< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (449. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Amazon tamamıyla anlaşmayı feshetmiş sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alışmak isteyen her şeye alışır hocam
Hocam PM atamıyorum,, vergi numarası kısmını doldurdugunuz takdirde shop'a ulaşabiliyorsunuz
-
Deri Kılıfla beraber 73.947tl mal oldu, yüzde olarak bilmiyorum. Kılıftada indirim mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonthas -- 30 Ocak 2025; 15:12:34 > -
Hocam doldurdum ama beni ilginç bir şekilde tekrar mail girme kısmına yönlendirdi anlamadım... Mail'de gelen linke tekrar tıkladığımda yine aynı vergi numarası girme ekranı çıkıyor. İkinci defa doldurursam onay bekliyor diye hata veriyor. Dün ilk denediğim hesap hala onayda. Sizin nasıl oldu süreç?
Edit: Şimdi ikinci mail geldi tamamdır. Sonunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadzzo -- 30 Ocak 2025; 15:17:23 > -
Hocam bende uğraştım biraz ne yalan söyliyim tam olarak nasıl oldu fikrim yok. Kurumsal maile, özel mağaza linki gelmesi lazım
-
One UI 7: Samsung Galaxy S25 serisi, Expert RAW uygulamasında Sanal Diyafram özelliğini sunuyor
Expert RAW uygulamasının 4.0.00.41 sürümü, kullanıcıların fotoğrafları üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarını sağlamak için kameranın diyafram açıklığını ayarlamalarına olanak tanıyan Sanal Diyafram özelliğini sunar. Ancak bu özellik şu anda yalnızca Galaxy S25 serisinde mevcuttur. Bu güncellemenin yanı sıra One UI 7, yeniden tasarlanmış bir simgeyle Expert RAW uygulamasına yeni ve modern bir görünüm kazandırıyor.
Şu anda Virtual Aperture, Galaxy S25 serisine özel ve Samsung'un bu özelliği eski amiral gemisi modellerine getirme planı yok. Daha eski bir amiral gemisi telefon kullanıyorsanız, bu özelliği kullanamayacağınız bildiriliyor. Ancak Samsung, Virtual Aperture'ın 2025 ve sonrasında piyasaya sürülen amiral gemisi cihazlarda mevcut olacağını doğruladı.
-
İyi yapmışsınız hocam zaten verdiğiniz fiyatta gayet makulmüş
Bugün sipariş verenler için teslimat tarihi ne görünüyor?
Ben biraz hassas davranıyorum galiba hocam. Kaldırdım soru sormayı. Devran döner bu saatten sonra
-
11 02 tarihine kadar yazıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 30 Ocak 2025; 15:35:45 > -
-
Herkeste farklı yazıyor, çok garip bir sistemi var
Bir an evvel göndermeye başlasalar...
-
şükür kamu indirimini hallettim ve aldım kılıf dahil 71.5a geldi Amazon siparişimi iptal ettim az önce i. bekleyen varsa stok falan girebilir tekrar bilginize. Hem 4k ucuz aldık hem de eşantiyonlar iyi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel renklerin teslimat tarihi 28 oldu. Diğer renkler için hala 11.02 görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi bu kamu indirimi ile ilgili müşteri hizmetleri beni aradı, kamu mağazasına özel indirimlerin her ayın 5'inde başlayıp 31'inde son bulduğunu söyledi. Yani bu bir mağaza standardı o yüzden dolayı Şubat başında ne olacağını kendileri de bilmiyor. Genel görüşlerinin kampanyanın devam edeceği yönünde olduğunu söyledi ama söz veremiyorlar. Yani 1 ile 5'i arası indirim kalkıp 5inde yeni bir indirim ve kampanya yapılabilir diyor.
Riske atmayıp 31i en geç sipariş vermek lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X