< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1190. sayfa)

-
-
Geçme bence boşver... yaramaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBCD
Hocam ben de 16 pro max'den geçicem. Beni tek düşündüren hoparlor kalitesi. S24 ultra da kullandım gerçekten rezaletti. S25 ultra mağazada denedim iyileşme var gibi ama yine bir 14-15-16 pro tokluğu yok. İkna edilmeye ihtiyacım var destek olun😅bence geçilmez hocam özellikle sık cihaz değiştirme işi varsa seneye 17 pro max çıkar geçmek istersin s25 ultra satıpta geçmek çok zarar ettirir ama ben alırım uzun süre kullanırım dersen cihaz özelliikleri açısından üzmez 25 ultra.
şuanda bile 1 aylık s25 ultra 512gb 65 66 civarı sarı sitede 1.5 senelik 256gb 15 pro max te o fiyatta bizim ülkenin dinamikleri açısından bu lanet apple değişik bir konumda.
Hopörler demişken honor magic 7 pro.
25 ultranın hoperlörü çok tiz bu arada bas nerdeyse yok benim hisettigim o
-
Hoparlör s24 Ultra gibi kötü değil. Ses olarak 16Pm'den yüksek fakat o tokluk yok. Ekolayzır ayarı yapmazsanız müzik dinlerkenki vuruşları iphone 16pm gibi değil. Ahize konuşma kalitesi ise iPhone'dan daha kaliteli. Ekstra olarak video ve ses kayıtlarındaki mikrofon kalitesi de s25u'da daha başarılı.
Kamera olarak fotoğrafların sağı solu halen belli değil. Bi sanatsal çekiyor bi alla allah dedirtiyor. 16Pm daha stabil fotoğraf çıktısı veriyor.
Video tarafında ise 4k120fps mükemmel.
Arkadaşlar zarar konusuna değinmiş ama forumun neredeyse tamamı 512gb banka kampanyası, hediye, kamu,iyzico derken 67-68 maliyetle aldı. Eylül'de olsun da 55'e gitsin. 10-15 kağıt günümüzde bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 28 Mart 2025; 22:10:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekolayzır ayarı yapınca basta oluyor bence diğer önceki ultra telefonlara göre farkını anlıyorsun hemen magic 7 pro daha güçlü zaten onu deneyimledik bizzat 16 pro max le ise yakınlar ses konusunda
Kumlu ekran ve banding çözüldü mü peki, hala 8bit panel ama redditte iyi yorumlar okudum bu konuda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bu seride sorun yok.
-
Ekran kullanabileceğiniz en iyi ekran hocam. S24u'nun ekranı maalesef kronik sorunluymuş. Bazı arkadaşlar hayır bu bir özellik diyordu.
S25u ekranına alışınca iPhone ekranı rahatsız ediyor.
Sadece sanırım bi bug var parlaklık ile ilgili. Bazen güneş altında daha geç parlaklık açıyor. Tabi ben adaptif renk tonu açık kullanıyorum. Belki onunla alakalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 28 Mart 2025; 23:1:43 >
Hoparlör komple bozulsa haberim bile olmayacak. Telefon + saat full titreşim, medya tüketimi ve konuşma full kulaklık. Hani medyaları hoparlörden tüketsem bile bu detaya çok takılmazdım. Bu çok ciddi olmayan farklara takılan kişiler cihazlarında ne yapıyorlar bilmiyorum. Ciddi soruyorum hoparlörün bu kadar büyük fark edeceği ne şekilde bir kullanım senaryonuz var.
Bir zamanlar Sony k750i ses çıkış dosyalarını editler sesi uçuşa geçirirdik ne günlerdi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu ben bilmem. Arkadaş farkını sormuş. Her iki telefon da elinde olan biri olarak cevap verdim.
Onu anlıyorum hocam. Ben esasen soru kaynağına istinaden sorgulamıştım.
S25 u alımlarında geçerli %5 indirim var isteyene kodu veririm ulaşabilirsiniz.
vay be o kadar iyi ha.
@T Square hocam ben bugün mağazada denedim youtube'dan müzik açtım yine bass'sız cılız geldi ses 16 pro max'e göre. Tabi ki ben de açıp müzik dinlemicem ama misal hanımla yan yana reels kaydırıyoruz diyelim onun iphone'dan tok bass'lı ses gelirken benden gelen cılız ses ve dalga konusu olmak
S24 ultra varken cidden çok rahatsız olmuştum eşimde 14 pro max var o modelde özellikle extra bass var hoparlörlerde, 16 pro max bile onun gibi değil. Sennheiser momentum 4 kullanıyorum müzik için. Bu arada onu da sorayım S24 ultra'ya kadar aptx-hd codec kapalıydı hep açtılar mı sonunda yoksa normal aptx ile sınırlı mı hâlâ?
-
Merhaba, bende dün s25 ultra 1tb versiyonunu aldım. Bir sorum var aod açık kilit ekranı bildirim gelince ekranın çevresi renkli ışık veya kamera çevresinde halka şeklinde ışık yanardı eski telefonumda. Bunda böyle bir özellik var mı acaba bulamadım ben. Sadece uygulama simgesi ve mesaj içeriğini açabildim aod için.
Ben BT kulaklık ve kablosuz Auto/car play ses performansını iphone 16pm'de daha başarılı buluyorum. Samsung'ta illa ki ayar yapmak gerekiyor.
Bugün akşam yattı hocam sonunda en son dediğiniz gibi linkdln den yazdım.
Apple'ın AAC codec'i kendi geliştirdiği çünkü. Daha iyi sıkıştırma var özellikle orta mid ve tiz'lerde daha iyi frekans yanıtları var. Testleri var baya yabancı kaynaklarda. Ama gidip üst segment bir kulaklık aldığında aptx-x veya LDAC seçemiyorsun. Klasik apple.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ayarlar Bildirim ayarları içinde Bildirim açılır pencere stili var onun içinde Edge aydınlatma tarzı.Buradan istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Samsung hiçbir zaman iPhone gibi bass ağırlıklı hoparlörler yapmadı. Buna AKG kulaklıkları da dahil. Samsung sesin kaliteli, doygun ve bozulmadan vermesine önem veriyor. S25 Ultra bass açısından bile iyi. iPhone da sesi artırdığın zaman, ses bozuluyor resmen, 16 pro da dahil.
S21 Ultra, S23 Ultra ve S25 Ultra hoparlörleri çok süper. Fakat Mart güncellemesi ile bendeki cihazda bozulma oldu, sıfırlayacağım. Aynı bozuk sesi kulaklıkta da veriyor maalesef şu an. Müzik değiştirdiğimde bile seslerin yüksekliği de değişiyor hiç böyle bir şey olmamıştı önceden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 29 Mart 2025; 0:52:33 >
Hocam 512 GB hala iniyor mu bu fiyatlara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X