< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (829. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Telefon %50 şarjın altında 28w şarj oluyor. %60'larda 22w'ı geçmiyor. Vakit bulamadım ki şarjın %sini daha da düşüreyim bitmiyor batarya :D 45w'ı bakalım kaç %'de görecek.
Aslında 45w şarj desteği dendiğinde oneplus'tan alışık olduğum için %60-70-80 de falan telefonu şarja takınca çok kısa sürede %100 yapacak sandım ama sanırım Samsung işi biraz sıkı tutmuş. Yüksek %'lerde 45w ile şarj etmiyor. Oneplus 9 ile 5-10dk'da neredeyse yarımşarjı fulleyip çıkmak iyi oluyordu. Samsung ile alışkanlıkları değiştirmek gerekecek
-
Herkese vermemiş hali ile telefonları göndermiyor. Demek ki herkese o fiyatı verse %20sine telefon gönderecekti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Renk değişikliği teklifinden sonra hala hareket yok, güya dün kesin kargoya veriyorlardı. Şaka gibiler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün bende telefonumu aldım çok şükür. Pro Max 15 ten geçtim ve daha öncesinde Note,5,S9, Note 10 s20u, s21u,s22u, s23 ultra da kullandığım ve Samsunguda çok iyi bilen birisi olarak bu defa Samsung yapmış telefonu, eldeki hissiyatı telefonun akıcılığı vs. hepsi çok güzel.
Ayrıca Benks AR ekran koruyucu uyguladım parmak izi çok güzel çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok.
Özlemişim Samsung kullanmayı :) Apple 1 sene zor sabrettim kendimi özgürleşmiş hissediyorum her şeyi geçtim uygulama içi geri gitmek bile insanı ferahlatıyor :)
-
Hocam gidip ekran koruyucu olmayan bir s25 ultra ile kıyaslasanız? Sorun telefonda mı, koruyucuda mı yoksa s25 ultra renkleri genel olarak mı böyle anlamış olursunuz.
-
Vakit bulunca gidip öyle yapacğım en son.
Hocam cihazı mağazada ilk gördüğüm an ekranı benim dikkatimi çekmişti
Mutlaka mağazada inceleyin.
-
Telefonu alan arkadaşlar ekran süresi paylaşabilir mi bende geçmeyi düşünüyorum da ekran süresi çok önemli benim için
Ben cesaret edememiştim dümdüz jelatin taktım. Elimde bir tane vardı gönül rahatlığıya takabilirim :)
-
Olumlu anlamda mı dikkatiniz çekmişti?😁
Benks AR koruyucuyu çıkardım. Bu telefon koruyucusuz kullanılır. Yansıma önleyicilik ve dokunmatik kullanım hissiyatı için koryucusuz kullanım şart. Koruyucuların en iyisi bile hissiyatı olumsuz etkiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok güzel oldu yanlardan biraz açıklık kaldı ama az, kılıf payı gıbı. Daha önce s24 ultraya telefoncu dan taktırdıgım da da vardı o kadar pay.
Ekran koruyucular telefonun görüntü kalitesini çok etkiliyor. Koruyucusuz kullanmak en iyisi . Premium dokunma ve görüntüleme hissi harika
Keşke bizim ülkemizde de bu telefonlar bir asgari ücretle alınabilseydi o zaman ne ekrana koruyucu takardık ne telefona kılıf takardık.
ekran koruyucu bilmem de bakıyorsun tv lerde zengini bile kılıf takıyor. aksesuar olarak tabi korumak amaçlı takmıyorlardır bence :)
-
Benim çocuk geçmişte televizyonu kırdığı için mecburen televizyona bile ekran koruyucu takıyoruz. Yansıtıyor, ama yapacak bir şey yok. :)
-
Ben One Ui ile gelen arayüzle beraber bir konsantrat sorunu olduğu düşünüyorum. Benim cihaza özelde olabilir:) Dün smart arkadaşımızda benzer şeylerden bahsetmişti sanki
Saati S25 Ultra ile eşleştirdim. Mesajlar google mesajlar olarak değişmiş. Mesaj geldiğinde saatte bildirim geliyor ama güvenlik amaçlı gösterilemiyor tarzında bir uyarı veriyor. Bunu nasıl kaldırabilirim başına gelen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X