Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Çetooooo , plextor , Mezamorta008 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.549
Cevap
361
Favori
527.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saitates

Herkeste farklı yazıyor, çok garip bir sistemi var

ben siteye özel renk seçmiştim tarihi ileriye atıyor. Titanyum gri ekleyince kargo için :11 Şub 2025 itibarıyla kargoda yazıyor.

• gltknugr kullanıcısına yanıt
    Herkes alıp cihazların suyunu sıkacak, ödemesi yapılan cihaz da herkesten sonra gönderilecek. Sadece Samsungun sattığın renklerin anında kargosu olması gerekmiyor mu stoktan? Bari ordan farkını koy be.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özel renklerde yine tarih tekerrür edecek galiba. Geçen yıl da S24U özel renkleri sürekli ertelenmişti. Ben de o zaman özel renk siparişimi iptal edip standart renklerden birini almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 30 Ocak 2025; 15:57:27 >
  • Ankara Panora mediamarkt ta canlı olarak incelemek isteyen inceleyebilir. Sabah teşhirleri açmışlar

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    black i normal kabul edip, haricinde göze hitap eden renk yok, sırf lansman rengi özel renk gibi tabirler ile reklam tanıtım vs yapıldığı için mi hoş geliyor acaba insanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Letgo tam ölücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben Jetblack aldım hala 11'i gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

black i normal kabul edip, haricinde göze hitap eden renk yok, sırf lansman rengi özel renk gibi tabirler ile reklam tanıtım vs yapıldığı için mi hoş geliyor acaba insanlara

Hiçbiri güzel değil bence. Apple'a ayak uydurmak adına, al birine vur ötekine soğuk renkler hepsi. Tercihte bulunabilmek için yığınla tanıtım videosu izliyorsun, yine de çeken bir renk yok. Tabii özel renk ifadesi insanları etkiliyor ama bunlar çok talep görüp bittiği için değil, gelmesi uzun süreceği için ertelendi bence.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    S22 ultradaydi sanırım bordo gibi bir renk vardı, şu ana kadar gördüğüm en güzel renkli telefondur kendisi.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

iPhone 13 128gb - pil seviyesi %84

ön teklifler şöyle;

Hepsiburada - 21.481 ₺ (bir ürün satın alman gerekiyormuş o yüzden olmuyor direkt Samsung dn aldım)

Mobilfon - 20.000 ₺ (pil sormadı kesin düşer teklif)

Easycep - 17.951₺ (pil seviyesi 85 üzeri olsa 21k veriyordu)

Başka hızlı nakit satılacak bir yer var mı göremedim.

Easycep daha önce ne teklif ettiyse verdi, mobilfon hiç bilmiyorum.

• FerhanK kullanıcısına yanıt

Sırf o renk için zaman zaman s22 ultra almayı düşünüyorum  

• answer my question kullanıcısına yanıt

Titanyum Gece Siyahı rengi dışında diğer renkler güzel değil bence. Siteye özel verdiği renk için fark sadece yanları da siyah. Neden yanları farklı arkası farklı bir renk sunup tamamen siyahı nimettenmiş gibi sayar Samsung'a sormak lazım. :)

• tlserkan kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten elden de o fiyatlara gitmez mi

Bugün sabah Titanyum Yeşil verdim 14 Şubat mış teslimat sonra 28 olmuş. İnşallah gecikmez eski telefonu da satıyoruz yandık

• winter62 kullanıcısına yanıt

Apple Jet Black   (Special)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 30 Ocak 2025; 16:29:57 >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Elden satacak zamanım yok maalesef ve uğraşamam mecbur 1-2bin aşağı gidecek sanırım Easycep e

Easycep ten paranızı en az 1 ay alamazsınız

Hocam kardeşim için 13 bakıyoruz aslında hangi şehirdesiniz Siz özelden bakar mısınız

• winter62 kullanıcısına yanıt

Bende tüm indirimleri ve kampanya kodlarını kombine edip samsung uk'den jadegreen aldım. Teslim tarihi 6 şubat olarak gözüküyordu sipariş verene kadar 10 şubat oldu.Şimdi iptal etsem kulaklık - kılıf - powerbank iptal olacak. Kargo yapılsaydı 3 şubatta teslim alabilecektim , ama burada kargocular kapıyı çalıp önüne bırakıyor insaflı ise geri dönüşüm çöpünün içine koyuyorlar bu riski almamak için mağaza teslimi şeçtim hatta geçenlerde paylaşmıştım pre yaptık acaba erken alma şansımız varmı diye maalesef demişlerdi .Eğer aynı telefonu şimdi şipariş etsem 26 şubat gözüküyor , ama 3 parti işletmelerden pre order yaparsam yarın teslim alabiliyorum standart renkleri.

• tekseker kullanıcısına yanıt
    Neredesin sen hocam

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.