Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (694. sayfa)

5 sn
13.927
Cevap
337
Favori
445.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen ilk günden düştü. Sanırım bu kurumsal kanala yapılan indirim ile bu fiyata satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Ön siparişe gerek yok gel al diyerek adam bizi gömmüş:) 😃 Bizde kargo bekliyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • panaitouos P kullanıcısına yanıt

Baya baktım bulamadım,kutudan çıktığı hali ile yana kaydırmalı

• panaitouos P kullanıcısına yanıt

Sanırım buldum hocam. (Daha doğrusu araştırınca buldum)

Uygulama ekranındayken>Sağ alttaki üç nokta>Sırala>Özel Liste deyince sağa sola kaydırmaya dönüyor. Bunu diyorsunuz sanırım? İşin garibi telefonu açtığımdan beri bende bu haliyle aktifti. Alfabetik liste yapınca dikey formata dönüyor yukarı aşağı yapılıyor ben de bunu yeni öğrendim :)

RADER TECHyoutube
    This video is intended for newcomers to Samsung devices. Just a quick tip on how to change the app drawer from vertical layout to old horizontal pagination layout on the Samsung Galaxy S25 Ultra. Thanks for watching.
    https://www.youtube.com/watch?v=_U0NU3aID1U&ab_channel=RADERTECH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 7 Şubat 2025; 11:12:20 >
  • Kendi malımızın dilencisi olduk..........

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oneplus 65w şarj aleti deneyen oldu mu? Ben az bi denedim super fast charge 2.0 ibaresi vardı ama usb watt ölçer ile denemedim. Akşama bakıcam. Başka deneyen oldu mu?

• saitates kullanıcısına yanıt

Bana dün 8 Şubat teslim tarihi girdikleri paket şu an dağıtımda. Sizin de bir yerlerde aksilik olmazsa yarın dağıtım olur.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Aynen parasını bayıl bekle ki adamların keyfi gelsin ki cihazları yollasınlar... Hadi yolladılar bu sefer kargo kurye sorunsalı ile uğraş.. Rezalet başka bir şey değil yaaa

• Doancrula kullanıcısına yanıt

Hay sağolasın hocam ya,oneplus tan alışkanlık yukarı aşağı kaydırmalı severim 

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt
    Düşsün de herkes alsın uygun fiyattan. Zaten insanların birkaç eğlencesi kaldı. Keşke daha da düşse de insanlar alabilse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Maşallah, gözünüz aydın. Hayırlısı artık, cumartesi olduğu için keyfleri eserse. Mesela cumartesiye denk geldimi yurtiçi hiçbir şekilde getirmiyor bana. Diğer günler hep 1 günde ulaşıyor

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Benim de alfabetik liste aradığımı bulmak adına daha çok işimi görüyor. Zaten istediğim düzeni ana ekranda oluşturuyorum. Herkesin düzen anlayışı farklı tabi.

• erenysfl kullanıcısına yanıt

Aynısından ben de aldım, gün akşam uygulamadım. Uygulama çok basit ve ekrana tam oturuyor. Tabi camın sağlamlığı vs. henüz deneyemedim. Yalnız kurulum rahatlığı çok iyiydi. Bir normal bir tane de ghost aldım.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Hocam orijinal kılıfların bir numarası olduğunu görmedim hiç. 550 TL'ye o şeffaf kılıfı alacağıma dışarıdan daha korunaklı bir şey alırım.

• Ücret karşılığı da olmak üzere lansman kodu rica ediyorum ☺️

• saitates kullanıcısına yanıt

Bir kaç kurumsal mağaza bir kaç ay yüksek fiyattan satamazsa hepsi bu fiyata düşer. İndirim ayağına. Sonra ikinci el de 60kya 1-2 ay kullanılmış cihazlar satılır.

• Geldi makina 2. günden iPhone’dan geçiş yapıcam whatsapp aktarılacakmı acaba

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Özelden attım size, kullanabilirsiniz.

• Arkadaşlar daha önce muhabbeti olmuştu belirteyim telefonun içinden çıkan kablo 5a gözüküyor ben öyle yorumladım kablo almaya gerek yok hızlı 45w şarj aleti işinizi görür.

• erenysfl kullanıcısına yanıt

Geçen sene s24 ultra için almıştım uzun süre kullandım. 1 tanesi de duruyor. Gelince telefon onu takacağım. Uyacağını düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.