Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (452. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil
5 sn
13.737
Cevap
332
Favori
440.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke o kadar paramız olsa abim.....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Full kum deseni yine gittim baktım. Çalışanlar çok fotoğraf çekemedim. Bir ton önünde duruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bu yeni tasarımda görseller biraz kumlu gibi. Ben ondan mağazada anlamıyorum. Mağaza ışığında belli olduğundan emin misiniz?

• Shadzzo kullanıcısına yanıt

Media markt a gelmişse ben yaptırırım,zaten kılıfı koruyucu olacak(spigen tough armor) ekran filmi sıradan birşey yeterli

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Hocam uygulama menüsünü veya ayarları açınca direkt belli oluyor. Karanlık moda alıp. Kılcal damar desenleri resmen. Yani lanet olsun.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 30 Ocak 2025; 17:18:11 >
  • Aynı 16 Pro Max teki LG GH3 ekranı.

• Doancrula kullanıcısına yanıt

YoungKit kılıfları candır hocam. ip13 ve 15pm için de kullandım çok güzel kılıflar. Hanıma sert plastik olanı aldım düşmesine rağmen o da zarar görmedi hiç. Ben çok memnun kaldım. Samsung lansman kodunu verirse 25u almayı planlıyorum gelince ona da youngkit alırım büyük ihtimalle.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bakın böyle isyan etmeyin beni haklı çıkarmayın. Ben haklı çıkmak is te mi yo rum

• Ben kendim teslim almadan yine de olumsuz düşünmeyeceğim. Reddit'te de yok diyen görmüştüm çünkü.

Bir de ben geçen sene zaten ilk fark eden kişiyim. Elime de 4 cihaz geçti. Hemen anlıyorum ama aydınlık ortamda anlamıyorum kolay kolay. Evde salonda falan bakmam lazım.

Varsa da ne diyelim 😀 daha bir şey demem.

Şu cihazları bir an önce yollasalardı artık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Bu hiç hoş olmadı. Kendimi zorluyorum yarın son gün alayım diye ama yapamıcam galiba :D

S24 Ultra için benim telefonumda yok sonraki partilerde düzeldi diyenler de vardı ona bakarsanız 😉

• winter62 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ben de iPhone 13'ümde kullanıyorum şu an. Attığım modelin aynısı sadece 360 derece dönen halkasız hali. Telefona çok başka bir hava katıyor. Spigen'e vereceğim parayı Youngkit'e vermeyi yeğlerim ama umarım getiren olur 1 haftaya kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 30 Ocak 2025; 17:28:21 >
  • S25 serisinde aynı panelle devam ediyorlar şaka gibi bende baktım kumlu ekran karanlık moda alın ayarları açın ya da krem rengi ya da gri bir resim açın google dan direk görebiliyorsunuz mağazadan ipad pro m4 tabletlerde de bu sorun var işin kötüsü kumlu ekran için samsung'un değişime gitmemesi abd de olsa saniye de değiştirilir ille almak isteyenler beklesin bi 6 ay yoksa nurtopu gibi sorunlu cihaz sizi bekliyor olacak.

Xiaomi de bile bu ekran sorunları yok s25 ultra en iyi amiral gemi olabilir insanlar kumlu ekran almak mecburiyetinde değil

• İslkenderun MediaMarkta gelmiş midir acaba incelesem

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Daha dayak yemek istemiyorum valla hocam😀 varsa da duruma göre bakarım ne yapacağıma. İade sürem var nasılsa.

• İstanbul'da Piazza AVM ya da Hilltown'a gelmiş midir acab? Şuan arabada yok nasıl giderim onu da bilmiyorum.

Yarın lansman etkinliği var. Acaba yarın kargoya verirler mi diye bir ümidim var.

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Ekranı değiştirmek çare değil. Kaldı ki servisler bunun sorun olmadığını söylüyor ve değiştirmiyor. Zaten değiştirse aynı ekranı takacak.

Sertap Erener'den Kumsaldayım şarkısı bizlerle birlikte.

Lansmanda zaten arka planda bu şarkı çalıyordu. Kimse farketmemiş demek ki

• yansıma önleyici ekran koruyucu çıkana kadar aldığınız başka ekran koruyucu var mı ?

• bir de dün amazondan alanların siparişi ne oldu ?

Kullan hocam artık şu durumu kafaya takmayın. Bizden başka dert eden yok. Sallayın gitsin. Biz derken forumu kastediyorum

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.