< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (696. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kdv avantajı nasıl oluyor. Kdv almıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm teknoloji marketlerinde zaten 83.500'e liste fiyatından satılıyor, bir Samsung mağazasından 81'e aldım diyen de vardı sanki. Bunlar karlarını biraz daha düşük tutmuş anlaşılan. Amazon da 75 bine falan sattı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 7 Şubat 2025; 12:20:53 > -
Uygulama ekranındayken sağ altta 3 noktaya tıklayın,sırala deyin alfabetik seçin
Arkadaşlar elinde fazladan lansman kodu olan varsa PM atabilir mi hayrına?
-
Para umarım en kısa sürede yatar. Acaba duzelttiler mi artık merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün dhl yeni alım yaptığına dair sms göndermedi sanırım. Hiç yazan olmadı bugün çalışmıyorlar herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24 sipariş 3 ü teslim , geç kalanların mantığını çözemedim ama ben sadece telefon aldm aksesuarı dışarıdan aldm aksesuar ekleyenlermi bekliyor acaba , birde şahsi yorumum s24 ultra ne kadar erkekse bu s25 ultra o kadar unisex olmuş daha yumuşak hatlar daha kullanışlı body fold 6 satıp geçtim şuan aşırı memnunum
-
Maalesef, yaptılarsa bile forumda değil galiba :)
Jet black ler gönderimi görünen ki 11 inde yapacaklar çoğunu yada bu Pazartesi çıkacak.
Müşteri hizmetleri ile de görüştüm durumu belirttim tamam ilgileniyoruz aciliyetinizi belirttim diyorlar sallayan yok :)
-
Yani teknik aksaklıkları nelerdir bilmiyorum ama etsyden satış yapıyoruz istanbuldan amerikaya 42 saatte teslim edilen kargom vardı ki küçğk kutu kargoya da 400 lira falan ödüyorum öyle saçma sapan fiyatlar da değil. Bilmiyorum birşeyler yanlış ama ne
Dün değiştirdim ben iş yerinden eve aldım. Bugün eve dağıtıma çıkmış.
Geçen sene 24+ için 4 tane almış ve uygulamıştım acayip kolaydı bir sorun olmamıştı
-
İnşallah hocam ihtiyacım var valla o paraya, ekstrem de kesildi. Ondan gelen parayı yatıracağım karta, yoksa faize girecek asgarisini ödersem 😁
3 şubat sipariş 7 teslim daha hızlısı zor :) renk silver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneryendi -- 7 Şubat 2025; 12:46:39 > -
Hocam mail yollacagiz dediler sizde mail yollamislar mıydı yoksa direk 2 saat sonra bitmismiydi
-
Orjinal Samsung 45watt şarz başlığı satın almayı planlıyordum,Orjinal Samsung 45Watt 20mah Power bank aldım, amazon
Samsung 20000 mAh 45 Watt Powerbank, Hızlı Şarj, PD 2.0, 3 Çıkışlı, Kablo Dahil, Bej, 2024 Modelhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CVH26167?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_N94H22384MDTYTFG7YS9&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_N94H22384MDTYTFG7YS9&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_N94H22384MDTYTFG7YS9&starsLeft=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 7 Şubat 2025; 12:51:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu beyaz kablosuzu 2 yıldır denk getiremedim arkadaş
-
İyiki denk gelmemiş çok çabuk sararıyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X