Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (447. sayfa)

21 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 18 Misafir (9 Mobil) - 24 Masaüstü15 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
13.949
Cevap
339
Favori
445.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 siparişte teslim tarihinin daha da mı ileri attı yani?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Bayiler 83,5 fiyata nasıl satsın millet patır patır hediyesiyle 71e alırken... yazık valla onlar da ekmek yiyemeyecek

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Yazışmaları benim gönlüm olsun diye önden yapacaklar abi... inceleme bile yapılmadan.. ama donanımsal sıkıntı olduğu belli.. kabuğunu soymadan içinden ne çıkacak bilemeyiz yeğen dediler :)

• saitates kullanıcısına yanıt

yok, Şuan verdiğim sipariş için 28 Şubat Diyor.

11 Şubat idi ilk verdiğim sipariş.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Benim S22'de ghosting'den 6 kere ekran değişti. 5. verişimde değişime sundular, 2 gün sonra kasada boya atması var diye red yedi. 6. verişimde aynı servis kasayı da değiştirdi :)))) Çelişkiler zelzelesi.

Eğer beklersen THH başvur. Ben n11'i Aralık 25'de verdim. Dün savunma gelmiş. Karar bekliyorum şuan. 2 ay falan sürüyor süreç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 30 Ocak 2025; 14:17:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Leonthas kullanıcısına yanıt

Kurumsal samsung sitesinden alanlarla Amazon daki kısa süreli indirimliler benzer tarihliler. İkisi de ileri tarihli. Bazen ileri tarih alınırsa uyguna sunması gibi kurumsalları da Samsung bekletiyor mu ? Yoksa gerçekten stokları bitti 2. parti sevkiyat mı bekleniyor? Bu tür şeyler en geç 1 ay sürer lojistikte böyle diye hatırlıyorum. Asya dan gelecek ...

Elinde cihaz varsa bence değer . Yoksa zor gibi.

• S24'ten 25'e geçerken 24'ün cloud yedeğini mi kurmalı sıfırdan kurulum mu gerçekleştirmeli?

• bado6100 kullanıcısına yanıt

Hocam dün benim de başıma geldi. Kodunuz büyük ihtimal TCN ile başlıyor. Bu kod sadece smart tag hediye eden kod. Dün stok sıkıntısı mıdır, tarayıcıdan mıdır diyerekten 4 saat uğraştım bu olay ile :) Müşteri hizmetlerine de 2 defa sordum. Hem smart tag hem kablosuz şarj cihazı kodunun TCM ile başlaması lazım.

• tlserkan kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada kaç veriyor hocam

• PHI kullanıcısına yanıt

Bence yeni kurulum yapın. Dahili hafızasındakileri de kendiniz taşıyın ( görseller işitseller belgeler vs.. )

S24 Ultra Beta olsanız da bulut yedeklemesini önermem.

Major arayüz ve veya Android sürüm güncellemelerinde eskiden gelenler çakışabilir sorun yaratabilir.

Bir de yedeklenen şeyler eski sürümlü uygulamalar oyunlar olabilir . Boşuna eski arayüz ve eski sürüme ait data ları cache leri yedekleyip geri yükletmek bence riskli.

Ram Plus kapatılır.

3 gün pil tüketim alışkanlıkları öğrenme sürecidir. Bu 3 gün geçene kadar niye aşırı ısınıyor yer yer veya niye performansı düştü filan denilmemelidir keza öğrenme modundadır.

3 gün sonrası oturacaktır 4. gündeki batarya performansı gerçek olacaktır.

İnceleyenlerin çoğu da bu 3 gün kuralının bitmesini beklemeden hemen inceleyip yayınlayayım derdinler ... Acele işe şeytan karış ...

• Tamir ediyoruz diyorsa thh olayı olmaz.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Keşke o zaman da şu andaki üslupla cevap verseydin, bu kadar irite olmazdım.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tekrardan geçmiş olsun abi

Cihaz 1 yıllık olduğu için değişim yapmazlar Muhtemelen tamir yoluna giderler Ama tabii insiyatif kullanırlarsa Orası ayrı

• PHI kullanıcısına yanıt

Sıfırdan kurulum yapın   biraz uğraştırır ama temiz iş olur.

• S24 ultra epeydir ilanda. Sanırım 50ye bile zor gidecek. Kamu indiriminde iki katı hafızadan faydalanmayıp 77774TL üzerinden alım yapıp 53000'e telefonu vermek var aklımda. Bu şekilde ara 24774TL fark oluşuyor. Sarı siteden 50ye versem 21000 oluyor fark. Kağıt üzerinde 3774TL zarar yazıyor ama bu aşamada da 2 adet orjinal 1 ad spigen 1 ad orjinal ekran koruyucu ve 1 ad de normal ekran koruyucuyu vermemiş oluyorum. Bir de kablosuzu şarj cihazı da bende kalıyor. Onların en kötü şartlarda 1500TL'den aşağıya gitmeyeceğini düşünüyorum. Yani 2274 gibi bir fark ile resmi kanaldan alım yapmak sizce saçma mı olur? Telefonu tanımadığım etmediğim birine vericem fatura benim adıma oradan bilmem ne sempatizanlığı yapar tweet atar bizi alırlar belli olmaz :D Bilemedim. Aklıma bu şekilde daha fazla yatmaya başladı.

• Thy indirimi ile almaya çalışıyorum. İş ortaklarına maili girdiğimde dün 1 saat kadar sonra geldi "Alışverişe Başla" linki. Bu linke tıkladığımda Vergi numarası vs gibi detaylı bilgiler sordu. Girdikten sonra herhangi bir mağazaya yönlendirmedi. Hatayı nerde yapıyorum acaba thy indirimi kullanan biri var mı?

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Teknisyen arkadaş da benzer biley dedi.. 5 kere farklı parçadan işlem görecek de anca o zaman iade değişim beelki dedi ama kibarca dedi tabi bunu :)

• termomuk kullanıcısına yanıt

Fark büyük değil. Takasa verince saçma saçma sorularla karşılaşmazsınız... Bazı ilanlarda sonra psikolog desteği alasım geliyor  

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Babasının oğlu da diilim ki insiyatif kullansın :) yapmak istedikten sonra her türlü iade değişim yaparlar da.. işte.. şu an servis haklı.. ben de hislerimde ve düşüncelerimde haklıyım.. insanlar markalara çoğu zaman sessizce küserler ve ayrılırlar...

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Abi yemin ederim deliricem. 38 nakitim var yazmış...

Bir ara twiterdan sövdük diye 2 sene imza attık 6222'den. Tekrar aynı konuma gelmek istemiyorum :D

Kalan 2000 küsürlük farkı 12 aya bölüp her ay bir dürüm yemesem çıkarıyorum parayı  

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.