Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 7YILMAZ7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24.593
Cevap
439
Favori
873.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sevindim hocam. tekrar hayırlı olsun. :)

ben de ekosistemi bozacağım. samsung eko sistemine geçmeyi planlıyorum s25 ultra + samsung watch ultraya. 14 pm ve apple watch ultradan geçeceğim.

satışta da bir tane apple imac m3 bilgisayarım var. sarı siteye koydum. onu da satıyorum. çok kullanmadım zaten. öyle bir hevesle almıştım. senin de aklında olsun bursa'da arayan soran olursa ilan linkini veririm. belki müşteri çıkar. :)

ondan sonra bende geçiş yapmayı planlıyorum bakalım. uzun zamandır iphone kullanıyorum. umarım kolay alışırız. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

sevindim hocam. tekrar hayırlı olsun. :)

ben de ekosistemi bozacağım. samsung eko sistemine geçmeyi planlıyorum s25 ultra + samsung watch ultraya. 14 pm ve apple watch ultradan geçeceğim.

satışta da bir tane apple imac m3 bilgisayarım var. sarı siteye koydum. onu da satıyorum. çok kullanmadım zaten. öyle bir hevesle almıştım. senin de aklında olsun bursa'da arayan soran olursa ilan linkini veririm. belki müşteri çıkar. :)

ondan sonra bende geçiş yapmayı planlıyorum bakalım. uzun zamandır iphone kullanıyorum. umarım kolay alışırız. :)

aklımda olsun hocam tamamdır stüdyosu olan arkadaşlarım var sorayım hatta. alışırsın hiçbişey olmaz. iPhone'a alışmak evet gerçekten çok kolay, çünkü yıllardır hiçbirşey değişmiyor.Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    32gb versiyonu bulmak lazım, her ülkede yok maalesef. Bende bakınıyorum denk gelirse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.

Görüntülü konuşurken ön kamera otomatik olarak yüz takibi yapıyor ve yüze zoomluyor. Vesikalık fotoğraf gibi kalıyoruz. Bunu kapatmanın yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifHB A kullanıcısına yanıt

Dxomark ın hakkaniyetli bir puan verdiğini sanmıyorum hocam, tam tersine tepedeki telefonlarında öyle çok çok iyi bir kamerası yok...Samsung un kamerada en büyük eksiği stabil olmaması;bazen harika çekiyor 16 pro max yanında hava civa,bazende kötü çekiyor bunu bu mu çekti dersin o derece...

• bookman01 kullanıcısına yanıt
    İşaretlediğim yeri kapat ayarlardan...

Whatsapta da sanırım benzer bir ayar vardı takip et odakla vs diye.. ona da bi bakayım şimdi. Whatsappta denedim ama o ayarı görüşme sırasında bulamadım.. acaba kamera ayarı izlemede iken whatsapptan arama yapınca mı devreye giriyordu yoksa başka bir yerde başka bir ayar var mıydı hatırlamaya çalışayım..

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 2 Nisan 2025; 16:55:8 >

• Ön cam koruma işini buff ile hallettim arka kapak için önerisi olan var mı kılıf kullanmak istemiyorum cam ya da naylon çizilmesin diye bi çözüm var mı. Kameralarında kenarları problem aslında masaya koyulduğunda kameralar deyiyor zemine en çok onlar deforme olur gibi

• saitates kullanıcısına yanıt

Almanyada var ama orası içinde vizeyle uğraşmam...

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Sitesinde var ama fiziki mağazalar da göremedim. Ay sonu gidip alayım diyorum 😃

• 🙂

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Ocelot35 kullanıcısına yanıt
    yandı gülüm ketenpere... Apple zam yaptıysa da Samsung da yapar malum onu takip ederek adımlar atıyor

• 17ekrem17 1 kullanıcısına yanıt
    s25 ultra da mı geçerli %10 indirim?

• caryting C kullanıcısına yanıt

Hayır tüm ürünlerde. Tutar sınırı yok

Buff dan memnun kaldınız mı ? Kamera koruyucu lens taktım ben memnun kalmadım içime sinmedi.Sanki kamera da bir katman yarattı gibi geldi söktüm ve kamera korumalı kılıf aldım.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam whatsapp için olan ayarı buldum az önce. Görüşme esnasında yukarıdan paneli indirince küçük bi kutucuk açılıyor altta. Oradan kapatabildim

• Ocelot35 kullanıcısına yanıt

Çok memnunum parmak izinde olsun ekran kalitesnde olsun camda koruma yokmuş gibi. bu forumdan bir arkadaş tavsiye etmişti Biraz pahalı ama parasını hak ediyor hepsiburada'da indirimde şu an 839 TL

Hocam benks mi yoksa buff mı ne dersiniz?Benksin 900 TL'lik ürünü var.Onu düşünüyordum ama diğeri daha pahalı indirimle aynı fiyata geliyor ondan soruyorum.

• Bugün kalemiyle fotoğraf çekemediğim acı gerçeği ile yüzleştim

• 
Sayfa: önceki 12011202120312041205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.