Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (453. sayfa)
-
-
Hocam emin misin? iCE Universe özellikle bu durumun giderildiğine dair bilgi verip kıyas paylaştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karanlık ortamda telefondan film izlerken kara lik sahnelerde aşırı rahatsız ediyor onun harici bir etkisi yok ama film izlerken lanet olsun sizin ekranınıza diyorum s25u da da böyleyse iade ederim s24um la yoluma devam ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstad çakıl kum bir şey deniyor 😅 Sence durum nedir?
Tertemiz. Sektörün en iyisi de olabilir, abartmayım. ☺️👌
Kılcal damar diyorsanız kumlanma değil de 8-bit olmasından dolayı banding olmasın bu durum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bluetooth S-Pen özelliği ilk kez Note 9 gördük sonraki yıllarda da jiroskop 3 boyutlu sensörü ile hareketlere bazı temel komutlar eklendi yani orkestra şefi misali sopasını hareketler yapmak artık yok 😀 . Yani kendi içinde bataryası olan ve o ufak pilini kablosuz şarj edecek ayrıca oluşturulmuş kablosuz şarj ünitesi de kalem yuvasının etrafında idi artık bunlar da yok ....
Hover özelliği zaten ilk çıkan S-Pen li orjinal Note tan beri vardır. İstese de Samsung Bu temel özelliği çıkaramaz. Wacom firması satın alan Samsung tüm kontrolü ve yenilikleri artık ellerinde diye kaç yıldır esaslı kalem özellikleri beklerdim ama pek olmuyor.
Korkulacak falan filan birşey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen ok diyorsan okdir zaten hocam. Teşekkürler bilgilendirme için.
Bugün Şişli Cevahir'e gidip Teknosa'da bir bakayım, kesin gelmiştir oraya.
Hover işlemleri var temel özellik çıkması imkansız.
Orkestra şefi hareketleri hallerine sokan şeyler yok. Benzeterek izah edeyim dedim de.
Ben aldim 20 subat teslim tarihi gozukuyor.
Teşekkürler nispeten yine iyi o zaman ben onlar da yok gibi anlamıştım biran
verdim siparişi. kum mu çakıl mı gelince görürüz
herhangi bir iptal olmadı yani alan aldığı ile kaldı
-
Simdilik oyle gibi duruyor umarim durmaya devam eder 😀
Ben inceledim hiç gözüme çarpmadı ama tabi gerekli şartları da yapmadım, ekran kısmak vs. Bana müthiş bir ekranı var gibi geldi ki gerçekten öyle. Kafaya takılacak meselesi yok.
Hepsiburada'dan bugün teslim vaat eden S25 Ultra'yı alan oldu mu? Aldıysa dediği gibi bugün kargoya verildi mi?
Hocam demek istediğim kum. Banding değil. Bildiğin nokta nokta bir sürü desen işte. Ekranın içinde hareket etmiyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 30 Ocak 2025; 18:12:55 > -
Tekrar Merhaba,
Bir şey daha soracaktım size...
THY mailinizi girdikten sonra onay için gönderilen e-mail hemen geldi mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X