< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (448. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
38 mi😃
Bu arada cihaz kaç GB hangi renk hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
512GB hocam violet mor. Bir de canın sağolsun yazıyorlar :D Tövbe estağfurullah.
-
Yuh abi 38.000 teklif vermeye Utanır insan
Tamam Şahsen ben de birazcık düşükten almayı severim cihazları fakat bu bildiğin farklı bir boyut o fiyata ikinci elde 512'lik 23 Ultra veriyorlar
20 gün kadar önce bizim buradaki telefoncuya sormuştum denk gelmişti bir şekilde yine mor renk 1 yıllık 512'lik 24 Ultra telefoncu bile 46 ile 47.000'den alırız demişti bu arkadaşınki farklı bir boyut tamamen
Bence çok mantıklı hocam. Sadece Easycep parayı düzgün verir mi o soru işareti.
Algıda öyle olduğum için özür dilerim :/ .
İnsanlar yargılayıp kesip atıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam.kamu personeliyim.bizim bakanlığa indirim yokmuş ancak eşimin çalıştığı bakanlığa indirim yapılıyor.s25 ultra 512 gb 71 bin tl ye geliyor.
şuan düz iphone 15 kullanıyorum.memnunum ama şarjı sıkıntı.ayrıca parmak izi olmamasının sıkıntısını yaşıyorum.
2016 dan beri iphone kullanıyorum.android cihaza alışabilir miyim kafam çok karışık.s25 ultrayıda çok beğendim.oval köşe tasarımına geçince ilgimi çekti açıkcası.yorumlarınız nedir acaba.
İşte ben bu yüzden mesaj olayını kapatıyorum. 38 diyen kişi onu telefonda diyemez.
-
Hocam sanırım şehir ile alakalı. Antalya'da böyle galiba. Bilemedim bir kişi 46 yazdı sağolsun :D
Bu kamera çerçeveleri aynı zore kamera koruyucularına benziyor. Acaba zoreyle mi anlaştılar
Hocam geçen sene bayiden aldığım da bir şekilde takas fiyatına saymıştı anlık. Hatta ben sadece aradaki farkı ödemiştim büyük rahatlık olmuştu benim için. Yine aynı şekilde olursa ayaküstü hallederim diye düşünüyorum. Olmazsa kör topal sarı site mecbur.
Cevahir samsung mağazasına sordum cumartesi gelecekmiş s25 ler bakalım elimize aldığımızda bi karar veriririz
Ben de en düşük 45 bine gördüm para olsa alacaktım da yoktu zaten daha aşağısı olması mümkün değil
Verebiliyorsan değişime ver geç bence hocam
Çok haklısınız. Bunlar klavye delikanlısı dediğimiz oluşum :D
HB adamların resmi bayiilerinden bile önde. 😆 Bunların bayiilerine allah sabır versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
THY indirimi yüzde kaç?
Dün sabah kayıtsız ama tertemiz 256 gb s34 ultrayı 25 bin liradan ilana koydum. Saat 4 gibi elden teslim ettim. Mesajlar açık olsa en az 100 mesaj gelir şu olur mu bu olur mu diye.
10-15 kişi aradı, herkes geliyorum şudur filan diyor. Kimseye cihaz ayırmadım, ilk gelen aldı gitti. Geliyorum diyenlerin hepsi gelse şu an Ali Koç'la kulubü yönetiyor olurduk
-
Aynen dostum çok geç kaldılar geçen sene tanıdıldığı gibi incelemiştik ürünleri
Geçen sene lansmanın ertesi günü mağazalarda vardı yanlış hatırlamıyorsam...
-
Hocam her gün yazıyor hala adamlar yorumlara
https://x.com/easycep/status/1884266937062154473?t=DMnktS-Y9QXpfpYrAHYK6A&s=19
https://x.com/easycep/status/1882090093164265710?t=sruvbnl3_dyR7iB6NgVtvg&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 30 Ocak 2025; 15:3:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X