önceki mesajlarda iletmiştim, bugün dhl mesajım geldi 10:50 de. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (697. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
sanırsam sizden daha hızlı alabilirim. dün sipariş vermiştim titanyum black. şu an dhlde. yarın bende olur diye düşünüyorum. yani umarım :D
-
Dün saat kaçta sipariş vermiştiniz ?
-
Hocam herşey tamam bu seferde ziraat le uğraşıyoruz hiç bu kadar telefon alırken uğraşmamistim vazgeçmeye ramak kaldı. Sizede hayırlı olsun o zaman şanslısınız maşallah:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12:31 de vermişim siparişimi, hemen onaylanım 16 gibi kargo bekliyor moduna geçmişti. sabah yolda maili geldi 10:50de de dhl mesajı geldi. bu kadar hızlı olması biraz şaşırtıcı oldu ama siparişte başka hiç bir ürün olmaması ve titanyum siyah olmasına bağlıyorum.
yoksa 3ünde verdiğim jet black ve lansman ürünleri olan siparişim hala hazırlanıyor durumda.
-
Titanyum siyah stoğunu kaç adet çektilerse bir türlü eritemiyorlar
adamlar bana iade ettiğim gray rengide yollamışlar 2 kutu geldi :) iade ile uğraşmadan ankara dan alacak kişi varsa hemen teslim edebilirim kapalı kutu
-
Bir arkadaşımız için lansman kodu lazım, elinde olan varsa özelden bana iletebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sırf belki süreci hızlandırır diye direk telefon aldım hem lansman hediyelerinden olduk hem yine cihaz gelmedi plan tutmadı 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bilinçli olarak almadım. Banka kaynaklı siparişim defalarca iptal olduğundan ben sipariş verene kadar 3-4 saat geçtiği için siyah olanların stoğu bitti ve bunu eklemişti sepete.
Beyaz telefonu olan bir tanıdığıma hediye ederim artık yapacak bir şey yok
-
x (formerly twitter)
Alvin (@sondesix) on Xhttps://x.com/sondesix/status/1887789898389958873?t=w3wykbPR20ikbqjI_XIICg&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün gece sipariş verdim kargolanmış ürün biraz önce. Gerçi acelem yok ay sonu bile gelse farketmezdi.
Titanyum Black ve hediyeler dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbi24 -- 7 Şubat 2025; 13:36:36 >
teşekkürler hocam, diğer kodu da ben kullandım. Sadece smart tag verdi. Çok teşekkür ederim
-
evet talep açtılar
s20 ve 21 berbattı ya almayı bırak bakmamıştım bile
-
Anladım teşekkür ettim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım bulursun biliyorsun 5-6 mailden kayıt olunca vermiştim, şimdi kamu indiriminden dolayı almak istedim yine destek oldunuz ama paraya satmaya çalışanları anlayamıyorum :)
-
bencede kılıf boyaya zarar verebilir çok sök tak olursa
Arkadaşlar dünden beri Kamu Mağazasına erişemiyorum, benze problemi yaşayan var mı?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X