S25ultrada yurtdışı hangi versiyon bizim ülkemizdeki ile aynı bilen varmı? |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1191. sayfa)

-
-
Gerçekten çok teşekkür ederim dileğiniz içinde, yardımınız içinide yapabildim sayenizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 29 Mart 2025; 7:23:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Global versiyon olan aynı.
Samsung Galaxy S25 Ultra (SM-S938B)
Sen gecme diyenlere bakma gec hocam samsungtan samsunga gececeksen takas destegi veriyolar zaten magazalardan yada hepsi burada gibi sitelerden satarsın ben s23 ten gectim bak 28 e saydılar telefonu 52 bin ödedim gecen sene iphoneya geceyim dedim 15 pro aldım sonra memnun kalöadım 70 küsüre aldığım telefonu neredeyse 10 bşnden fazla zararla sattım iphoneda bi hakta yaramaz yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarletsupreme -- 29 Mart 2025; 7:42:51 >
-
Bir de içerisinde w800i yazılımı olunca tadından yenmezdi ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fabrika verilerine sıfırlama dersek güncellemeler de gider mi ? Son güncellemeden ses açısından memnun değilim.
hayır, el ile eski sürümü kurmalısınız odin ile. nasıl bir memnuniyetsizlik var, ben bir şey fark etmedim equalizer ile kullanıyorum
-
Hocam mikrofon video kayıt alırken arkaplan gürültüsünü biraz boğuyor. Ses netliği de sanki daha iyiydi bir önceki sürümde. Ancak tamamen psikolojik de olabilir çok eminim diyemem.
19 Mart tarihinde amazon dan sipariş verdiğim ekran koruyucu gümrükten geçmiş az önce geldi arkadaşlar alacak olanların bilgisine
www.amazon.com
Amazon.com: SAMSUNG Galaxy S25 Ultra Anti-Reflecting Film, Phone Screen Protector, Increased Visibility, Dust and Fingerprint Protection, Anti-Scratch, US Version, EF-US938CTEGUS : Cell Phones & Accessorieshttps://www.amazon.com/gp/aw/d/B0DKZ7F64Y?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 29 Mart 2025; 12:30:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Muhtemelen psikolojik algınız. Ses ile ilgili ne geliştirme ne de gerileme var. Zaten gelen sadece güvenlik güncellemesiydi. Sistemde güvenlik yamanması hariç bir değişiklik yapılmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir hocam bir arkadaş daha yazmıştı benzer şeyler. Odin filan uğraşamam zaten artık yapacak bir şey yok :) teşekkür ederim cevap için.
S24 ultra 512 dan s25 ultra 512 ye gecenler var ise ne kadar fark odediniz..ve gercekten aradaki farki vermeye degermi.10-20 gunluk cihaz ile 10 ay garantisi kalan cihazimi takaslamak icin 20-22 bin fark istiyorlar.bu fark verilir mi.
25U vs 16Pm ile ilgili güncel bir değerlendirme.
Alex Gear & Techyoutube
Galaxy S25 Ultra vs. iPhone 16 Pro / Max. THE TRUTH HURTS!https://www.youtube.com/watch?si=L0yWbW7JGKFVY0nI&v=W1G8-Xjxpyg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 29 Mart 2025; 15:0:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
%30 indirim kodu.
BSU-DWW7-7YHA-MZFE
BSU-DW1F-ZH21-BM2D
SYC-4721-3BY4-YFLH
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Bu detayli mesajınızı konumuzda paylaşmak isterim.
Konumuz;
İyi forumlar
-
Bende bu kadar vermiyor, 2953 - 9069 aldı az önce ilk aldığımda da bu civardı
-
Olabilir, arkada çok fazla şey açık. Silikon kalitesi farkları genelde turbo performansı etkiliyor mobilde etki edecek kadar fark edeceğini sanmıyorum. Puan çok umrumda değil zaten geekbench listesinde 6000 alanlar var bugün yüklenen sonuçlarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X