< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (455. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kaynağı IceUniverse
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kumlu ekran varmı? incelediniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benden sonra bir arkadaş daha atmış kum vardı diye foruma, eminim teşhir cihazında vardı detaylı incelediğim, hepsinde yoktur belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 30 Ocak 2025; 19:52:57 > -
.
-
neye sinirlendin hocam
-
Beklemek ve bekletilmek bana göre değil hocam 1 hafta bekledim yeter :)
Ya evet ekranı bana biraz puslu gibi geldi. Acaba kumlu dediinz şey o mu. Bir de s24 serisinde yaşanan doğal ton canlı ton sorunu da var sanki. Bunlar güncelleme ile düzelir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şaka gibi tr ye bozuk cihazlar mı gönderiyorlar anlamıyorum ekranını çoğu kullanıcı çok beğenmiş sözde
Nasiiii yaniiii yok artık
Adamlar tatile çıkamayanlar için kumlu ekran yapıyor, yine de size yaranamıyorlar.
Neden kamuya indirim yaptıkları anlaşıldı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu kumlu ekran denilen sorun ile ilgili biraz araştırma yaptım. S24 te telefon yenilemeyi pek düşünmediğim ve kasasını da sevmediğimden bu soruna çok kafa yormamistim. Şimdi müstakbel bir s25 ultra kullanıcısı olarak biraz üzerine düştüm. Paylaşacaklarımi belki bazı arkadaşlar biliyordur veya daha önce paylaşmıştır. Onlar şimdiden kusura bakmasın. Şimdi bu kumlu ekran dediğimize ecnebiler grainy/sandy/dusty screen gibi benzetmeler kullanıyorlar. S25 ultrada da bu sorun olduğu 3 gün önce bir arkadaş tarafından paylaşılmış redditte. Yazdıklarından hissettiğim kadarıyla bu mevzuda bilgili bir arkadaş bu sorunun tamamen yansıma önleyici cam nedeniyle olduğunu söylemiş. Ve yansıma önleyici olduğu sürece düşük ışık ve düşük parlaklıkta bu sorunun giderilmesi imkansız diye de eklemiş. Bu anti reflective yani yansıma önleyici camlar üst yüzeye mikronluk partiküllerin spray şekilde eklenmesi ile yapılıyormuş bu partiküllerde sanırım üzerine vuran ışığı geçirerek yansımayı önlüyormus ( yada ben öyle anladım emin değilim) sonuç olarak bu sorun var olmaya devam ediyor gibi görünüyor s25 serisinde de. Yalnız benim s24ten gördüğüm bazı sorunlu ekran örneklerinde ekranın belli bölümlerinde çizgiler, bazı bölümlerinde yeşil - sarı gibi renk değişimleri falan vardı. Sanırım Samsung işin o kısmını burda çözmüş. Ekranda çizgiler yada renk değişimleri olmayacak ve bence iceuniverse de bundan bahsediyor. Bu arada bu problem Samsunga özel değil yansıma önleyici özelliğe sahip ekranların tamamında olan birşey sanırım. Yeni iPadler de ayni sorundan muzdarip. 1 2 linkle kapatıyorum. İlkinde samsung direk global YouTube hesabında camın üretim şeklini gösterirken bu sprey edilen partiküller açıkça görülüyor.
youtube
Ever wondered how it's possible that the display of the Galaxy S24 Ultra can be so clear even on a bright, sunny day? Or how its durability is reinforced to ...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=RbQqok6_usYDiğeri ise aynı sorunu paylaşan m4 chipli iPad pro hakkında.
https://www.macrumors.com/2024/05/17/oled-ipad-pro-grainy-display-reports//
Son olarak ben siparişi 23unde verdim. Gözümle görene kadar da iptal etmeyi düşünmüyorum. S24 ultra veya farklı herhangi bir cihazda da bu sorunu kendi gözlerimle görmedim, çünkü haberim yoktu bilmiyordum. Cihazlar gelince görüp ona göre karar verilmesi taraftarıyım.
-
Sadece Türkiye için geçerli değildir. Çünkü Samsung Almanya'da da hesabım var indiirm çekleri ile falan 959 Euro'luk cihaz sepette 674 Euro'ya düştü. Yukarda a bir arkadaş demiş kamuya neden indiirm yapıldı falan. Aslında birçok ülkede çok iyi indirimlerle satılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panaitouos -- 30 Ocak 2025; 19:8:11 >
hayır çinli markalarda bu sorun yok neden tanınmış markaların cihazlarına çöp ekranları yerleştiriyorlar anlamıyorum. illa çin markalı cihaz alalım diye ellerinden geleni yapıyorlar
alırken yazmıyormıydu 11 şubat diye ben de kızıyorum bizim umrumuzda olmaz hocam ama sanma ki hb gönderiyor :) bugün tarihler 5 şubat olmuş samsung da eminim 11 den önce gönderecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Ocak 2025; 19:12:33 > -
Size zahmet bana özelden store linki yollar mısınız? hangi linkten girebiliyorsunuz? THY için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 30 Ocak 2025; 19:21:44 > -
Yukarıda sormuşsunuz, şu anda hali hazırda s24+, s24 ultra için kullandığım glas.tr ez fit siparişi verdim.
https://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s25-ultra-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-hd-2-adet-agl09082-p-HBCV00007S9L7F?magaza=Hepsiburada&
fazladan lansman kodu olan dm den paylaşabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X