Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (697. sayfa)

5 sn
13.989
Cevap
339
Favori
447.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önceki mesajlarda iletmiştim, bugün dhl mesajım geldi 10:50 de.

• metal bilek M kullanıcısına yanıt

sanırsam sizden daha hızlı alabilirim. dün sipariş vermiştim titanyum black. şu an dhlde. yarın bende olur diye düşünüyorum. yani umarım :D

• mersahin kullanıcısına yanıt

Dün saat kaçta sipariş vermiştiniz ?

Hocam herşey tamam bu seferde ziraat le uğraşıyoruz hiç bu kadar telefon alırken uğraşmamistim vazgeçmeye ramak kaldı. Sizede hayırlı olsun o zaman şanslısınız maşallah:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ares46 kullanıcısına yanıt

12:31 de vermişim siparişimi, hemen onaylanım 16 gibi kargo bekliyor moduna geçmişti. sabah yolda maili geldi 10:50de de dhl mesajı geldi. bu kadar hızlı olması biraz şaşırtıcı oldu ama siparişte başka hiç bir ürün olmaması ve titanyum siyah olmasına bağlıyorum.

yoksa 3ünde verdiğim jet black ve lansman ürünleri olan siparişim hala hazırlanıyor durumda.

Titanyum siyah stoğunu kaç adet çektilerse bir türlü eritemiyorlar

• adamlar bana iade ettiğim gray rengide yollamışlar 2 kutu geldi :) iade ile uğraşmadan ankara dan alacak kişi varsa hemen teslim edebilirim kapalı kutu

• Bir arkadaşımız için lansman kodu lazım, elinde olan varsa özelden bana iletebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de sırf belki süreci hızlandırır diye direk telefon aldım hem lansman hediyelerinden olduk hem yine cihaz gelmedi plan tutmadı 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Ben de bilinçli olarak almadım. Banka kaynaklı siparişim defalarca iptal olduğundan ben sipariş verene kadar 3-4 saat geçtiği için siyah olanların stoğu bitti ve bunu eklemişti sepete.

Beyaz telefonu olan bir tanıdığıma hediye ederim artık yapacak bir şey yok Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün gece sipariş verdim kargolanmış ürün biraz önce. Gerçi acelem yok ay sonu bile gelse farketmezdi.
    Titanyum Black ve hediyeler dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 7 Şubat 2025; 13:36:36 >
  • Fundalinau kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam, diğer kodu da ben kullandım. Sadece smart tag verdi. Çok teşekkür ederim

• metal bilek M kullanıcısına yanıt
    evet talep açtılar

• blackcemre kullanıcısına yanıt

s20 ve 21 berbattı ya almayı bırak bakmamıştım bile

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkür ettim hocam

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Umarım bulursun biliyorsun 5-6 mailden kayıt olunca vermiştim, şimdi kamu indiriminden dolayı almak istedim yine destek oldunuz ama paraya satmaya çalışanları anlayamıyorum :)

• yunus_60 kullanıcısına yanıt
    bencede kılıf boyaya zarar verebilir çok sök tak olursa

• Arkadaşlar dünden beri Kamu Mağazasına erişemiyorum, benze problemi yaşayan var mı?

• Dün saat 16 gibi verdiğim sipariş, hediyeleri ile birlikte bugün yolda görünüyor. Bu süreçten sonra teslim edilmesi ne kadar sürüyor acaba??

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.