfır oluyor bu cihaz diye garip garip sorular geliyor ilanda üstelik her şeyi açıklamama rağmen. Sıfırsa garanti tarihi niye eski diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 29 Ocak 2025; 22:44:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yazdığımı deneyin, usb ile bilgisayara bağlayıp kurtarma moduna girmek için tuşlara basılı tutun. muhtemelen kurtarma moduna girecektir sonra exit yapmayı deneyin
-
Malesef tık yok :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben öyle düşünmüyorum hocam. Bak adamın cihazı pat diye gitti. Biz yurtiçinde garantiye ödeme yapıyoruz.
Şu an tekrar samsung alır mıyım emin değilim... tamirli kullanırım muhtemelen telefon ölene kadar.. sonra da Apple...
Hocam bilgisayar açıkken kablosunu bir takın ses kısma ve güç tuşuna uzun süre birlikte basılı tutun 1 dakika gibi tepki var mı bir bakın.
Ben laptoptan şarja takıp açmıştım.
Çok geçmiş olsun uğur abi
Bende jetblacki iptal edip mavi aldım birde saat
Bu her cihazda olabilir hocam. Markaya bağlamak yanlış bence ama şuan tabi sinirlisin anlıyorum
Garanti inşallah adam gibi çözüm sunar... 1 senesi yeni dolan telefon yazık günah ya.. değişirse full memnun eder tabi..
Çok iyi anlıyorum.....
Seneye takas olayı duzelirse bir daha ikinci el satmakla uğraşmam. Ugrasilacak bir şey değil. 5k zararına alsınlar önemli değil.
Amazon stokları bitmiş alanlara hayırlı olsun haber verene de teşekkürler
-
Belli bir süre olmayacak , sakin, ne şarj, ne tuş kombinasyonlarina tepki vermiyor acayip bir durumdu... Acaba su, rutubet filan mı aldı diyorum, almadığını bildiğim halde. Kendine gelecek sizde servisi bir arayın .
Canım sıkıldı abi ya... tam değişim süreci... yeni telefon siparişi verilmiş bir heyecan.. yedek telefon yok... en can sıkıcı olan da aptallığın.. sonra 2-3 gündür ha yediklerim ha yedekleyeceğim diye salladım o işi.. çocukların bir senesi gitti...
Aynen abi her cihazda olabiliyor. Sadece tam bugünlere denk gelmesi çok talihsizlik oldu.
Bence de bu iş şans bizim bir arkadaş vardı adam ne alsa garantiden en az bir kere değiştirirdi
Anakartı değiştirir hocam. Evet müşteri memnuniyetine karşılık yaptıkları şeyler var. Ben yaşadım. Eşimin note 5'i vardı. Aynı şekilde kapandı bianda. O zamanlar Sakarya'da Samsung servisi vardı. Verdi oraya. Bir hafta kaldı. Anakartı değiştiler. Bir baktım servis raporunda ekran da değişti yazıyordu. Dedim neden? Dediler ki bir problem gördük değiştirdik. Aslında bişey yoktu. Hatta 3-4 ay öncesinde su kvasına düşmüştü cihaz. Anlamadılar bile 😁
Amazon uyguna satması ile kısa sürede en çok satılan telefon olmuş. Çoğu buradan haberdar olanlar sanırım.
www.amazon.com.tr
Amazon.com.tr Çok Satanlar: Cep Telefonları adlı listedeki en popüler ürünlerhttps://www.amazon.com.tr/gp/bestsellers/electronics/13709907031Stok bitmiş.
Umarım kaçıranlar için tekrarlanır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X