Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erul , erul , oguz_km , 44 plaka , Mori Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
24.161
Cevap
435
Favori
851.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buds 3 Pro ya da kablosuz şarj istasyonu için ben de kod alabilirim arkadaşlar Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Nedense Samsung Store uygulamasında artık çark çıkmıyor.

• Kardeşimin iphone 16 pro maxini kurcaladım biraz.. tasarım olarak (ağırlık hariç) kamera olarak ekran olarak ikna oluyorum.. güzel cihaz.. ama yazılım olarak kesinlikle ikna olamıyorum.. yani ilk anda olamadım.. örnek olarak klavyede pano özelliği yokmuş.. bunun gibi birçok esneklik ve alışkanlık yok sanırım.. çift ekranlar.. uygulama üzerine uygulama açmalar.. en basitinden navigasyon tuşları ile geri yok.. sol üst köşeye gideceksin bir geri için.. bu pratik değil.. yandan edge panel açıp çift ekran kullanıyorum ben çok bu yok (gelecek sanırım).. muhtemelen alıştığımız birçok şey yok.. ana ekranı düzenlemek için esneklikler az.. widgetler vs.. bilemedim.. ekran konusunda yan yana görünce bizim ekranlar güzel.. ama biraz mavi geldi s25 ultra.. adaptif yaptım canlıdan doğala aldım bir de adaptif ton ayarını yaptım biraz daha benzer göründü.. ama ekranın keskinliğinden ziyade renklerin doğallığı konusunda bir tık şüpheye düştüm bizde.. 120 hz konusu bizde iyi ya.. iphoneda da kötü değil ama bizim ekran keskinlik olarak bence önde.. kamera yapay ışıkta samsungu gömüyordum ama iphoneda da benzer kumlumsu görünüme şahit oldum.. yani aslında düşük ışıkta özel ayar yapmazsak flash kapalı bas çekte en kralları dahi cortluyor... paket olarak bakınca ama hala 30-40 bin lira fazla verecek bir durum olduğunu düşündürtmedi bana kesinlikle.. iki tarafın artıları eksileri ve büyük oranda benzerlikleri var.. ama işte bu kadar yakın cihazlar için böylesi büyük fiyat farkı tercihimi samsungdan yana kullanmaya yöneltiyor.. fark 5-10 bin civarı olsa iki tarafı da ara ara kullanırdım sanırım.. androidin esneklikleri ve pratik yönleri + fiyat avantajı = samsung şu an benim için ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Valla son güne kadar acaba bir kampanya denk gelir mi diye bekledim gelmedi. Kamu mağazasında Galaxy Buds3 Pro 5.949 TL imiş, 2.500 TL kuponu kullandım 3.449 TL'ye düştü, 1.356 TL de telefon ve şarj aleti alırken iyzicoda bakiye birikmişti onu kullandım 2.093 TL'ye kulaklık almış oldum. Güzel bir alışveriş oldu gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayAFYOK -- 31 Mart 2025; 20:25:12 >

Pil karşılaştırması yaptınız mı hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Yok ya öyle 15-20 dakika yan yana kurcaladım sadece :) ne zaman alır 1-2 ay kullanırım.. o zaman sağlıklı bir kıyas yapabilirim :)

ben normalde bu yıl 16 pro ile kapatmayı düşünüyordum, yazılım o kadar gıcık etti ki. stabillik olarak çok sorun vardı. s25 ultradan tek memnuniyetsizliğim büyüklük ve ağırlık, pro gibi küçük ve kapasiteli bir cihaz çıkarsaydı keşke. s26yı bekleyeceğm bakalım hangisi iyi olursa ona geçeriz artık.

• Merhaba arkadaslar, s24 ultra ile s25 ultra arasinda kaldim
    S25 ultra kaleminde Bluetooth özelliği yokmus, ne gibi eksileri var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fark etti ki üstad ben de telekomdayım şu anda ekran süreleri iyi gidiyor ona göre turkcelle geçerim taahhüdüm bitince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo610 -- 31 Mart 2025; 21:57:24 >
  • turbo610 T kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160666476

• turbo610 T kullanıcısına yanıt
    Biraz kullanayım net bilgi vereyim

• Herkese iyi akşamlar pil kısmında biraz altta meta services yazıyor arka planda uzun süre arka planda açık gözüküyor ama instagram ve Facebook kullanmıyorum X var sadece. Pil tüketimine olumsuz etkisi olur mu?
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Sw0rd34 kullanıcısına yanıt
    Şu Google Spor'u çalıştıramadım bir türlü. Sizde etkin sanıyorum. Şu an now bar/brief hiç bir işime yaramıyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FariS_ -- 31 Mart 2025; 23:20:41 >
  • FariS_ kullanıcısına yanıt
    Hocam orda çıkmasını istediğiniz takımları tarayıcıya yazıp takip ettim sonra ayarlardan bildirimlerden Google seçip bildirimleri açıp alt kısımdan da spor kısmını seçerseniz olur bence. Zaten geriden geliyor Hocam ama güzel gözüküyor çıktığı zaman. Müzik açınca işe yarıyor sadece hocam

Ayarlar olması gerektiği gibi sanıyorum ama çalışmıyor. Bunun içinde bir güncelleme gerekiyor anlaşılan. Fakat bu güncelleme Google tarafında olmalı galiba. Çünkü google tarafında da spor bildirimleri gelmiyor.
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Hocam ADB debloat ile meta uygulamarını kaldırabilirsiniz.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Duruyorsa ben talibim hocam

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Pile olumlu etkisi olur mu sizce hocam

• Arkadaşlar Google pixel 9 pro ile bu cihaz arasında kaldım sizce hangisi teşekkürler

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Hocam Samsung watch dahil uygulamaları bu program ile sorunsuz kaldırabilirsiniz.

https://adbappcontrol.com/en/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de bunu kullanıyorum çok pratik.

• 
Sayfa: önceki 11951196119711981199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.