< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1199. sayfa)

-
-
Abi TSMC'de dökmedikleri sürece ben uzun süre yorumlara bakarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bazı kılıflar çiziyor. Benim kullandıklarım hiç çizmedi. Bazılarının içinde göremediğimiz ufak sivri çıkıntı vs oluyor onlar cok sert olduğu icin çiziyor. Normal yani.
Fiyat 75.500, yorumlara da baktım iyi genel olarak. Çok teşekkürler cevap için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yılda bir telefon alıyorum neredeyse, iyice unutuyor insan bu işleri. 😊
Resmi satıcı için kamu maili çok aradım ama bulamadım, 82bin fiyat çıkıyor eğitim indirimi ile. Birkaç gün önce amazonda 75 bin civarıydı, bayram telaşesi kaçırdım. N11'deki de kaçacak diye endişe ediyorum.
Titanyum kasa ne demek o zaman basit bi sert kılıf çizebiliyorsa
Hocam titanyum olmasının pek önemi olduğunu düşünmüyorum. iPhone 16 Pro'da da kılıfların çizdiği çok telefon var, forumda bu konuda çok paylaşım yapan var. Kılıfını iç yüzeyini takmadan el ile kontrol etmek lazım üretimde kılıfta çapak vs kalmış mı diye.
Mekaniği belli çünkü. Malzeme istediği kadar dayanıklı olsun, kendisinden sertlik derecesi daha yüksek bir malzeme sürterseniz çizilir; bunu engelleme imkanı yok.
Arkadaşlar cümleten iyi bayramlar. 512 gb s25 ultra alma arefesindeyim. Fakat en uygun nereden alabilirim 3 taksit şeklinde. Kamuda çalışıyorum. En indirimli şekilde almak istiyorum. İyi forumlar.
Ben de aynı durumdayım.
Kılıftan ziyade, kılıfın içine giren toz vb. zerrecikler çizebiliyor. Özellikle uzun süre temizlenmeden kılıflı bir şekilde kullanılan telefonlarda çok daha olası bir durum.
Toz yok kılıf bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yandık hemen hemen hepimizde olan kılıf bu acaba telefonun hangi kısmı çizilmiş çok merak ettim
Üst kısım kadıköyde almıştım.
Konuşulmadı sanırım ama ben biliyordum.
Samsung her kameraya farklı işlem yapmış. Bir standardı yok.
Yani bir resmin işlenmemiş halini samsunga ver bu fotoğraflardan farklı renk ve ton olur. İşlenmiş resimlerde bir standart koymamış. Kafasına göre.
Çinli firmalar. Janjanlı arayüz karmaşık yazılar. Çingene telefonu gibi göz yorucu simgeler. Çinlilere bulaşılmaz. Hele global olmayan versiyonlara. Tam Türkçe olmuyorlar. Band sorunları vsvs.
Gözümü kararttım N11'den sipariş verdim, telefona doğrulama kodu gelmedi, tekrar kod istedim yine gelmedi. Vardır bunda da bir hayır deyip siparişten bugünlük vazgeçtim. 😃
Yarın Allah kerim. 😊
Amazon siyah rengini 75500'e satıyor hocam almak istiyorsanız
Burada da doğrulama kodunu göndermiyor alışveriş esnasında.
Neden olabileceğini bilen var mı?
S24 Ultra 6.1.1 ( esasında 6.1 dir ) için incelenmiş. Benzer sonuçlar S25 Ultra da verir biraz daha iyileştirilmişi olarak ama neticede benzer sorunlar S25 Ultra da var ...
Samsung kamera algoritması sil baştan değiştirmeli iyileştirmelerle olmuyor yani iyileştirilmiş S25 Ultra daki 50 MP geniş açı konulması da kurtarmıyor .
Bu sorun Expert RAW de de devam ediyor ... S25 Ultra da Expert RAW absürt işleme azaltmış olsa da yine de çektikten sonra ilk kayıt ile son işlenmiş hali arasında bariz farklar azaltılmış olsa da yine de var!
Expert RAW de sıkıştırılmamış ham halde kayıt seçili üstelik ama rezalet! ...
CPU GPU NPU gelişmelerinden de nasiplenmiş bazı iyileştirmeler de zaten beklenen şeylerdir... Biraz da fark bundan geliyor özellikle Ana Kamerası için...
S25 Ultra dahil hiçbir S25 serisine kamera iyileştirmesi olmadı resmi olarak ta bahsedilmedi! Sorunsuz olması kendilerince yetmemeli aksine daha da iyi hale getirmeleri gerekiyor! Belli ki şikayet ciddi yok dile getiren yok oralı olmuyorlar ...
Samsung larda ayrıca aynı lens ve aynı çözünürlükte ardışık çekilse bile farklı sonuçlar verebilmektedir. Yani aynı şartlarda aynı zamanda bile istikrarlı bir çekim neticesi halen sunamıyor! Bunu da Dxomark gibi siteler de S25 Ultra dahil dile getirilmektedir.
Bunu da fark ettim S25 Ultra yı iade ettim S24 Ultra ile devam ediyorum. İade etme kararı alır almaz hemen Pixel 9 Pro XL e geçtim ... Google kamerada özeni daha da iyileştirme çabalarını ve neticelerini görüyorum çok başarılılar...
-
Pixel serisi ülkemizde resmi olarak ne zaman satışa çıkacak, bir tarih varmı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X