Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (430. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Aynen geçen yıl gibi...2 katı hafıza ve takas kampanyasi birlikte olacakki lansman mantıklı hale gelsin... Bu ekonomik koşullarda çok daha satış yapacakken kendi ayaklarına sıktılar. Kimse aptal değil kusura bakmasınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bu fikir var akışa bıraktım acele yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@ugurtunc şansına cihaz da bugün gitti kargoyla yollardım hemen idare ederdin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 29 Ocak 2025; 22:16:6 >
amazon şuanda 405 hatası veriyor bende ön sipariş tıkladığımda. bitirdiler herhalde
-
Telefonsuz da kaldık... elim ayağım kırıldı.. ama onca insanın hayır duası boşa gitmez diye düşünüyorum.. olanda hayır vardır... sabah ola hayrola... Allah hepimize can sağlığı versin....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 29 Ocak 2025; 22:19:55 >
Aynen hocam pozitif düşünmeye devam 👍
Thh ye ver gizli ayıptan değiştir
Geçmiş olsun, hayır olsun hocam. Umarım önemli bir şey değildir aynı gün çözülür sorun..
Aynen abi boşver can sıkılacak bir şey yok olur böyle şeyler.
Bak yeni cihaza geçeceksin zaten.
Samsung da kamu indirimi ile cihaz 70.974 TL fiyata geliyor. Üstelik lansman kodu ile kablosuz şarj ve smarttag2 hediyesi var. Amazonda indirimli fiyat 75 binden fazla. Arada hediyeler hariç 5000 civarı fark var. En cazip yer şu an için samsung online mağaza.
-
Abi aylar sürer öyle de.
Abi telefonu eğer degistirmezlerse ve tamir ederlerse takasa ver telefonu. Bir sipariş daha çek takas seçerek.
Tamir edilse yine satar ki tertemiz cihaz garantiden anakarti değişse nolur. Ama benim içime doğuyor değişim yapacaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueye -- 29 Ocak 2025; 22:26:47 >
geçmiş olsun hocam benim de başıma s20fede geldi. telefon açıp başlatılıyor ekranında takılıyordu. güvenli başlat vs bildiğim her şeyi denedim ama olmadı garantiye verdim bütün bilgiler gitti tabi. sonra başka bir sıkıntı yaşadım ikinci defa tamiri kabul etmedim thh ve sonrasında icra takibi ile güç bela telefonun iadesini alabildim
-
Hocam bu indirim meselesi ile alakalı olan mesajı bulamadım da tekrar paylaşır mısın özelden yazdığımda görmedin galiba
Tekrardan geçmiş olsun yapacak bir şey yok can sağlığı
6 kullanıcıya kadar ortak 2tb alan ağustosta yıllık 400 liraydı, kimse birbirinin alanını da görmüyor çok iyi bence.
Hocam anakart değişimi olan cihazı satar ama zorlanır. Değeri düşer. İkinci el piyasası böyle. İçi açılmış cihaz daha düşük paraya satılır.
Umarım sıfır cihaz verirler. En güzeli o olur.
Abi eskiden Samsung serviste çalışıyordum. Önce bir yazılım denerler, olmadı problemi bulup değişmesi gereken parça varsa aynı gün, hatta 1 saat sonra teslim ederler. İstanbul'da böyleydi.
orjinal servisinde garantide değişse bile düşer mi değeri?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X