Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (446. sayfa)

5 sn
16.588
Cevap
362
Favori
529.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sorunu yaşayan bir kaç kişi oldu mh yu aradiklarinda tam gönderilir demişler ama ne olur bilemiyorum. Bir ihtimal iptal edip sıfırdan yeni sipariş denenebilir belki. Ben 2 sipariş geçtim ikisinde de hem şarj hem tag beraber ekledi ve o şekilde onaylandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Servise verdim bakalım ne dicekler bekliyorum çaresiz...

• Dün akşam s24 ultra durduk yere kapanmış tüm yöntemler faydasız kalmış ve cihaz açılmamıştı..

bu sabah cihazı iade talebiyle garantiye verdim. Durumu anlattım işte yeni sipariş verdim s25 ultrayı.. bunu satacaktım.. şimdi sorun oldu.. inisiyatifinizde ise ücret iadesi yapın lütfen dedim..

Teknisyen şefi ile de görüştüm, aslında doğrudan demedi ama 6 aydan sonra o iş zor kardeş demeye getirdi.. tamir edilip verilecek arızasına göre.. ama yine de benim de gönlüm olsun diye sizi anlıyoruz biz üst tarafla talebinizi yazışalım o arada da cihazı inceleyelim yarın sabah durum biraz daha netleşmiş olur dedi..

Tamir için verilince ikame cihaz veriyorlarmış, iade talebiyle alnınan kayıtlarda ikame cihaza sistem izin vermiyormuş...

Muhtemelen s24 ultra tamirli gelecek bana.. aslında heves de etmiştik heyecanımızı hep birlikte burada paylaşmıştık ama azıcık kursağımızda kaldı.... can sağolsun napalım..

Ne dersiniz bu aşamada ben siparişi iptal ederim s24 ultrayı kullanmaya devam ederim duruma göre de daha sonra uygun bir zamanda appleın en son modeline geçerim 17 falan çıkar o zamana kadar diye düşündüm ilk anda ama..

Siz olsanız ne yapardınız, nedir mantıklı olan?

• scalebor90 S kullanıcısına yanıt
    Ultra ve düz modelin gümüş rengi teşhir olarak gelmişti. Plus modeli henüz gelmemiş. 11 şubattan itibaren mağazadan satış olacağını söyledi mağaza. Her iki cihazda tasarım olarak çok güzel. Ben halihazırda s24 Plus kullanıyorum. S24'e göre tasarım daha iyi. 10-15 dakika kurcalama fırsatım oldu mağaza kalabalık olmadığından. One UI 7 çok seri çalışıyor. Ekran ve kamera s24'e göre daha iyi. Uygulamalar akıcı çalışıyor. Renk olarak gümüş tercih etmem.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Hemen iptal etme s25u siparişimi zaten gelmesine var. En kötü geldikten sonra iade edersin. Bı s24un durumu ne olacak onu görmek lazim. Bı bakarsın para iadesi çıkar:)) 2.iyi ihtimal değişim olur, onu da yine sıfır satarsın. En kötü senaryo tamir edip verirlerse bir denersin 2.elde ne kadara gidiyor, ölüyorsa fiyat bir süre daha s24u ile devam etmek daha mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueye -- 30 Ocak 2025; 13:47:39 >
  • Blueye kullanıcısına yanıt

gerçek, hatta fold 6 nın da aynı bu şekilde çıkıyor. phonearena da kamera halkalarının çıktığını söyledi incelemesinde.

• Çook büyük ihtimalle tamir çıkar.. değişim düşük ihtimal.. iade imkansıza yakın.. ben yine de şansımı denedim.. belki servistekiler ve karar vericiler bir güzellik yaparlar.. bilemedim...

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyat derken 83.500 demek istemistim kısa hir süre 74.500 sattı sonra bitti

Servisde ne kadar kalacak belli mi cihazınızın

• ALATBEY kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum yarın netleşecek galiba o işler...

Eğer cihazı değişime sundular ise (yazışmalar başladıysa) ve cihazda herhangi bir boya atığı hasar yoksa değiştirirler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kargo konusunu takmamak lazım, sipariş verirken 11 şubatı herkes kabul ederek sipariş verdi. Erken gelirse iyi olur gelmezse değişen bir durum yok.

• mağaalarda 2-3 şubatta teslimat yapacaklar ama online patlattı bizi samsung kalitesi Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Mağazadan da kamu indirimi olursa iptal edip mağazadan alırız:)))

• olimberax O kullanıcısına yanıt
    Tabiki öyle aldık ama ozmana diğer mağazalarda 11 şubat diyordu şimdi onlar hemen gönderiyor:)

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Ziraat bankası elektronik kampanyasında sorun yaşayan arkadaşlar bankaya şikayet kaydı oluşturun. 1000 tl bank kart liranızı geri yüklüyorlar... Bilginize...

• 23 ocak önsiparişimi iptal etttim, şimdi, THY indirimiyle siparişiyle alabilmek için, Teslim tarihini 28 Şubat olarak gözüküyor sitede. Ayrıca kodu da kabul etti ikinci kez. Bekleyebilir miyim? hiç Fikrim yok.

• Bimba kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde garanti bankasına başvuruda bulundum bakalım ne yapacaklar 3 iş günü içerisinde geri dönüş yapılacak tarafınıza denildi...

• bado6100 kullanıcısına yanıt

Sepeti boşaltın kampanya kodu dahil herşey silinmiş olsun.

Önce aşağıdaki linkten rengini seçin sepete ekleyin.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]samsung tr
    İkili Süper Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı | Samsung Türkiye
    https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/super-fast-wireless-charger-duo-dark-gray-ep-p5400tbegww/

Sonra lansman kodunu giriniz. Vola ! İşlem tamam !...

Stokla olan birşey neden ücretsiz kampanyada kaldırılsın ki ?

Ben böyle yaptım satın aldım. Ekran görselleri de var. Bazıları yer yer geliyor stoklara ama bu şekilde yoruma açık değildir net netice odaklı çözümü olması gerektiği gibi ..

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Cihaz tertemiz zaten foto çektiler kondisyonunu da inceleyip yazdılar.. ben tamirden gidecekler diye düşünüyorum ama thh ile uğraşsak değişim çıkaramaz mıyız ki 12 ayı 1 hafta geçti

• 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.