Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 7YILMAZ7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.593
Cevap
439
Favori
873.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes birşeyler yazıyor ama kimse Dex ten bahsetmiyor. Beyler cihaz masaüstüne dönüşüyor yahu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S25 Ultra 12/512 yurtdışı 38k alıp 16 ay kullanmak ne derece mantıklı olur? Server kaydı açılır mı bu sürede?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FariS_ kullanıcısına yanıt

Referans cihazları neden tembellik olsun ?

Senin bu mantığınla tema arayüz sağlam özelleştirmeyi sunmayan Apple daki ürünlere bakarsak Apple da mı tembel ?

Sahi, Samsung tabletlerinde tema arayüz özelleştirmesi neden yok ? Kendim de yıllardır Samsung tabletleri kullanan biri olarak cevabını bulamadım ... RAM desen aynı mübarek ... En dandik telefonlarında bile TEMA desteği var üstelik ...

Vivo Çin sanırım ... Çin e karşı bir antipati vardır ... Ayrıca saf Arayüze yakın yerli telefonlar da var :) . Yani keramet sadece sade arayüzde değil bir bütündedir . Pixel donanımdan çok yazılımsal destekte piridir öncüdür ...

Sorun istememe hakkı sadece Apple ürünlerine sa sahiplerine münhasır olmamalı. Samsuıng ta tıpkı Pixel cihazları gibi sorunsuzluk ister ...

Samsung habire aksatıyor .. S25 Edge yi bile öteledi .. Nisan dı Mayıs a ötelendi ... Sebebi vefat eden biridir denilemez olsa gerek . Sade online tanıtım yapacaklar emekleri bile pek yok....

Zaten Samsung marka algısıyla birkaç yıl dayanır sonrası akibeti FOS ... Nokia benzeri bir kadere evrilmekte ki bu üzücü :/

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Samsung kendisi bahsetmiyor, gerekli desteği ve reklamı vermiyor; hem de global çapta ölü taklidi yapıyor. Biz mi peşine düşelim hocam? Ayrıca forumda Samsung DeX diye ana konu var, bilginize.

Yeterince üzerine düşülse ve reklamı yapılsa inanılmaz bir potansiyeli var. Ama belki de bunun farkında oldukları için bilerek yapmıyorlar. Kapatmadıklarına şaşırıyorum ben. :)

• 16 Pro Max gider, bu arkadaşlar gelir. Selamlar herkese.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • çift hatlı telefonu olup hattın biri türkcell biri telekom olan var mı sorun yapıyor mu? 5-6 yıl önce çekim güçleri çok etkileniyordu hatlar farklı olunca. özellikle internet yavaştı

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

Kayıt işine gerek yok, 16 ay sonunda yenisini alırsınız.

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt
    Bence açılır server kaydı. O konuda hiç tecrübem yok ama hep açılıyor. Ben olsam TR garantili alırdım.

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Sizi yakalamışken bir sorum var, Galaxy book kullanıyorsunuz eğer yanlış hatırlamıyorsam. Nasıldır? Var mı kronik sorunları? Telefon ve diğer cihazlar ile ekosistem uyumu nasıl? Kısaca bahsederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 2 Nisan 2025; 13:56:48 >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Ben book pro 360 kullanıyordum, geçen ay uçakta ekran camı çatladı, kullanıma engel değildi ama elden çıkardım. Ekran üstündeki ince koruyucu tabaka çatladı aslında... Şimdi book 5 pro 360 alacağım, amerikadan gelecek birisini bekliyorum. Samsung uygulamalarının tamamı mevcut ve diğer cihazlarla uyumu çok iyi. En çok Quick share kullanıyordum, dosya transferi aşırı hızlı... Düşünüyorsanız mutlaka pro 360 inceleyin...

• S25 Ultra veya farklı bir Samsung cihazı Huawei buds pro 4 ile kullanırken sıkma hareketiyle google asistanı uyandırmaya çalışırken Bixby çıkan arkadaşlar Bixby'i tümüyle kaldırırsanız sıkma hareketi tanımına voice asistan koyarsanız google gemini geliyor. Spotify komutları arama komutları ve benzeri şeyler aktif olarak çalışıyor. Bixby engelini uzunca bir süre aşamamıştım. Bixby durdurulup devre dışı bırakılmadığı sürece google asistanı da tanımlasanız Bixby açılıyordu. Benzer konuda takılan ve aşamayan arkadaşlara ek bilgi olsun.

• samed7171 kullanıcısına yanıt

hocam %10 indirim kuponu isterseniz paylaşabilirim samsung shoptan alacaksanız tabi

Latin alfabesine rağmen yapabilmesi ne hoş...

Aynı kişinin 2 farklı yaştaki resimlerini sakalsız yeniden oluşturdum, ikinci çıkan resim inanılmazdı, aşık bırakıyor ince işçiliği...

Evi dinleyip hayatımıza karışıyor mu onu çok merak ediyorum, nice farklı kişi kurum bunu yapmaya çalışıyor Samsung'a kızmam ama bir şeyler var gibi şelale

Ekran çatlaması kronik diye okumuştum ama yeni seride de varsa sıkıntı:( Bence uzun zamandır pro 5 360 inceliyorum. Amerika'dan getirtme imkanın vardı ama garanti kısmı korkuttu o yüzden Avrupa'dan alacağım en azından göndermesi daha kolay olur olası bir sorunda.İncelemerde çok beğendim, ekosistem olarak uyumlu ve iyi diyorsunuz yani?

Hocam gemini entegrasyonunu nasıl yaptınız

• Sw0rd34 kullanıcısına yanıt
    Gemini zaten entegre geliyor hocam.

USA sitesine baktım takasa 500 dolar indirim var abi. Alacaksan bir tane uyduruk laptop verdirt takasa.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

güle güle kullan hem şehrim. :)

bende 14 pm'den geçmek istiyorum ama henüz geçemedim.

cihazı aldıktan sonra 16 pm ile arasındaki farkları özetlersen memnun olurum.

aslında kafamda 16 pm almakta vardı ama şu son fiyat artışından sonra almam. tabi bu arada umarım s25 ultra'ya da zam gelmez. :) ben sarı siteden alacağım gerçi ama oraya da zam yansıtabilirler. yurtiçi alırım bende alırsam. yd cihazı ile uğraşamam.

• Geldi bile hocam gece almadım ben yarın alırım diye, sabah amazon ve hepsiburada'da 5k zamlanmıştı direk. Gece 75k'ya almadım sabah 80'e aldım. Mecbur aldım beklemenin faydası yok. Çok teşekkürler bu arada.

Bir süre deneyimleyeyim yazarım tabi ki. İyice falafoş oldum s24 ultra, 15 pro max, s23 ultra, 14 pro max, s22 ultra... gidiyor böyle geriye doğru inş bu son olur. 

Ekosistemden de kurtuldum bu sefer M4 Max Macbook'u sattım geçen hafta ROG Zephyrus G16 RTX 4090 notebook'a geçtim, bu sabah da bir arkadaş geldi sarı siteden arayıp, watch series 10'u da verdim. Airpods 4 ANC gittiği yere kadar dursun çok memnunum çünkü.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Kimse denk gelmezse cihazın satıldığı vizesiz bir ülkeye gidip kendim almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12001201120212031204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.