A.Slm fiyat ne istiyorsunuz üstad |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1195. sayfa)

-
-
Selsmlar Bende fiyat öğrenebilirmiyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumdan biri olursa 800 tl ye veririm. 10 sefer kullanılmadı. (Siyah renk)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Mart 2025; 23:12:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gemini Advanced 6 ay bedava sonrası için aylık 720 tl yanlışım yoksa.Benimde sizdeki gibiydi.Advanced aboneliği başlattım 6 ay bedava olarak.2.5 pro açıldı.Aboneliği iptal ettim sonra.Ama 6 ay bedava olarak devam edecek.
Herkese selamlar ve iyi bayramlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifHB -- 31 Mart 2025; 1:6:41 >
Sizlere bir sorum var, daha öncesinde iphone ve apple tv ile kullandığım bir facetime süreklilik kamerası denilen kurulum vardı. Bu kurulum telefonda kullandığım facetime'ı apple tv uygulamasında da kullanırken kamera olarak iphone'u kullandırıyordu. Televizyon üzerinden çok güzel bir şekilde büyük ekranda ve telefonun arka kamerasıyla haliyle çok net bir görüşme yapmamı sağlıyordu. Şu an s25 ultra ile çok detaylı kurcalamadım ama mesela dex modunda whatsapp ile yaptığımda beceremedim. Aslında yapmak istediğim görüntü televizyonda olacak ancak telefonun kamera ve mikrofonu kullanılacak. Dex buna uygun değil mi yoksa google chromecast ve meet uygulamasıyla yapılabilir mi.
Zaten apple tv'den de vazgeçip google streamer tv ya da duruma göre eğer yeterliyse 4k chromecast almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 30 Mart 2025; 23:51:45 >
Düzeltme..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifHB -- 31 Mart 2025; 1:5:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: akakiakakiyevic
Sert plastik Kılıf telefonun üst kısmını çizdi, metal parlatıcı işe yarar mı.
Parlatıcılar da temelde bir aşındırıcıdır.tüm yüzeyi bzoma ihtimali olduğunu göz önünde bulundurmakta fayda var.
-
Bunlar nasıl titanyum kasa sert de olsa plastik Kılıf nasıl çizer
Renkli yüzeylere metal parlatıcı sürmeyin hocam bu parlatıcılar çıplak metal için. Bizim telefonlardaki titanyuma renk veren kaplama veya boya her neyse onu aşındırırsınız. Ben bu hatayı daha önce motosikletimde boyalı bir parçada yapmıştım, sonuç olarak küçücük bir iz yüzünden soluk, boyası atmış mat bir yüzey elde ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 31 Mart 2025; 1:24:32 >
Mesajlarınızı silmişsiniz keşke özellikle ilk 7 madde kalsaydı.Alacak olan kafası karışık apple dan geçmek isteyen çok kişi var.Önceki yazdıklarınızıda okudum fakat öncekini ve sonrakini sanki 2 ayrı kişi yazmış gibi olmuş çelişme var gibi 🙂 İlk yazdığınızda ki maddeler de hepsine katılıyorum doğru hatta batarya konusunda mobil veride bile 8 saat ekran süresi alıyorum rahat hemde 20 25 şarjım kalıyor.Kullanım senaryosuna göre minimum 7 saat mobil veri(wifi ile 9-10 saat).Birden fazla telefon kullanan biriyim ve bende s10 plus ı 6 yıl kullandım.Ne reset ne donma kasma nede 1 defa format attım 128 gb ağzına kadar dolu kullandım hep 1 defa bile sorun yaşamadım.Bataryası değişmedi orjinal hala daha zorlayınca günü çıkarıyor neredeyse.6-7 senelik telefon yani.s25u uzun yıllar üzmez çok güzel bir telefon.Siz o kadar deneyim den sonra mesajları neden sildiniz ve 2. Mesaj daki çelişki çok ilginçti.
Katılıyorum ilk yazdığı ile ikinci mesaj arasında ciddi tezatlık var, başta bu kadar olumlu düşünce ortaya koyup sonra sanki hiç kullanmamış gibi garip bir mesaj yazmak pek mantıklı gelmedi bana.
Yani güzel bir kıyaslama ve 2 telefon testi yapmış arkadaş.Ama kasma donma dönemi biteli uzun yıllar oldu özellikle samsung tarafında.Arkadaşın sonra ki mesajında sanki ilk mesajı yazmamış gibi buradaki arkadaşlara kasma donma olur mu tarzında soru sorması ve 6-7 yıllık telefonla karşılaştırması ilginç ve komik olmuş.Kaldı ki s25 ultra yı 16pm ile karşılaştırmış.
Ara sıra böyle garip garip yazan arkadaşlar geliyor, amaç ne anlayamadık.
-
Şimdiye kadar kod kampanya vs neyse nerede denediğinde olduysa sorunsuz devam etti.. anlamsız ve abuk subuk olsa da.. herşey sistem bazlı.. sisteme anlamlı müdahaleleri bile yapamıyorlar.. doğal mecrasında doğru veya yanlış ilerliyor herşey.. yani kodu girdin kamuda kabul etti tamamdır.. dönüşü yok :) yatırım tavsiyesi değildir tabi, önceki tecrübelere dayanılarak yapılmış bir varsayımdır, söz konusu Samsung Türkiye olunca aksi her zaman mümkündür ;)
Hocam kodunuzu kullandım çok teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erul -- 31 Mart 2025; 8:50:11 >
İşe yaradığına çok sevindim.. hayırlı bayramlar :)
Mesajı yazdıktan sonra tekrar tekrar kontrol ettim bazı şeyleri. Tam olarak emin olmadan orada kalsın istemedim. Bir kaç gün daha farklı senaryolarda test edip görsellerle birlikte paylaşmayı düşünüyorum. En basitinden iphonenun ses donanımı konusunda yazdığım 'boğuk' gibi gelme durumunu ve kulaklık performansını kıyasa tabi tuttum tekrar. Biraz da kişiseldir fakat gerçekten iPhone daha iyiydi. Nette gezinme ve hız konusunda samsungun eline su dökemez. Aynı testleri tekrar tekrar yapıp karşılaştırıp emin olduklarımı paylaşmam daha doğru olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X