Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (692. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
16.577
Cevap
362
Favori
529.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung'un saçmalıkları işte. Dün 28 Ocak siparişli 512 gb gece siyahı kargoya verildi birinin. Düzensiz saçma birşey oldu

• Leonthas kullanıcısına yanıt
    512 gb gece siyahı. Lansman hediyesi falan yok sadece telefon. Kamu ile alındı.
    28.02 diyor.

Samsung siparişlerimden bakınca 3. Aşama olan

Siparişiniz hazırlanıyor şeklinde. Aldığım günden beri bu aşamada. İlk gün bu aşamaya geçti ve hiç ilerleme yok.

Müşteri hizmetleride ilk günden beri ürünün hazır olduğunu ve kargonun teslim almasını beklediklerini söylüyor. Artık saldım beni bıktırdı ve yıldırdılar ne zaman gelirse gelsin artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Shadzzo kullanıcısına yanıt
    Bu özel renklerde sıkıntı var bence. Ama çaktırmıyorlar. Standart siyah çok çabuk sevk oluyor.

• Shadzzo kullanıcısına yanıt
    onda da kamu + lansman hediyeleri var mıydı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • visualize kullanıcısına yanıt

Al benden de o kadar hocam... Bıkkınlık yılgınlık bitiklik sendromuna döndü olay... Kendi adıma bu saatten sonra bir daha lansmanda cihaz almam zamzungcuğumdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 7 Şubat 2025; 10:11:17 >
  • Bugün DHL mesajı gelen olmadı mı daha ?

• ares46 kullanıcısına yanıt

Yok hocam kimsede ses seda yok... Bugün burada Matem havası var...

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Ben dedim mağazanızın kapısının önünden bile geçmem. Bir operasyon bu kadar rezilce, amatörce yönetilebilir.

Dedim telefonu aldım sizden sonra amazon almanyadan kılıf istedim o yurda giriş yaptı dedim.

• luckyluke34 kullanıcısına yanıt

27 aralık mı ? hocam  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 7 Şubat 2025; 10:17:58 >
  • Geçen gün bir arkadaş buds widget çalışıyor mu diye sormuştu. O gün çalışan widget şu an çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    27 ocak pardon. durumu iyice dramatize etmişim :d

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamuydu ama lansman hediyeleri var mı bilmiyorum. En azından smarttag vardır kesin  

• saitates kullanıcısına yanıt

Benimki de yarın. Normalde Hepsiburada'dan çok ürün aldığım için biliyorum, bulunduğum şehirde benim mahalleme HepsiJet hep akşam saatlerinde geliyor. Bugün iş çıkışı şubelerine uğrayacağım. Yarın il dışına çıkmam lazım, şubede kalırsa sabahtan gelip alayım diyeceğim. Büyük şehirde yaşamadığım için aşırı sorun yapmıyorlar. Yoksa tek teslimat noktası olmaz, akıllarında da kalmaz zaten.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 7 Şubat 2025; 10:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Bu özel renklerde sıkıntı var bence. Ama çaktırmıyorlar. Standart siyah çok çabuk sevk oluyor.
    Gece siyahı alırken 28 şubat olarak gösterdiği için MT ile görüştüm onlar tarih veremedi ama sitede gördüğünüz olur dedi. Standart siyahı seçtim bende bugün dağıtımda.

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Küçük şehirde bu işler daha kolay oluyor. Bizim yolda ama teslimat pazartesi😃 Umudumuz erken getirmeleri.Elden alma şansı vermemek kendilerine extra iş yükü çıkartıyor ama vardır bir gerekçesi kendilerince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 7 Şubat 2025; 10:23:30 >
  • winter62 kullanıcısına yanıt
    Siz en güzelini yaptınız ben de kamu maili emanet olunca :) kuzenimden utana sıkıla istedim.

O an 30 dk süresi vardı ya o da 10 dk sonra döndü falan ben de o sıra müşteri vardı çok yoğundum hemen pat pat istedim gitti. Akıl etsem o an standart siyah alırdım zaten kılıfla kullanıyoruz çoğumuz renginin çok bir espirisi yok aslında..

Biz yanlış ata oynadık hocam ondan bu durumlardayız :)))

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Valla pişman ettiler bakalım bizi bezdirip kaderimize terkettiler artık ne zaman yollarlar görücez. Bugün için dhl mesajıda gelmedi galiba kimse yazmadı henüz …

Sizin siparişteki renk çok güzel hocam. Tamamen tek renk. Beklediğinize değer bence. Ben de sizin gibi olurum diye bu rengi seçtim . Kamu olmasa ben almazdım ilk satış fiyatına. Ucuz oldu diye bu renge ikna oldum

• Uygulama ekranını yukarı aşağı değil de sağa sola kaydırmalı nasıl yapabilirim? YouTubeda tanıtım videolarında sağa sola kaydırmalı olarak gördüm. Fakat bir türlü bulamadım şu ayarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 690691692693694
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.