Samsung'un saçmalıkları işte. Dün 28 Ocak siparişli 512 gb gece siyahı kargoya verildi birinin. Düzensiz saçma birşey oldu |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (692. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
512 gb gece siyahı. Lansman hediyesi falan yok sadece telefon. Kamu ile alındı.
28.02 diyor.
Samsung siparişlerimden bakınca 3. Aşama olan
Siparişiniz hazırlanıyor şeklinde. Aldığım günden beri bu aşamada. İlk gün bu aşamaya geçti ve hiç ilerleme yok.
Müşteri hizmetleride ilk günden beri ürünün hazır olduğunu ve kargonun teslim almasını beklediklerini söylüyor. Artık saldım beni bıktırdı ve yıldırdılar ne zaman gelirse gelsin artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu özel renklerde sıkıntı var bence. Ama çaktırmıyorlar. Standart siyah çok çabuk sevk oluyor.
onda da kamu + lansman hediyeleri var mıydı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al benden de o kadar hocam... Bıkkınlık yılgınlık bitiklik sendromuna döndü olay... Kendi adıma bu saatten sonra bir daha lansmanda cihaz almam zamzungcuğumdan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 7 Şubat 2025; 10:11:17 > -
Bugün DHL mesajı gelen olmadı mı daha ?
-
Yok hocam kimsede ses seda yok... Bugün burada Matem havası var...
-
Ben dedim mağazanızın kapısının önünden bile geçmem. Bir operasyon bu kadar rezilce, amatörce yönetilebilir.
Dedim telefonu aldım sizden sonra amazon almanyadan kılıf istedim o yurda giriş yaptı dedim.
27 aralık mı ? hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 7 Şubat 2025; 10:17:58 > -
Geçen gün bir arkadaş buds widget çalışıyor mu diye sormuştu. O gün çalışan widget şu an çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27 ocak pardon. durumu iyice dramatize etmişim :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamuydu ama lansman hediyeleri var mı bilmiyorum. En azından smarttag vardır kesin
-
Benimki de yarın. Normalde Hepsiburada'dan çok ürün aldığım için biliyorum, bulunduğum şehirde benim mahalleme HepsiJet hep akşam saatlerinde geliyor. Bugün iş çıkışı şubelerine uğrayacağım. Yarın il dışına çıkmam lazım, şubede kalırsa sabahtan gelip alayım diyeceğim. Büyük şehirde yaşamadığım için aşırı sorun yapmıyorlar. Yoksa tek teslimat noktası olmaz, akıllarında da kalmaz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 7 Şubat 2025; 10:37:14 > -
Gece siyahı alırken 28 şubat olarak gösterdiği için MT ile görüştüm onlar tarih veremedi ama sitede gördüğünüz olur dedi. Standart siyahı seçtim bende bugün dağıtımda.quote:
Orijinalden alıntı: visualize
Bu özel renklerde sıkıntı var bence. Ama çaktırmıyorlar. Standart siyah çok çabuk sevk oluyor.
Küçük şehirde bu işler daha kolay oluyor. Bizim yolda ama teslimat pazartesi😃 Umudumuz erken getirmeleri.Elden alma şansı vermemek kendilerine extra iş yükü çıkartıyor ama vardır bir gerekçesi kendilerince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 7 Şubat 2025; 10:23:30 >
Siz en güzelini yaptınız ben de kamu maili emanet olunca :) kuzenimden utana sıkıla istedim.
O an 30 dk süresi vardı ya o da 10 dk sonra döndü falan ben de o sıra müşteri vardı çok yoğundum hemen pat pat istedim gitti. Akıl etsem o an standart siyah alırdım zaten kılıfla kullanıyoruz çoğumuz renginin çok bir espirisi yok aslında..
Biz yanlış ata oynadık hocam ondan bu durumlardayız :)))
-
Valla pişman ettiler bakalım bizi bezdirip kaderimize terkettiler artık ne zaman yollarlar görücez. Bugün için dhl mesajıda gelmedi galiba kimse yazmadı henüz …
Sizin siparişteki renk çok güzel hocam. Tamamen tek renk. Beklediğinize değer bence. Ben de sizin gibi olurum diye bu rengi seçtim . Kamu olmasa ben almazdım ilk satış fiyatına. Ucuz oldu diye bu renge ikna oldum
Uygulama ekranını yukarı aşağı değil de sağa sola kaydırmalı nasıl yapabilirim? YouTubeda tanıtım videolarında sağa sola kaydırmalı olarak gördüm. Fakat bir türlü bulamadım şu ayarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X