< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1192. sayfa)

-
-
İçinde bir tane var sanırım doğru mu hocam. Bir de gümrük vs ekstra ödeme yaptınız mı? Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Cevap verdiginiz icin çok teşekkür ederim Hocam, İyi bayramlar
İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçinden 2 tane film çıkıyor hocam. Amazon ödeme ekranında gözüken fiyat neyse onu ödedim ekstra bir şey çıkmadı. Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 29 Mart 2025; 19:0:7 >
-
Önemli olan stabilete hocam puani bi sekilde yukseltirsin yine
Valla iyi geçmiş gümrükten. Normalde sinir kargo dahil 30 dolar değil mi hocam ? Bunda kargo 20 kusur dolar diyor.
Stabil de zaten hocam. Ufak tefek buglar hariç hiçbir sorunu yok cihazın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün 19.99
Kargo 11.64
Vergi 11.99
Vergiyi saymazsak Ürün ve kargo dahil toplam tutarı dolardan euroya çevirince 30 euronun biraz altında kalıyor hocam geçtiyse bu sebepten geçmiştir diye düşünüyorum. Ürün bedeli ve kargo dahil sınır 30 euro diye biliyorum ben
Hayir hocam yuzde olarak bahsediyorum
Samsung bir şeyleri hep istemediği veya ertelediği için yapmıyor.
AKG ve Harman & Kardon gibi profesyonel ses sistemlerini bünyesinde bulunduran firma, H&K hoparlörleri Ultra için dizayn ettirse özel olarak, rakibi olmaz ama Samsung işte... :)
-
Kablosuz android auto tam bir pil düşmanı şunu bir türlü çözemediler
Biraz konu dışı ama böyle yorumları görünce üzülüyorum ve çok sinirleniyorum. 30 un altında kalması için 50 tane hesap yapıyor millet. Çok yazık, şu ortamda 30 euro rakam bile değil artık. Kılıf alırken bile limite takılıyorsun bu nedir abi. Kılıf kadar da transport vr vergi ödenmek zorunda kalması da ayrı üzücü. Umarım bir gün her şey daha güzel olur.
Hayır ürün kadar vergi olsa ama şu sınır 30€ olmasa en azından ürünlerini getirebileceğiz ama burada olmayan ürünlerini bile getirtemiyoruz malum sebeplerden dolayı.
Diyecek çok şey var da...
Anladım hocam. Valla çok iyi olmuş o zaman. Kargo ödeme kısmında ucret olarak düştü mü peki sanki ilk kısımda sepete eklemeden önce daha yüksek gösteriyordu.
Tabi orada vergi dahil fiyat yazıyor ondan oyle değil mi ?
Evet hocam baktığınız yerde her şey dahil toplam ödeyeceğiniz rakam yazıyor. Sepete ekleyince yine 19.99 gözüküyor ama ilerletip ödeme yerine gelince hangi ücretin ne için olduğunu sıralıyor.
Total before tax 1202 lira yazan yer bizim 30 euro sınırımız oluyor. Güncel olarak 29.25 euro ile kurtarıyor.
Diğer yandan arkadaşın dediği gibi üç kuruş için yaptığımız şu hesap kitap için gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim ortadaki kodu kullandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X